Direktlänk till inlägg 17 juli 2008

Balkongen är klar.

Av Persilja - 17 juli 2008 21:55

Makens balkong är nu klar. Egen design och inte lik nån annan.

Jag tycker om den. Just för att den är sin egen.

Eftersom förra ägarna hade fasadrenoverat huset på ett alldeles grsäligt sätt i mina ögon så känns det bara knasigt att försöka återskapa huset som det sett ut i begynnelsen. Det är redan "förstört" så då kan man ju fortsätta att renovera efter egen smak. Göra det bästa av situationen. Det jag tycker är så fult med renoveringen är att de tilläggsiolerat väggarna så att fönstrena ser insjukna ut, satt ny panel (som ser ut som en ny villapanel) och sist men inte minst gräsligast målat med en äckelful plastfärg som ska likna falu rödfärg. 

Helst skulle jag vilja slita ner panelen och se hur den ursprungliga mår, men det är en enorm kostnad att göra en sån grej så det lär aldrig inträffa. Vi har allt för många andra renoveringsbehov som måste uppfyllas före de rent estetiska.  Jag blundar och försöker se allt som är bra istället och lyckas bra med det. 

 
 
Hem och Lycka

Hem och Lycka

17 juli 2008 22:18

Jättefin balkong tycker jag och jag tycker huset är fint också även om jag förstår din känsla angående huset och de fd ägarnas renoveringsmissar.. kram!

http://hemochlycka.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

17 juli 2008 22:30

Skitsnygg balkong! Vart hittar man en sån karl som bygger??? Gula sidorna kanske...:-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

17 juli 2008 22:50

Men så snygg!
Vi ska åxå göra en ny balkong...den är nedmonterad å vi väntar på att sambon ska göra en ny. Måste visa eran för honom....

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Mari

Mari

17 juli 2008 23:12

wow, for en stilig balkong! Grattis :) -og grattis med salgene forresten :)Du lager så mye nydelig

http://www.maris-fargerike.blogspot.com

 
susanne

susanne

18 juli 2008 08:11

kanon syggt blev det!! är snyggt.. det är snyggt att blanda stilar det ger personligt utryck det har ni gott om!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

18 juli 2008 08:11

Din man har god smak, nytt men ändå gammalt liksom, det är nog rödfärgen som gör det. Jag tycker att balkongen blev apsnygg!!

http://galtoroad

 
Ingen bild

Persilja

19 juli 2008 08:37

Hem och Lcka: Tack ska hälsa maken!

Tant Grön: Eller loppis...:D

Mariakoden: Gör det-då finns det en i pite också. Maken som hade tänkt bli arkitekt men halkade in på annan karriär blir nog stolt!

Mari: Tack!

Susanne: Tack!

Maria: Ja, det är nog falufärgen som gör det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se