Direktlänk till inlägg 22 maj 2008

Till Mynta!

Av Persilja - 22 maj 2008 22:07

Hoppas du också minns och får nostalgiska rysningar! Alla ni andra också förstås. Wuthering Heights med Kate Bush! Äkta 80-tal!

 
 
Gry

Gry

22 maj 2008 22:50

Hihi...jag kommer också ihåg den här. Hade mycket mogen (?) smak för min ålder... Min äldsta syrra är född ungefär samtidigt med dig, oups- det lät inget bra. Sorry! Jag älskar min storasyster, hon är skitcool- bara så det är sagt! Eh...ligger lite risigt till hos dig nu, eller?

Lyssna på det här i stället nu. Den här tjejen var (är) en av mina favoriter från 80-talet. http://www.youtube.com/watch?v=QIt3sSp7u74

Kramis ;-)

http://www.baragry.blogspot.com

 
Yvonne

Yvonne

23 maj 2008 08:05

Tack! Ryser jag också.
Har den kvar, på LP. Likadant hennes bror har gjort mycket bra musik!
Måste bara lyssna klart när jag nu blev nostalgisk...
Och texten sitter där ...
Inte illa, men tonläget...hrmmm..*skrar upp mig riktigt och provar igen*
Tack Persilja!

http://trissemojs.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

23 maj 2008 08:07

Vart tog Kate Bush vägen? Kommer du ihåg hon som sjöng om en luftballong? Vad hette hon?

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Gry

23 maj 2008 08:26

Glöm inte att jag svarat dig hos mig. Under din kommentar ;-D

kramis

 
Ingen bild

Persilja

23 maj 2008 09:13

Gry: Nej fy! Sheena Easton slog aldrig hos mig, men så hade jag ju min hårdrocksperiod och min svåra period under 80-talet också...Jazzrock som Jukka Tolonen Band med flera, melodisk rock som Yes och Pink Floyd osv. Men idag kan jag njuta av hennes skönsång!

Yvonne: Nä, sjunga med går inte så bra. 9-åringen säger; hon sjunger inte så bra, hon skriker ju liksom...av barn får man höra sanningen??? ;D

Charlotte: Hm...no bells are ringing...

 
helen

helen

23 maj 2008 10:30

Charlotte: Du menar Nena med 99 luftballons....eller hur det stavas? Tror hon var tysk

http://gussilago

 
Victoria

Victoria

23 maj 2008 11:23

Haha, ja koreografin är ju fantastisk om inget annat!
Till dig charlotte som undrade över luftballongens sångerska: Nena med Neun und neunzig luftballon! Ja gud var det finns mycket musik man helst vill glömma ;D!

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Clara

Clara

23 maj 2008 11:41

I love it....herregud, den här spelade man på högsta volym i bandspelaren på sin mörkgröna Fiat 128 sport cupe...med vita stripes på sidan på det glada 80-talet. Man var cool och sidorutan var nervevad och armbågen utanför.....att sedan skärmarna var totalt upprostade på bilen...det tänkte man inte på :)
Kul att du uppskattade min lilla gåva....KRAMMMMMMMM

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Y...igen

Y...igen

23 maj 2008 11:42

kan du hjälpa mig?
jag undrar hur man får in den You tube man vill visa, direkt alltså så det gåtr att spela upp, och se den direkt, utan att klicka på en länk inne i bloggen.
Kolla hos mig på Spirit in the sky....jag vill alltså inte ha en llänk utan se you tuben direkt jag kollar inlägget...
M v h

http://trissemojs.bloggagratis.se

 
A

A

23 maj 2008 11:54

Älskar den här låten! Hon har en fantastisk röst!

