Direktlänk till inlägg 14 juni 2008

Hipp hipp hurra!!!

Av Persilja - 14 juni 2008 10:59

Håller med alla talare; för det första att jag borde medicinera, astma är inte att leka med. För det andra att det kan bero på att Pommac är obadad, vilket han verkligen är!

För det tredje, det kan ju vara pollen. Visserligen har jag aldrig reagerat på det förr men jag ska ju inte gå omkring och skylla på oskyldiga varelser i onödan!

Så jag ska bada Pommac, ta allergimedicin (ska bara skaffa) och sluta skylla på Pommac!

Haha!

Och JUST IDAG är det Pommacs födelsedag! 1 år idag!

Idag ska han få GOD mat och han ska få paket, en pipleksak, lite hundgodis som är inslaget och ett tuggben. Allt i paket som han ska få slita upp.

Vi väntar bara på att alla sjusovare ska vakna. Eller jag kanske borde säga 12sovare.

Så här såg den lille vännen ut när han kom till oss åtta veckor gammal. Det absolut största lyftet denna fyrabarnsfamilj varit med om!


 
 
Lisa

Lisa

14 juni 2008 11:47

Då jag var i Sthlm så fick jag pollenallergi för första gången! Jag är inte en allergiker så jag hade inte en tanke i världen att jag skulle få det och fattade det inte förrän jag var in och klagade på min nya mascara som bara gjorde att ögonen rann och näsan med för den delen. Men du har ju pollenallergi sa försäljaren och jag blev stum som en... ja en stum en. Så nu äter jag tabletter då jag ska vara ute i trädgården och klippa gräs tex. Men det går bra. Ja, så nu är man en sån.

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Andie

Andie

14 juni 2008 13:05

Grattis på födelsedagen Pommac!

http://www.andie.bloggagratis.se

 
elaina

elaina

14 juni 2008 15:15

Hurra-HURRA för Pommac idag!
Vi har oxå hund idag, BonusD har tagit med ModersFamiljens Labrador "Nova" hit till oss å hon är sååå väluppfostrad. Fattas bara annat när Matte&LillMatte leder resp. assisterar valp-, vardagslydnads- samt agility-kurser på HundKlubben i deras hemby...

http://www.elaina.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Anne

14 juni 2008 15:46

Många gratulationer till söta Pommac idag!!! Kan du överföra födelsedagshälsningarna Persilja? Krama honom även och skrapa honom bakom öronen för min del. :)
Vilka härliga bilder, speciellt den där "rak och flat på golvet" bilden.

 
Helen

Helen

14 juni 2008 16:36

Åhhhh.....bilden längst ner........

http://gussilago

 
kicki

kicki

14 juni 2008 19:46

Så underbart go han är lille Pommac.kan inte fatta att det är ett år sedan eller nästan sedan ni hämtade honom, tänk va ni fantiserade om olika namn, kommer du ihåg...
har han det vita märket kvar under bröstet..
hoppas din astma ger med sig, det kan ju vara en reaktion tillsammans med pollen, för sånt har vi haft fruktansvärt av denna våren, och det tål nämligen inte jag...
Kramen på dej...

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Bloggblad

Bloggblad

14 juni 2008 19:59

Jag har haft ansträngningsastma i många år - men sen ett halvår tillbaka, när jag äntligen fick nys på Andningsmassage enligt Lotorpsmetoden, blev jag av med hela rasket (nästan, jag törs inte släppa min ena medicin helt) Jag kan andas genom näsan, jag har slutat att harkla mig varje minut och jag har ingen torrhosta eller andnöd längre. Helt otroligt. (www.lotorpsmetoden.se) Obs! Jag har ingen provision för reklamen... :)

http://www.bloggblad.blogspot.com

 
Anki

Anki

14 juni 2008 20:42

GRATTIS POMMAC PÅ FÖDELSEDAGEN!!!
Hoppas du får massor av paket. Brukar se dig när du är på promenad och du har blivit så stor och fin. Ha det bra önskar Anki och mamma Bella. Puss på nosen!

http://hundgarden.zoomin.se

 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

14 juni 2008 22:22

grattisgrattis till voffsingen!

Det här med allergi....folk som inte reagerat på flera år kan känna av det nu...själv har jag en äcklig hosta å det är tydligen pollenallergi........
Så det kan ju vara en kombo av allergi å astma för dig....?!?! Eller vad vet jag...;)
Man är ju ingen läkare precis..... =)

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Tant Grön

Tant Grön

14 juni 2008 22:59

GRATTIS POMMAC!!! Och Persilja, hoppas att det löser sig med dina allergiska besvär. Jag tror på "tanken är orsaken" så om du tänker bort besvären så försvinner de! :-)

http://inredningpagar.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

15 juni 2008 00:31

Så nydelig hund!!!!!! har jo sett den på bilder på bloggen din før..men nå må du gi den en stooor bursdagsklem fra kardemomme i Norge ;D Jeg synes denne hunderasen er så flott!!! En riktig familiehund..Den ser jo SÅÅÅ snill ut!! Jeg spiser også allergitabletter :/ Fikk pollenallergi i voksen alder æsj!! Tror vi må få oss større hus for nå fikk jeg så lyst på hund haha!!! jeg får

http://husetvedbekken

 
Synne

Synne

15 juni 2008 08:39

Grattis till dig Pommac. Du är en så go hund. Väntar vid dörren på att alla lillmattar och lillhussar ska komma hem. Står och kikar i fönstret med lillmatte.
Du tar gott vara på din familj. För det är din familj. Glad jag fått lära känna dig genom din matte Persilja.
Hoppas du fått många fina paket och goa tårtor.
Se nu till så att matte kommer till doktorn och får medusin som Pippi sa.
Hälsa henne så gott från mig.
Kram Synne :D

http://nabolandet.blogspot.com

 
Linda m. 4 barn

Linda m. 4 barn

15 juni 2008 09:42

Du som har så många läsare...kan inte du göra lite reklam för min tävling på min blogg härinne på din blogg? :-)
Du får självklart också vara med men du kanske inte har några barn som precis slutat med blöja?

lillith76.bloggagratis.se

http://lillith76.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se