Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Mera inspiration från Taverne Agency!

Av Persilja - 19 juni 2008 09:50

Ja, är ni redo för lite mönsterchockar? Varsågod:

Ett blomtokigt svorum. Men sååå läckert.


Och så ett färggalet kök. Tänk vad pigg man skulle bli när man kom ner till detta kök!

Jag blir glad av dessa bilder!!!


Tapeten i barnrummet nedan är tuff!

Och lådorna under sängen! Va? Är de inte söta!?


Nu får ni vila ögonen med lite vitare miljöer . Det ÄR vilsamt med vitt och man kan ju busa till det ändå. Vi nordbor kanske inte vågar kräma på så mycket på grund av avsaknaden av dagsljus långa tider av året och särskilt vi här uppe i Norrbotten då.

Här kommer en till lite mildare variant.

Ack, så vackert!!!


 
 
winneerhorse

winneerhorse

19 juni 2008 10:03

Har jag en defekt? jag tror det! Eller? frågorna är många.........

Vi jublar hemma för att vi äntligen valt färg till köksväggarna, vi var riktigt vågadeo ch valde till sist beckers Street. Gissa vad: den är gråbeige! Med emfas på beige, för grå är ju lite trist eller hur?

Jag är en modig människa i allt, äventyret är min ständiga följeslagare, men se när edet kommer till heminredning då veknar mitt modiga och äventyrliga jag och blir extrem minimalist. Jag målar akvareller i svulstiga färger, virkar mössor och svänger ihop en maträtt bara så där_ så egentlgien har jag liksom alla attribut för att vara vågad även hemma.

Mycket JAG i detta inlägg, sorry. Vad jag menade från början är att du lyckas öppna en lucka i mig som säger: åh, så där skulle jag vilja! Det är alltid en början. Tack Persilja för att du inspirerar mig.
Och ha en finfin midsommar utanmygg!

http://winnerhorse.bloggagratis.se

 
Linda m. 4 barn

Linda m. 4 barn

19 juni 2008 10:19

tyvärr för blarrigt för mig...dock gillade jag den röda papperskorgen på köksbilden

http://Lillith76.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

19 juni 2008 10:26

Winnerhorse: först: be inte om ursäkt för att det är mycket "jag" i din kommentar-det är ju det jag vill ha kommunikation!!! För det andra förstår jag precis vad du säger; jag är egentligen likadan, men jag börjar våga fria mig från det, inredning blir så allvarligt, fast det egentligen är där vi borde våga vara lite roliga. Det är ju verkligen VÅRT hem där vi får göra vad vi vill. Många män brukar dock vara väldigt konservativa när det gäller inredning, kanske är det min man och hans åsikter som bromsat mig förr. Nu vågar jag lite till varje dag och för varje gång jag tar steget lite längre blir jag nöjdare. Men jag förstår precis vad du går igenom och att välja en sån färg på väggen som ni valt är helt okej, Allt annat syns ju bättre då, som dina tavlor!

Linda m 4 barn: Kul du gillade EN grej iallafall haha!

 
Andie

Andie

19 juni 2008 10:41

Visst blir man glad av att se dessa bilder. Jag har skrivit om din blogg idag och vilken insperation jag vår utav den.

http://www.andie.bloggagratis.se

 
A

A

19 juni 2008 10:45

Härlig sida du hittat. Sparade den genast i Favoriter.
Bra att ha som inspiration. Igår fick jag nämligen en tanke att måla om vardagsrummet. Nu två mörka vinröda väggar och ett försök att få "indisk" känsla. Vill ha allt vitt nu, åtminstone väggar och möbler och sen ha knalliga färgklickar som livar upp istället. Får se hur det blir. Mannen såg lite skeptisk ut när jag pratade om målning.
Såg du förresten min fråga om dotterns radio som jag skrev i inlägget med bilder från hennes rum?
Vill gärna se mer av den och veta var du fått tag på den. :)
Trevlig midsommar!

http://minsoffa.bloggagratis.se

 
Lisa

Lisa

19 juni 2008 11:27

Jag skulle få spunk! Tack för att du visade de nedersta så att min axlar åkte ner igen. Så ljuvligt vill jag ha det. Men jag gillade de söta askarna under sängen. Och lite kökstapeten men barntapeten gjorde nått med mina ögon så att dom bara snurrade runt. Men så är jag ju beige....

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

19 juni 2008 11:53

Kolla min blog idag.

