Direktlänk till inlägg 12 september 2008

Ful, fulare fulast. (Lilltoa.)

Av Persilja - 12 september 2008 22:25

Jag lovade i ett svagt ögonblick att visa efterbilder på lilltoan.

Det blir lite fånigt eftersom de ser mer ut som förebilder. Det är så fult i skrubben däruppe. Det är svårt att göra något utan målarfärg.

Men tillsvidare får det duga.

Dörren är iallafall fin!


Jag skrev att jag satte in mitt snirkliga trädgårsbord där. 

Det gjorde jag, men det åkte ut igen. Eftersom jag plötsligt fick en annan idé. Det hamnade istället som mitt extra lyxiga fina sängbord!

Super!

I "lilltoan" började jag istället göra en slags walk in closet. Jag flyttade alla mina kläder dit efter att ha skruvat upp en gardinstång i snedtaket. 

Så nu är det hyllor med kläder därinne. Vilket jag tycker är mysigt. (Makens kläder får också vara med på ett hörn.) Det ser inte så mycket ut och det beror på att vi har en hel del kläder smutsiga och en hel del kläder som inte hittat fram till sina platser ännu...

Kanske inte så fräscht att blanda kläder och toa, men jag är inte så kinkig.

 

Mitt halvmånebord hamnade därinne också. 


Det är inte så mycket man kan göra då väggar och tak är så gräsliga.

Det är mörkt hur man än gör känns det som.

Det finns bara ett litet fönster vid golvet.

Men det duger. Det är sååå myket bättre än innan och då förstår ni hur fult och skabbigt det var innan.

Nä, lite färg och en snygg tapet skulle inte vara fel!


Jag har färgat en badrumsmatta och två sängklädslar ikväll. Hallonrött eller körsbärsrött hette nog färgen. Det blev kanonfint.

Mattan var vit förut och det var den inte länge eftersom det är en favoritplats för Pommac. Han kommer att bli så mycket snyggare på denna matta!


 Min absoluta favoritsnittblomma är krasse. Den är så slingrig och fin och gör sig så fint i en vas alldeles ensam. Synd att den är en av de första som stryker med av första frosten.

Nu är jag trött.

Tänkte börja morgondagen med att tapetsera köket.

Maken har äntligen lagat det stora hålet så nu är det fritt fram för tapetsering. Jippi!


 
 
maloppa

maloppa

13 september 2008 00:48

Åh va härligt att få ett så stort utrymme till kläderna, det är väl bara jättepraktiskt att ha det inne på toan. Själv skulle jag behöva göra en liknande rensning i jättegarderoben uppe i tjejens rum/mitt syrum där vi slängt in allt från vinterkläder till gamla datorer och julpynt. Borde gå att ordna riktigt snyggt där. Tack för inspirationen - som vanligt.
Ang sonen - har gett min 11 åring eget ansvar att fixa iväg sig på mornarna när jag börjar tidigt. Mannen väcker honom och åker till jobbet och sonen får hålla koll på bussen själv, har lyckats hittils. Annars får han gå till skolan (3km) Äggklocka, vanlig klocka och eget ansvar är mitt recept, kanske fungerar för din son oxå.

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Mynta

Mynta

14 september 2008 11:02

Jösses kvinna, vad du är produktiv!!
Sitter här i pyjamas på söndagsmorgonen och "landar" i din blogg - du fullkomligt sprutar ur dig inlägg, ju!!
Hur hinner du allt??? Kan liksom se det som en tecknad film; svisch, svisch - bara fartränder i bild...står di stilla någon gång??
TACK för bilderna av lilltoan! Vad härligt att ha en garderob att gå in i! Ytterst ordningssamma hyllor! Gör väl inget att toastol också finns där. Skiter väl jag i =)
Allt för att logistiken ska fungera, eller hur?
Halvmånebordet var nog utrymmesbesparane ist för gjutjärnsbordet - som i sin tur ju blev ett jättefint nattduksbord!! Kan riktigt höra hur tankarna surrat i din skalle under tiden du "röjt". Bra jobbat, än en gång!!

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilaj

14 september 2008 11:33

Mynta: Jag har en sorts ketchupeffekt. Först gör jag ingenting, sen ingenting, men så lossnar det och rackarns vad det går undan. Och så om igen. Funkar så. Min kreativitet går i skov. Anar att det har med pmseländet att göra. Älskar skoven hatar dalarna.
Jag tänkte faktiskt på dig när jag höll på där och baxa! Haha! Såg framför mig din gardinkamp för nåt tag sen. Samma med toan. Ett himla bytande och prövande innan det kändes rätt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards