Direktlänk till inlägg 4 september 2008

Nymålat!!! (Not.)

Av Persilja - 4 september 2008 17:53

Blev så sugen på att måla att jag bara tog en färg och målade!

Kolla bara!Vad tycker ni???

Nä, jag skojade bara. Det är underbara fantastiska virrhönan och vännen Mynta som är så gullig och photoshoppat detta och mejlat mig för att jag skulle få se hur coolt det kunde bli med hennes färgförslag. Och jag håller så med!!! Eller hur Lucia som också tyckte rosa!

Nu är det bara make att övertala. Jag kan tänka mig att gå åt lite mildare och mindre blå ton för hans skull. Det finns en färg som heter Bubbelgum (eller var det sockervadd) tror jag som jag nog skulle kunna tänka mig. Peace, vad hette den??? Din lilltoafärg?

 
 
peace

peace

4 september 2008 20:30

Tja! Jodå sockervadd är kulören. Om jag får råda vore det jättefint med en mild sval rosa färg på luckorna. Eller varför inte gå på makens ide? Så härligt med de öppna hyllorna i köket.

http://peace.bloggagratis.se

 
Cel'Dara

Cel'Dara

4 september 2008 21:40

wooow! Klart du ska ha den färgen, det kommer bli supersnyggt! :-)

http://celdara.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

4 september 2008 21:49

Ojoj... det var verkligen rosa! Jag vet inte, jag kan nästan tycka att det jobb ni lagt ner på kakel och hyllor och allt försvinner om ni tar så stark rosa... Din idé om bubbelgum låter nog bättre i mina öron. :)
Fast man vet ju aldrig.... om man inte vågar försöka... ;)

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Andie

Andie

4 september 2008 22:14

Rosa är snyggt men kanske en lite mildare ton skulle falla din make mer i smaken ;-)

Jag satt och verkligen tittade på bilden av ditt kök och jag lägger märke till att du har 3 av väldigt mycket i ditt kök, tre vattenkannor, tre termosar hur kommer sig det att du har just 3 av saker? Bara lite nyfiken.

http://www.upinmytree.wordpress.com

 
Ingen bild

Persiljan

4 september 2008 22:23

Peace: Sockervadd! Tack!

Cel´Dara: Funderar!

Johanna: Man är oftast för feg- det är min erfarenhet. Det blir ofta bäst om man tar i lite!

Andie: Det var intressant! Det har jag aldrig tänkt på men när du säger det så stämmer det! Det är som att jag tycker att 2 är för lite och så blir det tre. Nån slags fånig känsla av balans??? Nä, jag vet inte. Det finns verkligen ingen tanke bakom, det är ren slump. Tror jag? Nu satte du griller i mitt huvud-hahaha-måste gå och räkna fler grejor!!!

 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

4 september 2008 23:11

Hallå...
Men så snyggt!!!
Erat kök blir huuur fint som helst!
Bubblegum lät fint.....måla på du. Det kommer bli "perres!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Tant Grön

Tant Grön

4 september 2008 23:22

Jag föreslår mönster, finns det på färg måntro? Det gör det ju i Kalle Ankas julafton, chackrutig färg.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
T H E R R E fotoblogg

T H E R R E fotoblogg

5 september 2008 06:45

Jag hade gärna sett pastellrosa på luckorna! :)

http://www.therre.se

 
T H E R R E fotoblogg

T H E R R E fotoblogg

5 september 2008 06:45

Jag har mailat dig MITT förslag! ;)

http://www.therre.se

 
charlotte

charlotte

5 september 2008 07:23

Köket blir så jättesnyggt! Älskar ditt kakel, hur mysigt och vackert som helst. Jag tänkte på köksbänken och såg underredet målat i vitt och skåpdörrar/lådaor i samma färg som bänken, men det kanske blir alltför dystert. Jag är nog lite feg som skulle göra så. Den rosalila färgen är snygg också! Vad du än väljer blir det säkert toppen! Men bubbelgumsfärg hur ser den ut? Rosa eller blå? Hade gamla tuggummit RIFF i tankarna som var blått. För det tuggummit finns inte kvar längre tror jag.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
synne

synne

5 september 2008 08:05

Ingen dum färg alls. Passade ihop med det isblåa kaklet.
ser du har samma micro som vi.
Ang din kommentar hos mig.
Vet du att jag blir så glad varje gång du kommer så det spelar ingen roll om du inte är där varje vecka. Du har full upp, jag är ensam med maken, jobbar hemma och har all tid i världen.
Så inte tänk på det.
Kram från mig till dig.
Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Lucia

Lucia

5 september 2008 08:26

Jaaaa vad supersnyggt!! Du skulle även kunna ha skarp citrongul. Sedan kom jag på en annan grej som jag själv är sååå sugen på. I senaste Family living i reportaget om de som bodde i en cirkusvagn hade de skitsnygga dekaler på skåpluckor och kylskåp. De täckte hela luckan och var i turkos med röda stora rosor. Sååååå snyggt! Var in på företagets hemsida (minns inte adressen nu) och det fanns flera varianter i olika färger. Rätt dyrt var det också tyvärr : ( Fortsätt fundera du. Det kommer att bli bra hur du än gör ; )

http://www.lucia.bloggagratis.se

 
Lotten

Lotten

5 september 2008 08:31

Jag säger bara WOW!!! Budgetrenovering ser det inte ut att vara... det blev ju hur fint som helst... Lite som Leylas kök ;-)
Jag tror att det blir pricken över i-et med luckorna i den blekrosa färgen - Bubbelgum!!! Ursnyggt!

http://ornnastet.blogspot.com

 
Ingen bild

Ellen

5 september 2008 09:00

Hva med en varm, lys grønnfarge?

Jeg er enig med en over her som synes kaklet ble litt borte med en slik sterk farge... Men kjøkkenet ble flott! Misunner deg litt en slik handy-man... ;)

 
Ingen bild

Persilja

5 september 2008 09:10

Mariakoden: Tack! Kul att du gillar det!

Tant grön: Grönt med vita pricks vore väl nåt!!!

Therre: Tack ska kika!

Charlotte: Åh,Riff!!!!! Där slängde du mig tillbaka till kyrkstugorna och kiosken som sålde Riff. Mmmm! De var så gooooda! Och Jenka, salta tuggummin! Mumms. De tror jag finns kvar? Fast jag menade rosa bubbelgum!

Lucia: Ja, jag såg-skitsnyggt var det ju!!!
Men det ska helst vara budget...även om vi har en tendens att hela tiden gå från budget. Nu är maken inne på att beställa en diskbänk i granit...Hm...det kan ju knappast räknas som budget?

Lotten: Åh, det köper jag! Älskar Leylas känsla! Vill gärna ha Leylakänsla. Kul att du sa så! Hon har ju sitt rosa kylskåp. Så då kan jag ha rosa skåpluckor!

Ellen: Ja, jag har precis bett Mynta om några gröna nyanser. Jag älskar ju grönt och jag tycker grönt och blått är så härligt ihop! Jag är så glad för min handyman!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards