Direktlänk till inlägg 7 september 2008

Makes my heart go boom boom boom!

Av Persilja - 7 september 2008 16:04

Vi ska eventuellt kakla en bänkskiva och jag vill ha ett kakel som får mitt hjärta att slå lite extra. Det är en så liten yta att man kanske kan sväva ut lite. Kanske. Funderar bara nu, spånar.

Men detta får mitt hjärta att slå små volter.Så vackert!!!!!!!!!

 
 
/B

/B

7 september 2008 16:55

Jättefint! Eller så ska du ha ett marockanskt kakel. Det är ju såå fint!!
/B

http://ww.lyckligagatans.blogg.se

 
Johanna

Johanna

7 september 2008 17:53

Det kaklet är jättefint, lite medelhavet över det kan jag tycka!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

7 september 2008 18:08

Enig!!! Nydelige fliser!! Skjønner godt at du falt for disse! Supre grønne gardiner i datterens rom også!! For et funn da!! Jeg sukker alltid ekstra over slike farger og mønstre! For ikke å snakke om den lilla matta!! GJETT om den var min smak da hoho!!!
:))) Jeg GREIER ikke å få sendt mail altså, men nå kommer maken hjem i morgen. Min brukerstøtte ;)..Ellers var det ikke noe hemmelig jeg skulle skrive..Det var bare det at det er flott at vi kan bestille på Signerat vi norske! Endelig!! Jeg har ønsket meg den lilla veska i hele sommer..Må se an økonomien til neste lønning bare ;) Ha en fortsatt fin søndag :)

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Persiilja

7 september 2008 20:56

B: Ja!!!! Det finns ett kakel som är typsikt marockanskt som går i ljusbrunt och ljusblått som jag kan dö för, det hade jag ju glömt! Tack för påminnelsen!!!

Joahhan: Ja, det är franskt. Rivieran...

Kardemomme: Ja, nu verkar det fritt fram för norrmän ocskå. Men du har ju sytt så fin grön väska nu så du kan stoltsera med istället! ;D

 
Tone

Tone

7 september 2008 21:18

Veldig fine fliser ja, likte de godt jeg også. Ellers så må jeg si at du har en kjempeinspirerende blogg. Det er så artig å se alt det fine du syr, og nå senest fremgangen på ditt kjøkken med alle fargeforslagene. Ha en fin uke :-)

http://tone-amorvincitomnia.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

7 september 2008 21:26

Ja, det marockanska kaklet är ju verkligen stört läckert. Det jag har sett är egentligen klinkers och det skulle jag gärna ha i mitt kök! Såg ett avsnitt av ROOMSERVICE på nätet idag där de använde det marockanska klinkerset på hela väggarna, skit snyggt.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
mawi

mawi

7 september 2008 21:35

Underbart vackert! Marockanskt är oxå otroligt fint! Dina köksbilder är kanon! Lyckost

http://mawi.bloggagratis.se

 
Mari

Mari

7 september 2008 22:39

Jeg har kjøpt det lilla store teppet jeg da. Det ligger i Sverige og venter på meg, men om noen uker er det her :) Så også på strandmattene og var inne på samme tanke som deg. Men jeg la det fra meg. Du derimot får det helt sikkert til!!! Gleder meg til å se!

Gardinene på datterns rom var kjempefine, og den søte,søte hunden deres er til å spise opp :)

Hvor har du forresten fått tak i det kule båndet som var rundt det blå/brune skjerfet??

http://www,maris.fargerike.blogspot.com

 
Ingen bild

Persiilja

8 september 2008 06:37

Tone: Tack så snälla ord!

Tant Grön: DET vore nåt, om man var millenär!

Mawi: Tack du!

Mari: Ja, just det,d et var nog hos dig jag såg länken till ainred! Lyllo dig som slog till på den stora! Så vacker! Min har jag kommit på i natt hur jag ska göra med. Jag ska ta en stoppnål och garn och sy med stora stygn så att de syns i någon snygg färg och så kant i kant. Det blir nog fint, men jobbigt och definitivt lite konstigt eller rart som ni säger!

 
trollpackan

trollpackan

8 september 2008 07:38

Ja, det är vackert och lite gammeldags!

http://trollpackan

 
Synne

Synne

8 september 2008 09:47

Det kaklet får mig att tänka på Mallorca. De har ofta så fina bilder på husen där nere. Just av kakel med blått mönster.
Kan höra hur det dunkar från dig....
Kramen på dig.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards