Direktlänk till inlägg 26 juni 2008

Idag är det Niklas dag.

Av Persilja - 26 juni 2008 17:49

Försöker sluta deppa och finna tillbaka till inspirationen. Jag har verkligen inget att deppa över! Men försök säga det till pms-filten. Har försökt slänga ut den på vädring men den kastar sig över mig direkt igen. Suck. Det är bara att göra det bästa av det. Låta bli att försöka vara glad. Låta bli att försöka vara pigg. Låta bli att försöka ha inspiration och lust. Sluta göra motstånd. Låta den ta över en stund och göra sitt. Det kanske är nån mening iallafall. Att jag ska vila, ta det lugnt, släcka glöden, raka ur gammal aska innan jag eldar på igen.

Försökte nyss desperat göra motstånd och bloggade runt och hittade en inspirerande bild hos underbara Knackstudios.

Inspiration. Kort och gott.

Men den får ligga här och inspirera nästa gång jag går in och förhoppningsvis inspirerar den någon av er därute under tiden.

Annars ska jag sätta mig i soffan med en kopp te och slötitta på teve. Det är alltid bra!


Idag säger vi grattis till en underbar pojke som bor i himlen! Han skulle idag fått fylla 13 år. Men han fick aldrig fylla 10.

Tanken på honom kan verkligen ställa allt i sina rätta proportioner.

Pms! BAH!

 
 
Ingen bild

rosalucia

26 juni 2008 21:07

Lägg dej å lyssna på nån bra Cd-deckare (förslagvis nån av Karin Wahlberg eller tex Millenium-trilogin av Stieg Larsson(heter han så?), timmarna flyger iväg.....nya tider kommer...

 
Alvorada

Alvorada

26 juni 2008 21:16

Jeg ble inspirert! :) Tusen takk for at du delte det flotte bildet på bloggen din. Nydelige farger! Må nesten inn på knackstudios med en gang og titte mer..
Du får bare pakke deg inn i et teppe i sofan og ta godt vare på deg selv til den fryktelige frøken pms har herjet fra seg og verden er litt snillere. :)

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

26 juni 2008 22:22

Rosalucia: Oh, ja, snart är det över,jag skäms att jag "klagar".

Alvorada: Hela den bloggen är mysig! Akta, man fastnar! Fast det gör man ju hos dig också! ;D

 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

26 juni 2008 22:27

Som en tanke... så spelades på radion när jag åkte hem fr storstan "Forever young". Tänkte på min lilla K o tänkte även på dig o din vän, helt otroligt!!

Livet är inte bara PMS o andra trivialiteter. Det finns mer ;)

Varmaste kramen till dig o din vän just idag

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

26 juni 2008 22:34

DubbelÖ: Oh, ja, det finns så mycket! Och telepati har det bevisats finns. Det går att överföra tankar. Bevisligen. Jag tycker det känns skönt och befriande att det finns en massa saker som vi inte vet ett skvatt om. Så ska det vara. Sen kanske vi får se nån glimt nån gång då och då. Kram till dig!

 
Ingen bild

Maria

27 juni 2008 00:31

Tycker om att läsa din härliga blogg.
Min syster och min ena dotter har också jobbigt med pms, men dom äter nån medicin dom fått på recept. Hjälper faktiskt bra. Jag märker stor skillnad på dom. Skall kolla med dom vad den heter och skriva det till dig här.

 
Synne

Synne

27 juni 2008 07:14

Låter inte bra alls det där.
Har som tur är sluppit pms....
finns det verkligen inget som kan hjälpa dig?
Tänker på dig och han som inte fick bli vuxen.
Mio min Mio.
Kramen Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
/B

/B

27 juni 2008 09:07

En iskall hand kramar om hjärtat när man tänker på de barn som inte fick bli stora.
;-(
Kramen,
B

http://lyckligagatans.blogg.se

 
Tant Grön

Tant Grön

27 juni 2008 10:49

Vilken snygging! Oj vad jag vill ha en ful byra att måla och tapetser nu! MEN, det har jag ju!!! kom jag precis på, va roligt. Oj, oj, oj, nu ska här planeras, vad för färg, vad för tapet???? Och såg du det fina barnrummet hos Kardemomme med barbapappa tapeten. Jag har velat tapetsera barnens rum med olika tapeter, men varit rädd för att det kanske bara var snyggt i mitt huvud och inte i verkligheten, och så har jag sörjt de tapeter som jag då inte skulle få använda. Men nu vet jag ju att det skulle bli helt fantastiskt i verkligheten!!!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Linda

Linda

27 juni 2008 21:01

Man måste få vara lite deppig ibland. Det finns så mycket krav här i livet ändå. Pusta ut under filten och gör som du skriver, samla lite energi, gissar att du är värd det!

http://levarlden.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se