Direktlänk till inlägg 16 juli 2008

YES!

Av Persilja - 16 juli 2008 13:56

Äntligen har jag gjort det jag gruvat mig för!!! Men nu är det gjort! Väskor och kuddar är nu upplagda på Signerat.se

Sök på säljare Persilja. Ska bli kul att se om man når ut till flera nu.

Har länge, länge tänkt hoppa på tåget, men har varit trög. Jag KAN vara trög!

Känns skönt iallafall. Den som orkar får gärna hjälpa mig och gå in på den sidan och se om ni kan klicka bilderna större. Jag kan nämligen bara klicka en gång och sen går det inte längre. Är det ett fel bara från min dator eller ett fel för alla?

Väskorna är utlagda.

Och fotade.

Kuddar också.


Men det har tagit i princip halva dan! Morr. Solen skiner men jag har knappt stuckit ut näsan. Det ska jag göra NU.


 
 
Tant Grön

Tant Grön

16 juli 2008 14:39

Nej, jag kommer ingenstans när jag klickar på länkarna i det här inlägget :-( så det är inte din dator det är fel på.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

16 juli 2008 15:34

Jag kan se GÖRSTORA persiljeväskor! På min dator funkar det iallafall! Så då gör det nog det för fler!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
maloppa

maloppa

16 juli 2008 16:10

Va duktig du är! Visst är det härligt när man gått o dragit på något alldeles för länge och äntligen får tummen ur. Har själv fått tummen ur för ett projekt som borde gjorts för flera månader sedan. Har fixat med mina pellisar och gjort fint i växthuset och köksträdgården - uuuuunderbart.
Otroligt va fint du fått i ditt vackra växthus, visst är det myyyysigt. Lyllos oss!

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Rosa

Rosa

16 juli 2008 16:57

Jeg får store bilder jeg : )...og jeg vil gjerne ha den puten med store røde blomster og svart med hvite prikker på siden...sååå fin!! Perfekt i sofaen min : )

http://www.cafelatter.bloggagratist.se

 
kardemomme

kardemomme

16 juli 2008 19:23

Jeg kan klikke på bildet og få det forstørret så mange ganger som jeg vil...Rart at du ikke kan det hjemmefra!
Smart å legge tingene ut på denne siden...Må tilbake og kikke på tingene dine igje..Ville bare si i fra om bildet :)

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Persilja

16 juli 2008 19:33

Till alla som kommenterat: Tack snälla ni för hjälpen. Jag kan inte klicka på förstoring mer än en enda gång. Jag blir galen! Samma är det med bloggar i google, jag kan bara kommentera ett inlägg. Vill jag kommentera två ggr får jag först logga ut och så logga in igen. OCh vem orkar det? Jag använder firefox. Måste kanske byta?
S-u--c-k-!

 
Lisa

Lisa

16 juli 2008 20:36

Nåmen äntligen!!!! Jag ska också ta mig i kragen och få ut mina, men du vet hur det är... Sega klubben, det är vi det! Jag har Firefox, men det funkar för mig. Kan det va att du har Mac?

http://mittlillahus.blogspot.com

 
TM

TM

16 juli 2008 23:14

De veskene var veldig fine - nr 4 er min favoritt! Hvor får du tak i alle de fine retro stoffene?

http://www.fast-city.blogspot.com

 
TM

TM

16 juli 2008 23:19

PS: Når jeg ser disse bildene fatter ikke at du er 46 år! (du mener vel 36, eller?)

http://www.fast-city.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

16 juli 2008 23:30

Lisa: Ja, gör det! Skynda! Det funkar inte alls för mig. Varför krånglar mac:en så???

TM: Jag köper på secondhandbutiker, loppisar osv. Tvättar allt först och sen kör jag. Sen har jag samlat i många år. Alltid köpt en tygbit här och där, även utomlands, så jag har en hel del...Tyger är en passion och det är kul att göra nåt av dem, inte bara samla på hög! Och ja, jag är 46. Du ser väl så skonsamt suddiga bilderna är! :D
Och jag blev väl fotat typ 100 ggr innan det dög...hihi!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se