Direktlänk till inlägg 29 juni 2008

Har fått smak på lila!

Av Persilja - 29 juni 2008 22:31

Jag har fått ett sug efter lila! Ljunglila, mörklila, ljuslila. Det är så vackert!Bild från Rice.


Lila ihop med rosa och blått och grönt är så glatt och vilsamt på samma gång. Det kallas kanske harmoni?

Kanske borde vardagsrumsväggarna bli lila??? 

 
 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

29 juni 2008 22:43

Dejlige farver. Harmoni ja, og varme og glæde. Skønt.

Klem Maria

http://marias-sted.blogspot.com

 
/B

/B

29 juni 2008 23:19

I dag har jag persiljeflaggat, både hemma & på bloggen.
:-)
/B

http://lyckligagatans.blogg.se

 
Synne

Synne

30 juni 2008 06:03

Lila är en färg som passar nästan överallt.
En lugn färg.
Jag dricker till och med lila kaffe. Lövbergs lila :D
Ha en lila dag.
kram Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Maria

Maria

30 juni 2008 07:22

Märkligt det där med Rice...man blir sugen på nästan alla färger tycker jag! Och då kommer det från en som knappt har ngr färger alls i sitt hus...

http://galtoroad

 
Från förråd till gästrum - Therre

Från förråd till gästrum - Therre

30 juni 2008 07:28

Ja, lila är fnit tillsammans med andra färger,såsom Rice bild ovan :)

http://forradtillgastrum.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

30 juni 2008 09:34

Hej !
Har "snubblat över" din underbara blogg !
Vilken härlig människa du verkar vara, vilken kreativitet och vilken inspiration jag får !
Jag lider verkligen med dig, jag hoppas verkligen att du mår bättre idag ! Sedan skrattar (!!) jag hjärtligt åt dig som åker jättesjuk in till stan för att förverkliga din sons önskning !! Det är typiskt oss mammor, vad gör man inte för sina barn ! Jag hoppas din son verkligen blev glad !!
Jag kommer igen !
Häls Maria i Skara

 
maloppa

maloppa

30 juni 2008 15:28

Och jag har snöat in fullständigt på en annan av dina favvofärger - Grönt. Fast då på utsidan av huset, kan inte du med dina bra ideer kika i inlägget och ge mig tips. Kanske har ni några vackra gröna hus där du bor....
Har längtat efter intensiva knalliga färger ett tag men nu vill jag tillbaks till jordiga färger, lite lugn...

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Tant Grön

Tant Grön

30 juni 2008 23:22

Nice! Jag kan bli så himla sugen på lila, men tröttnar sen väldigt snabbt. Jag hade mörkt lila i hallen i lägenheten som det finns bilder på på bloggen, dock inte när den var lila. För som sagt det tröttnade jag på, målade ena väggen efter den andra i vitt! Men däremot i inredning, för då är det ju lättare att byta ut. Har du möjligtvis ferm livings polka dottapet på sidorna här? Väldigt lik iaf. och snyggt :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

1 juli 2008 08:59

Jag hoppas du mår bättre nu, det lät hemskt det hela men tänk att du är så tuff att du trots värk och sjukdom åker iväg för att handla till sonen. Krya på dig!

Jag har tagit en liten semester från min blogg, men jag kommer igen med nya tag och i ny tappning tror jag efter semestern. Startar inte en ny blogg men tror jag ska ändra lite på mitt innehåll. Vi får se vad som händer.
Ha en underbar sommar, jag tittar in igen. Kram

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Pippi

Pippi

1 juli 2008 10:37

Det ser jättefint ut :) Var in på Rice hemsida för att kika runt och blev helsåld på det mesta :) Jag har haft en rosa period och befinner mig nog där än. Det är nog så att vi har behov av att omge oss med olika färger beroende på hur det ser ut i livet för närvarande. Otäckt förresten med njursten *ajaj* Hoppas att du mår bättre idag!

http://langstrump.wordpress.com

 
kardemomme

kardemomme

7 juli 2008 00:49

Så er vi to om å dille på lilla!!! Det er virkelig lekkert!! Og produktene fra Rice gir meg så mye inspirasjon at jeg har funnet fram heklenåla igjen..Alle disse fine kurver sukk!!!

http://husetvedbekken

 
winnerhorse

winnerhorse

7 juli 2008 22:43

Hej min vän,

Lila är sinnlighetens färg, visste du det? Dessutom är det väl få färger som kan vara så varierade som just lila. Jag gillar också den färgen.
Det här med färger är intressant. Jag ahr noterat att de flesta av mina vänner som är på väg att skilja sig får en vit period. Alla kläder de köper är endast vita. Mycket intressant. Sen går det över.

http://www.winnerhorse.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se