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Marra

Marra

19 juni 2008 12:01

Ojj det var nog lite för mycket färg för mej!
Men för de som gillar det var det säkert väldigt fint! Men överlag är jag inte alls så mycket för blommigt! :)

http://loveorhates.wordpress.com

 
Kicki

Kicki

19 juni 2008 13:10

GLAD MIDSOMMAR!!!

Vilken helt underbar sida.Fy på dig som visar ännu en snyggsida som man eg inte har tid att gå in på:-))
Rosa fönster och gröna väggar..mmm...
Barnrummen är också helt superfina! Jag gillar ju också grönt, men mera åt marsipangrön-hållet numer och solgult och marsipanros-rosa...nu blev jag hungrig.

Kram

http://iverashus.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

19 juni 2008 14:42

Herregud!!!!! Den linker er herved lagret!!!
Ser det er MASSE flotte bilder!!!!!
For meg spiller det ingen rolle om det er ting jeg kan eller vil bruke hjemme!!!Det viktigste for meg er å suge til seg inspirasjon i form av nye fargekombinasjoner og se at folk bruker sin personlighet og kreativitet når de innreder..Jeg ville gjerne hatt et stoooort hus hvor jeg kunne ha en etasje hvor jeg virkelig skulle fråtse i farger for glade dager og en etasje i lyse naturfarger til dager hvor jeg er sliten og trenger ro..Jeg blir bare kjempeglad når jeg ser personlig innredede hjem..Det er så gøy med folk som kjører sin egen stil..Man ser at det er folk som er glade i hjemmet sitt og ikke bruker naboen som referanse når de velger møbler og farger..Takk!!!! Jeg tror jeg må male noen vinduskarmer jeg også hihi!!!
Men oj!! Hvor skal jeg vise de fram når jeg ikke blogger mer??? Huff, for et dilemma :(
Klem fra Kardemomme som savner dere!!!!

http://husetvedbekken

 
A

A

19 juni 2008 15:52

Jag har lånat en bild från din blogg. En bild på ditt hem (från inredningsreportaget).
Har såklart skrivit att den kommer härifrån och jag har den som inspirationsbild.
Den är så fin!
Hoppas det är ok (annars tar jag såklart bort den).
Kram!

http://minsoffa.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lucia

19 juni 2008 19:55

Åååå jag blir galen när jag ser så fiiina bilder!!!! Vill ha alltihop, nästan. Köket var ju bara sååå coolt med den tapeten! Älskar allt det mönstrade och jösses va mycket cerise det var i vissa bilder på hemsidan. Kan det bli bättre!! No way! Tack för den här inspirationen idag, känner mig upplivad och på rätt väg. Kommer aldrig att bli den fega typen. Livet är för kort. Bara att göra om om man tröttnar.
Kram på dig!

 
kicki

kicki

19 juni 2008 20:43

Ha nu en riktigt fin midsommar, ta vara på dej och de dina, skall ni iväg på något firande med dans runt stång eller stannar ni på hemmaplan, gubben och jag åker till stugan och njuter..
kramen på dej min vän

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Anna

Anna

19 juni 2008 21:14

Jag skulle nog tänka noga innan jag tapetserade barnens rum med en sådan tapet. De skulle nog bli superduperhyperaktiva av det.

Trevlig Midsommar
Kram
Anna

http://www.annastilla.blogspot.com

 
Rosa

Rosa

20 juni 2008 01:04

Å jeg vil ha sånt soverom!!!

http://www.cafelatter.bloggagratis.se

 
peace

peace

20 juni 2008 10:16

SÅÅÅ härligt vilken inspiration jag fick! Jag vill doppa mitt hem i nya färgburkar. Särskilt köket i rosa och grönt med de öppna hyllorna. De kan jag sakna från vårt förra kök. Öppna hyllor gör att det blir livfullt glatt och väldigt praktiskt att arbeta i också. Trevlig Midsommar!

http://peacebloggagratis.se

 
Annicen

Annicen

21 juni 2008 12:11

Så tøffe bilder! Dette er virkelig tinger som jeg kan like. Kjenner behovet for ett fargerikt hjem bare øker og øker. Den rosa lysekrona ligner veldig på den jeg har, bare at min har masse farger;) Får vel kanskje legge ut ett bilde av den også. Favoritten min det tror jeg.
Har også kjøpt rosa maling nå, og så snart kroppen tillater det så skal ene veggen på soverommet mitt bli ROSA!! Tror det blir skikkelig tøft. Og kjenner jeg meg selv rett, ender det ikke der. Har både noen kjøkkenstoler og vegger bare Karoline-rommet som hadde blitt flott i rosa;)

God helg og takk for en fargerik start på dagen:D

Annicen

http://skrapkaka.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se