Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

Idag är jag tacksam!

Av Persilja - 24 maj 2008 08:56

Äntligen känns det som en riktigt varm dag här hos oss! Hurra!!!


Jag hade tjejfest igårkväll.

Det var jättemysigt som vanligt och jag är inte bakis! Mera Hurra! Massor att vara tacksam för.

Idag måste jag ge järnet vid symaskinen.

Ska skapa lite nya grejor och kanske blir det någon ny väska också. Helst hade jag ju varit ute hela dagen och krattat och grävt i växthuset som mina fyra praosar så fint grävt ur, men jag kan inte. Måste fokusera. Har inte hunnit sitta vid symaskinen på länge.

Så giv mig inspiration och lust!

Denna bilden ska hjälpa mig att få den där gnistan. Den är lånad från Coctail.nu.

Tyvärr ingen butik som etablerat sig här uppe.

 
 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

24 maj 2008 09:04

Jeg vil ønske dig en rigtig god dag, med masser af inspiration og sying ved symaskinen.

Men husk nu at komme ud også, symaskinen står der jo også i morgen min ven - nyd solen :-)

Inspirerende billede i øvrigt.

Klem Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

24 maj 2008 09:10

Maria: Jo, en stund vid solen tar jag mig. Allar raster får jag lägga där men jag har en tidning som kommer på tisdag och då vill jag ha nåt att visa och nu får jag sota för att jag varit lat! ;D
Kram hoppas ni också njuter av samma sol idag!!

 
Plingen

Plingen

24 maj 2008 09:14

Hahaha du behöver inte vara orolig för konkurrensen... jag ser mig själv som en lärling och du är ju drottningen ju! Det har jag sagt åt dig tidigare , men det tåls att upprepas... :))
Ha en underbar lördag!
kram Plingen

http://plingen.blogspot.com

 
Marie

Marie

24 maj 2008 09:15

Det finns två affärer i Stockholm, det är lika härligt som det ser ut. Lite grejer som finns där kommer från www.bluebox.com, www.hottopic.com och www.presentkuriren.se. Billigare dessutom.

http://happykiller.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

24 maj 2008 09:19

Plingen: Nämen lägg ägg!!! Du gör ju jättefina grejer! (Och jag skojade bara, men det fattade du va?) Vi ser ut att få en härlig dag! Det är bara att njuta nu när det äntligen verkar kommit. Det varma vädret! Kram!

Marie: Tack för tipset! Jo, jag har minsann varit in och dreglat både i sthlm och i Karlskrona och någon annan stad.

 
Gry

Gry

24 maj 2008 09:34

Hoppas inspirationen infinner sig! Härliga färger i bilden från Coctail, man bara måste bli glad!!

Ha en skön dag, och passa i alla fall på att äta ute eller ta en fika i det fina vädret ;-)

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

24 maj 2008 19:01

Nå trodde jeg først at du hadde malt ett nytt rom for dette var veldig typisk deg altså!!! Såååå koselig!!! Er det en butikk?? Den må jeg besøke neste gang det blir Stockholmstur på meg!! Jeg blir så glad når jeg ser slike miljøer..Dristige spennende farger altså!! Skulle gjerne hatt et sånt rom hjemme jeg... :) Må sjekke hva som står om den på nettet!!!

http://husetvedbekken

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se