Direktlänk till inlägg 5 september 2008

Färgkaskadernas färgkaskad!

Av Persilja - 5 september 2008 08:49

Nu får alla ursäkta om jag är lite (mycket) fixerad. Av lovely incredible Mynta har jag fått MÅNGA färgprov att ta ställning till och jag vill ju gärna dela med mig av denna fantastiska färgglädje. Helst skulle jag vilja ha en roterande färg så att jag varje gång jag slog på ljusknappen om morgonen möttes av en ny kulör. "Jaha, idag är vi lime..." skulle jag tänka och vakna till på ett helt annat sätt.

Det skulle bli roligare att tassa upp och tända lampan!

Men nu har ju ingen uppfunnit den formen av interaktiv skåplucka så jag får nöja mig med att få se dem skifta färg här och nu. Varsågoda!

Vi börjar med Vattenkannegrön:


Ultramarin:


Turkosblått:


Svart:


Rött: 


Rosa vattenkanna:


Milt ljusblått:


Mellanblått:


Ljust turkos:


Ljuslila:


Lime:


Lila:


Lavendel:


Knalligt ljusblått:


Gammelrosa:


Visst är det hääääärligt!

Ser ni vad färg kan göra med människor.

Tänk vad många vita kök det finns därute. Och visst, vitt är alltid fint, men ALLA kan väl inte gilla vitt?

Varför finns det inte fler knallfärgade kök än det finns?


Jag bara MÅSTE vara färgglad. Jag mår så mycket bättre om jag får se lite färg. En del blir stressade, men alla i vår familj verkar må bra av färg. Brunt, kaffelatte, gult och vitt gör mig lite deprimerad. Inte enstaka fläckar av dessa färger men hela miljöer som bara går i milda toner kan göra att jag vill skriiiiiika.

Jag vet inte vad jag har för fel.

Antagligen är jag bara färgblind-hahahahahaha!


 
 
Ingen bild

rosalucia

5 september 2008 09:58

Grymt coolt!!! Det lutar nog åt nån av de rosa, kanske gammelrosa? (det har vi faktiskt haft när vi bodde i lägenhet en gång i tiden. Kändes väldigt ombonat å mysigt).Men den knalliga ljusblåa var inte heller dum..eller vattenkannegrön..Det ser BRA ut om färgen kommer igen i nåt som står på hyllorna, det förstärker liksom intrycket..(å andra sidan kan man ju sätta dit nåt nytt sen, som matchar skåpluckefärgen..hm..)
Lycka till! Blir bara SÅ inspirerad!!!!!!!! Tror jag ska börja bums, men först måste jag spackla(öh) och måla en av döttrarnas rum...

 
Andie

Andie

5 september 2008 10:55

Jag gillar den ljus turkosa och den ljus lila det tyckte jag såg mysigt ut.

http://www.upinmytree.wordpress.com

 
LillaMy

LillaMy

5 september 2008 11:53

Så häftigt att leka med färger så där.Då kan man ju få en aning om hur det blir.Jag tycker rosa vattenkanna,lime och svart såg bäst ut.Lycka till med färgvalet

http://myslivochhem.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

5 september 2008 12:24

Nae du Persilja, nu får du allt hejda dig. VAlet blir alldelles för svårt nu. Då ska vi se... Lavedel och ljuslila=ok, Gammelrosa=läckert, Ljus turkos=skitsnyggt, något jag själv funderar på. Turkost blått och milt ljusblått=funkar jätte bra, men det är inget som bryter av, mera smälter in, sobert! Svart=kanske??? Vattenkannerosa=min favorit. Men, men, bara mina åsikter, det är ju erat kök :-) Lycka till! Blir det fel så går det ju faktiskt att måla över.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
synne

synne

6 september 2008 09:00

Lavendel är snyggt, röd blir man glad av.
Ljuslila gillar jag skarp.rosa vattenkanna är inte heller fel. Svart passar till bänken.
Ljusblå till kaklet...
Nä nu ger jag upp....
Förstår vilken vånda du har hehe...
Kram på dig.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se