Direktlänk till inlägg 18 juni 2008

Taverne Agency

Av Persilja - 18 juni 2008 21:28

Har hittat en hemsida som är helt magisk om man gillar inredning. Taverne Agency heter den. Där finns allt för alla stilar. Jag kan fastna huuur länge som helst. Ändå har jag inte sett allt.

Jag kikade (förstås) in på avdelningen Colourful.

Jag sparade några bilder som jag måste visa er. Varsågoda!

Kolla in insidan på denna vitrinskåp. Älskar det gröna mot det turkosa och så det dimmigt lila. 


Trädet på den blå väggen påminner om min giraff-fast bara såå mycket coolare. Kolla in isbjörnen!


Jag hade funderingar på att tapetsera garderobsdörrarna i hallen  med röd tapet, men var tveksam till om det  skulle bli för rött. Nu vet jag att det inte kan bli för rött! Det  kan ALDRIG  bli för rött.Så läckert!!!

Varför har jag inte vetat att jag vill ha ett rosa fönster och gröna väggar? Det är klart jag vill ha!!! 


Grönt och rosa är så fint ihop!

Se bara vad lampan lyfter rummet.


Sån här karibiengulgrön färg är helt briljant. Men hur ofta vågar man safta i så här? Men se så bra det blir!!! 


Grönt är min absoluta favoritfärg! Jag MÅSTE måla en knallgrön vägg!


Såna här plåtskåp har vi också, men gråa.

Hur kunde jag välja gråa skåp? Ja, det fanns bara gråa då, men ändå. Gråa skåp är ju så...grått!

Jag vill måla dem!!!

Nu ska jag skona er en stund. Har fler bilder men de är väääldigt mönstrade. Så ni får vila ögon och sinnen en stund! 
 
 
Tant Grön

Tant Grön

18 juni 2008 21:52

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tror inte att det finns tillräckligt med utropstecken eller tillräkligt stora bokstäver för att uttrycka mitt WOW med :-) Villgenast måla mitt köksfönster, fast grönt då förståss! *s*

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

18 juni 2008 21:56

Ja herregud hur har man klarat sig i den färgfattigdom man hittills haft??? Måste måla!!!

 
Tant Grön

Tant Grön

18 juni 2008 22:19

Jag känner att jag måste ha ett sånt där träd! Tror du det funkar med en vanlig hederlig gammal fogsvans :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
maloppa

maloppa

18 juni 2008 22:27

Här snackar vi Persilja och inget annat. Det kunde lika gärna vara bilder från ditt hem, jätteläckert! Förstår att du blev såld.
Hur mycet jag än önskar kommer jag aldrig bli lika färgstark som du, är nog lite feg men håller med om att det är underbart läckert. Vet dock inte om jag skulle vilja ha så själv, skulle nog tröttna på det och vilja måla om. Därför har jag neutral bas och förändrar med textilier och attiraljer. Tråkigt - jag vet. Fortsätter dock att inspireras av sådana som dig och tänkte att om jag bodde själv i ett torp utan inneboende med åsikter....

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Ingen bild

Persilja

18 juni 2008 22:44

Tant Grön: Nej, det tror jag inte. Men med en lövsåg! (Sånt där tunnare blad som är spänt på en båge.) Jag vill också ha ett träd!

Maloppa: Jag är också för feg!!!! Ser att det funkar men vågar inte blomma ut. Men vill!!!

 
Ingen bild

Eva

18 juni 2008 23:05

Jag är helt säker på att man tröttnar på alla dessa färgade väggar! Det är MYCKET bättre att måla all bas vit och sedan trolla och fixa med massa färger. Om man gillar inredning så är man ju väldigt påverkbar av trender så grunden vit och sedan är det bara att köra på med alla möjliga och "omöjliga" färger!!!
Jag vet att "smaken är som baken" men för mig känns detta helt rätt!
Du Persilja, jag MÅSTE läsa din blogg varje dag (ibland flera gånger per dag) du känns så äkta!!
Hoppas du och din familj får en trevlig midsommar!!!
/Eva

 
Andie

Andie

18 juni 2008 23:28

Åh vilka vackra bilder! Färg kan verkligen insperera och ge liv i rum. Och du nämde dina gråa plåtskåp, du kan ju alltid skaffa sprayfärg och måla dem.

http://www.andie.bloggagratis.se

 
Lotten

Lotten

19 juni 2008 08:36

Helt ljuvliga bilder! Jag älskar dem allihop. Rosa och grönt har jag ju i min tapet i hallen.... påminner om Liseberg! Ha en trevlig midsommar! Kram Lotten

http://ornnastet.blogspot.com

 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

19 juni 2008 08:58

Nej men HVOR stiligt !! Jeg er forelsket, hvor er det bare herlige stemningsfulde GLADE billeder.

Jeg vil også ha en sådant køkken, eller et skab malet i to farver, det er muuums altså. Alle billederne oser jo af inspiration, og har man ikke modet til at føre det helt ud (det har jeg ikke helt), så kan man i hvert fald plukke i ideerne.

Mon ikke efterhånden vi får set dine skabe med rødt tapet, og en grøn væg, og og og... Et malet metalskab.

Klem Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

19 juni 2008 09:04

Eva: Jo, vit bas funkar alltid. Jag älskar det jag ser men tror att jag är för feg för att måla sååå mycket. Fast samtidigt går det ju alltid att ändra. Många gånger är man alldeles för feg och det "händer" för lite i inredningen. Man är återhållsam för att man inte vågar ta i. Jag tror att man många gånger skulle bli nöjdare om man vågade mer. Fast helröd hall med även rött tak det tror jag vi nordbor inte klarar då vi har så mörkt i övrigt. Roligt att du gillar miin blogg!

Andie: Ja, synd bara att sprayfärg är så dyrt!

Lotten: Visst var de!

Maria: Ja, vi får se om jag blir inspirerad så pass att jag vågar! Men fint är det!

 
Maria

Maria

19 juni 2008 10:25

Urläckra bilder. Min äldsta son har den karibiengulgröna färgen i sitt rum, en är superläcker. H's kommentar: "den är fin mamma, men lite stark" ;)

http://galtoroad

 
Yvonne

Yvonne

19 juni 2008 12:27

Fastnade ibilden överst. Jädrars så vackert!
Jag har också blivit mer o mer grön!
Men så såg jag en detalj på nedersta bilden...Den tavlan med "gråtande barn" på.
Fann en stor i förrådet, under alla mattor för 14 dar sedan...undrar var jag ska hänga den, för upp ska den!

http://trissemojs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se