Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Inte är jag någon hönsmamma, nejdå

Av Persilja - 19 juni 2008 22:15

Fick ett mejl nu ikväll.

Ny text på Den blomstertid nu kommer:


Den baddräktstid nu kommer, när magen är för stor. Då valkar bara sväller, och celluliter gror. Generande behåring, lyfts fram i solens ljus. Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus. De krav som sommarn ställer, förstör vår ledighet. Vi sitter där å gnäller, fy fan vad jag e fet. Fast vem vill motionera, när man kan sitta still. Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!

Annars sitter jag och saknar min tolvåring som åkt iväg till Kiruna med tåget. Han kommer att ha så kul och inte sakna sin mamma ett skvatt. Fast han har ringt fyra gånger redan så liiiite saknar han nog mamsen iallafall. Det är så svårt att släppa taget, men man måste. Jag gör det, men våndas och lider i det tysta. Hönsmamma? Jag??? Bah! 
 
Ingen bild

Sys

19 juni 2008 22:54

Det låter kanske märkvärdigt...men det är något speciellt med söner...har en av varje sort och älskar dem båda urskiljningslöst!!!! Flickan som är yngst är ganska så självständig, men sonen som närmar sig de tjugo, blyg och lite försiktig med de stora manliga kraven på sig...det bekymrar jag mig om... ska han fixa det där ute...? Är uppvuxen med en syster, kanske är det det att jag inte vet hur "små" pojkar fungerar...oj vad detta blev rörigt, ville bara skicka dig en tanke, nu när sonen reser på äventyr! Tror att de små gossarna vill visa oss mödrar att de både KAN och VÅGAR!
Ha en underbar midsommar!

 
maloppa

maloppa

20 juni 2008 00:41

*Asgarv* - vilken underbar text, undertonen är väl lite att vi ska vara nöjda med oss själva och njuta av livet. I morron ska jag ha en tight klänning men med lika tighta strumpbyxor hoppas jag inte min dåliga karaktär syns allt för mycket *ler*. Nä, jag är normalviktig även om allt inte sitter där det satt före barnen och jag är inte vanskapt så maken får nog ta mig som jag är.
Tänk va stor din kille kommer vara när han inser att han faktiskt klarar sig själv ute i "stora världen", visst får man längta lite.
Ha en riktigt glad midsommar....

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Rosa

Rosa

20 juni 2008 01:00

Å jeg føler så med deg...syns det er grusomt når ikke alle ungene ligger i sine senger når kvelder er her. Sikkert bare tull, og de har det helt sikkert helt supert, men det er jo like vondt fordet : (

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

 
miri

miri

20 juni 2008 07:41

Hønsemor,? Det synes jeg ikke du er, for du giver netop slip. Men en kærlig mor, det er du! Og vi må gerne savner dem vi elsker, ikke :-)

http://kærlighed,sagde Losarinas mor

 
Annica

Annica

20 juni 2008 07:42

Det var den bästa sång jag sjungit för mig själv på länge! Jag tror jag skriver av den och lägger ut den på min blogg också, om det går bra?! Det är ju EXAKT så det är! "Usch vad jag är tjock! Jag tror jag tar en kaka till!"

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
Lisa

Lisa

20 juni 2008 11:59

Hahaha, den var ju jättebra! Ska gnola på den hela sommaren! Hoppas ni får en trevlig midsommar, jag ska själv ut i skärgården. Kram!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Ingen bild

elaina & pjär

20 juni 2008 14:24

TACK rara Persilja!
P blev jätteglad för dom fina diskattiraljerna! Det va så passande efterom det är Han som är diskansvarig här i hemmet...
=0)
ps: GLAD midsommar, hoppas Du får det lugnt å harmoniskt omkring Dig!

 
Alvorada

Alvorada

21 juni 2008 10:11

Ojojoj, her var det kommet mye lekkert siden sist! :) SÅ flotte og inspirerende bilder du har lagt ut fra taverne agency! Skal absolutt sjekke ut den nettsiden en gang, men nå skal jeg ut og se om jeg ikke kan gjøre noen loppisfunn :) Ønsker deg en riktig god helg.

http://www.alvoradarosada.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se