Charlotte: Menar du tyska Nena som sjöng om "99 luftballons" (eller hur det nu stavas på tyska :D)

http://minsoffa.bloggagratis.se

 
A

A

23 maj 2008 12:07

Bara jag igen! :D
Blev så nostalgisk när jag hörde Kate Bush, så jag letade på en av mina favoriter.
Kolla in hos mig så får du höra Stevie Nicks. :)

http://minsoffa.bloggagratis.se

 
kardemomme

kardemomme

23 maj 2008 12:41

Nå er det kaffepause igjen..For noen dager siden skrev jeg at jeg leter etter røde pomponger i butikkene uten å finne noen..Du sa at du hadde slike! Tror svaret mitt har forsvunnet i cyberspace, men kunne du tenke deg å selge meg noen hadde jeg blitt lykkelig!! Bare si en pris så kan jeg overføre penger til deg..Vi kan jo utveksle informasjon via gmail. Når du har tid altså! Ingen hast! Hvor kjøper du sånne forresten?

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Persilja

23 maj 2008 13:17

Helen: Ja! Nena! Enda gången man sjöng på tyska!!!

Victoria: Just ja! Tänk den hade jag helt glömt!!!

Clara: Oh, vilken cool bil DU hade då! Värsta raggarbruden! ;D

Y: Jag kommer till dig och visar!

A: Hon är speciell! Kommer snart in till dig!

Kardemomme: Utan att säga för mycket hoppas jag verkligen att posten skött sig! Fniss! Annars förstår du på måndag. hihihi!

 
Sofffy

Sofffy

23 maj 2008 14:41

Åh, här sitter jag och skråååålar! TACK! och så fina äpplen du har här nu, det var ett tag sen jag var här på besök så du har säkert haft dem ett tag! Trevlig helg!

http://tillsoffy.blogspot.com

 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

23 maj 2008 17:39

Åhhh, den husker jeg også. Men ikke fra dengang den var ny og hot, der var jeg vist ikke rigtig med på den slags musik endnu ;-)

Er nu aldrig blevet træt af den uanset.

Klem.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Ingen bild

molly

23 maj 2008 18:47

vi har ju tjejfest i kväl och jag undrar åm ala komer?

 
Helén

Helén

23 maj 2008 20:12

Oj, oj, snacka om nostalgi! Det är så kul när andra plockar fram såna här gobitar från youtube, som man helt glömt bort själv!

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Mynta

Mynta

23 maj 2008 21:36

Heeeeeejjj!!!

Taaaaaackkkk!!!!
Älskar henne. Hon spelas MINST en gång i veckan hemma hos mig - hon kommer ALLTID att tillhöra min topp 5-lista! Just denna låt hörde jag för första gången på Radio Luxemburg - en station man kunde lyckas ratta in på radion under gynnsamma förhållanden (sent 70-tal - tidigt 80-tal) Kanalen sände den allra bästa och senaste musiken. Jag kommer ihåg att jag ofta sov på golvet i min älskade storasysters rum - och då lyssnade vi ofta på Radio Luxemburg tillsammans. Syrran köpte Kates första LP. (TACK Sis!) På den finns ju bl a denna låt, men även en av de mest fantastiska låtar hon någonsin gjort (enligt mej); "The Man With A Child In His Eyes".
Oerhört vacker. Blir gråtmild när jag lyssnar på den. Underbar!

Tack kära vän. Urgulligt av dej. Skulle velat ha en musikkväll med dej! En hög med gamla vinylskivor & en rödvinsbox (& levande ljus; men det vågar jag inte skriva, för då låter det ju som om jag stöter på dej - men jag älskar ju mina lyktor...)
Nu ska jag ladda upp just den här låten till dig på min blogg. Från mej till dej.
Puss.

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Lucia

23 maj 2008 22:45

Oj vilka flashbacks jag får nu. Jag var ett stort Kate Bush fan. Lyssnade mycket på henne när jag var i England som au-pair direkt efter gymnasiet -86. Drömmer mig tillbaks till pubarna jag hängde på : ) och det lilla rummet med asfula gardiner och heltäckningsmatta jag bodde i.

 
Gry

Gry

23 maj 2008 23:47

Har du inte plågat och slavat några barn idag, eller?

Tihi....;-)

kramis

http://www.baragry.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se