Direktlänk till inlägg 13 juni 2008

Astmaanfall...suck!

Av Persilja - 13 juni 2008 12:58

Så har det då hänt! Jag har fått ett astmaanfall av min kära hund! Attans!

Ska nu iväg och låta tre barn bada av sig på Aronsbadet och under tiden ska jag andas frisk hundallergenfri luft.

Sen får jag hoppas att det känns bättre när jag kommer hem.

Jag kände att han luktade väldigt mycket hund i gårkväll när vi lade oss. Han sover vid min säng, men jag ska flytta hans madrass långt bort för det är ju inte så bra att ligga och andas in hans doft när jag reagerar på den.

Attans attans attans!!! 

Nåväl, fortsätter besvären får jag söka läkarhjälp och käka allergitabletter. Dessutom kanske jag borde förnya min astmainhalator som gått ut för flera år sen.

Jag anade att detta skulle komma. Men det är ingen panik, det går säkert att medicinera och jag hade med detta i beräkningen när vi skaffade honom. Han ska bo kvar om jag så får bosätta mig i garaget!

Men nu måste jag ut och ANDAS!  


 
 
Annica

Annica

13 juni 2008 13:53

Nej, vad tråkigt! Men det är ju tur att ni bor i hus med egen trädgård så vovven kan vara ute mycket och inte sprida så mycket "hundlukt" inne!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

13 juni 2008 17:24

Aj, det var inte roligt. Jag reagerar på den hund jag brukar ha hand om när han inte är nybadad, det är kanske en idé att bada Pommac ofta, fast det kanske ni redan gör? Vet ju hur trist det är att plötsligt bli allergisk mot ett älskat djur, instämmer med Annica att det är tur ni har stor tomt så han kan vara ute mycket. Hoppas det ordnar sig.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingrid

Ingrid

13 juni 2008 17:28

Vad tråkigt :/ Men du har ju en trevlig inställning som fler av sveriges befolkning borde ha :D

http://www.tilla.info.se

 
Ingen bild

Gry

13 juni 2008 19:13

Tänkte också på det att bada honom oftare. Jag vet ju inte, ni kanske badar honom mycket redan? Menar inte att ni skulle vara grisiga eller så, fniss. Men egentligen ska man ju inte hålla på och bada för ofta heller.... Skala ner pälsen nu under sommaren och tvätta honom med galltvål. Jättebra för hans päls och hud!

Kramis

 
malin

malin

13 juni 2008 19:30

Åh, vad synd,men det finns om sagt medicin.
Maken är allergisk mot hundar, men vi är jätte sugna på att utöka familjen med en hund i alla fall.
Labrapudlar är så fina!

http://pillris.blogg.se

 
Tonårsmorsa

Tonårsmorsa

13 juni 2008 20:29

Jättetrist med andningen, jag hoppas verkligen det blir bättre! Kram och hoppas ni får en fin helg!

http://tonarsmorsa.se

 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

13 juni 2008 21:55

Uf, det lyder ikke godt med astmaanfaldet. Du må have dig inhalator, så kan du igen. Forstår at hunden skal blive, selvfølgelig.

Læste dine "elsk dig selv" indlæg. Jeg nikker genkendende til dine tanker.

God weekend til dig,
klem Maria.

Ps: så flot datteren klarerede sig SÅ sejt med endnu mere overnatning. Stor og dygtig pige.

http://marias-sted.blogspot.com

 
syren

syren

13 juni 2008 22:08

Du måste ta dina mediciner regelbundet inte bra att slarva med dem. Har själv de besvären så jag vet. Var rädd om dig.

http://www.metrobloggen.se/abc

 
Ingen bild

Lucia

13 juni 2008 22:09

Oj vad tråkigt! Jag förstår din inställning, hellre sova i garaget. Så länge det är en själv som drabbas. Värre om något av barnen blivit allergiskt. Du har verkligen en skön inställning till det mesta du starka kvinna!!!
Kram och trevlig fredagkväll

 
Peace

Peace

13 juni 2008 22:56

Tror du inte att det är en pollen reaktion?

http://peacebloggagratis.se

 
Carola m 7

Carola m 7

13 juni 2008 23:34

Usch du, vad trist!:(
Astma är läskigt.
Hoppas att du kommer att kunna hantera det så att det blir bra.
Ha en bra helg nu, ut och andas så ofta du kan:)
Hihi, istf "rökpaus" får du ta en "andningspaus", gå ut 10 minuter och rensa lungorna:)
Allt gott!

http://wetterholm.bloggagratis.se

 
Storeflittig

Storeflittig

14 juni 2008 01:43

Hei du min venn:) HUFF! Og jeg som trodde disse hundene var totalt allergi og astmavennlige???

Håper det går bra med deg.

Er på ferie, reiser til Kroatia i morgen, kommer sterkere tilbake snart:)

http://flittiglisene.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

14 juni 2008 10:17

Hej du! Håller med "syren" här uppe, viktigt att ta medicinerna regelbundet och inte bara när andan faller på (eller av, i det här fallet;)). Jag har själv ganska svår astma och skulle aldrig klara mig utan regelbunden medicinering.
Hoppas du inte utvecklar mer astma/allergi mot vovven så ni kan ha kvar den!

Kram.

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Carina

Carina

14 juni 2008 10:17

Hej Hej, Tråkigt med allergin, jag hoppas att det löser sig till det bästa. Ville annars bara säga att jag gillar din blogg och läser den regelbundet. Lycka till!

http://badankansblog.blogspot.com

 
Hannele

Hannele

14 juni 2008 10:39

när jag var trött, kände jag mest av olika saker

http://hannelesparadis.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

14 juni 2008 22:57

Nej, vad trist! Jag skulle gärna vilja skaffa hund, min fästman är inte lika positiv till det. vi hade tidigare katt och det var alltid ett gissel med allergiska vänner. För att inte tala om allt hår överallt som inte gick att dammsuga upp. Och när man skulle resa bort någonstans så måste man ju alltid hitta en kattvakt, gärna en icke allerigsk. Det är de negativa sakerna som fästmannen hänger upp sig på, men egentligen, hur rent har vi det utan katthåren? Hur ofta reser vi bort? Och de allergiska, när kommer de någonsin å hälsar på oss? Ja, visst det händer, men är det sommartid, kan vi ju alltid sitta ute!

http://inredningpagar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se