Direktlänk till inlägg 21 juli 2008

Bra film.

Av Persilja - 21 juli 2008 22:51

Min älskade mac har kraschat...

Måtte den gå att rädda!!!

Nu lånar jag makens dator på nåder...

Så i brist på dator har jag sett film med några av barnen.

Little Miss Sunshine. 

Det finns filmer som jag faller pladask för. Ett fåtal av dem kan jag se om och om igen. En av de är just Little Miss Sunshine. Jag älskar den!

Den har så mycket kärlek i sig. Alla karaktärer är så sköna också. Det är en mycket sevärd film i mina ögon.


 
 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

21 juli 2008 23:20

Jag stängde av den i mitten typ....
Ska försöka se klart den i morgon om det regnar...
Var nog inte på filmhumör helt enkelt...
Men mamman i filmen älskar jag...alla hennes filmer är bra!!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Synne

Synne

22 juli 2008 06:23

Det är inte kul med data krasch. Hoppas det går att få ordning på den...
Håller tummarna för det.
Har inte sett den filmen, men borde kanske göra det. Tack för tipset.
Ha en fin dag.
Kram Synne med resten.

http://nabolandet.blogspot.com

 
trollpackan

trollpackan

22 juli 2008 07:52

Åh, hjälp vad trist! Datorn kraschad! Hoppas att det fixar sig!

http://trollpackan

 
Annica

Annica

22 juli 2008 09:08

Den är jättebra! Den får en att verkligen tänka till!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

22 juli 2008 11:27

Little miss sunshine försökte jag se härom dagen, men någonstans kom jag av mig och fortsatte pula med v-rummet, som fortfarande inte är färdig pulat. Och det var verkligen inte pga att filmen var dålig, tvärtom, en riktig feelgood, som jag måste se klart på snarast. Vi har Canal+, så jag får helt enkelt fånga den nästa gång den går :-) Jag klarar inte av att se film på tv, jag måste få pausa emellanåt, missar jag så bara en enda liten sekund, så grämmer jag mig över vad jag kan ha missat, kanske en super viktig detalj i berättelsen, Da Vinci koden lixom, utan den är filmen meningslös att se, ha, ha.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

22 juli 2008 12:04

Mariakoden: Se den klart, det är i slutet det skruvas och sen blir det love love love! (Dock ej romantisk utan mänsklig)

Synne: Tack, hoppas kjag med!!!

Trollpackan: Mmmm!

Annicka: Ja, den är så gullig. Spännnande att se den bredvid 8-åriga dottern och höra hennes syn på den. Hon tyckte ju att barbiedocksmissarna var vackrare...men kanske tänkte hon till lite också.

Tant Grön: Jag ser sällan film på tv. Nä, dvd måste det vara så att jag kan pausa vid alla utryckningar. Man blir ju galen annars!

 
Annica

Annica

22 juli 2008 16:01

När jag var liten tyckte jag det var jättespännande med mammas smink och "klackaskor" och hade jag varit 8 år idag hade jag nog inte fattat budskapet i filmen utan tyckt att de uppsminkade tjejerna med sina enorma hår var jättefina! Men de såg ju inte ut som barn längre...

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anne

22 juli 2008 18:03

Härlig film!

 
TM

TM

22 juli 2008 22:48

Den har jeg også sett! Vi knakk sammen i latter av slutten - utrolig morsom! :-D

http://www.fast-city.blogspot.com

 
stefan

stefan

1 augusti 2008 11:37

Ska se filmen! hoppas du haft en fin sommar!

http://stefansvedberg.bloggagratis.se

 
Tant Alexandra

Tant Alexandra

10 augusti 2008 00:29

Jaaaa, den är fantastisk! Helt fantastisk! Måste se igen!

http://tantalexandra.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se