Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Nej, jag tar inga uppåtpiller!

Av Persilja - 20 maj 2008 22:06

Jag törs knappt göra ett inlägg till i samma stil, någon tror väl snart att jag "går på något". Haha! En sak är säker; inte är det pms inte!!!

Jag har nämligen varit ännu mer kreativ idag. Nästan superkreativ. (Jag sa ju att det var en superdag!)

Jag såg dessa rullar, jag hade tapetklister efter att jag satt upp giraffen...

Jag hade lovat dottern att vi skulle pimpa hennes gamla dockskåp.

Så vi började med det. Efter ett tag ledsnade hon och gick och övade med rockringen men jag fortsatte. Jag tokpimpade dockskåpet!

Dottern har nog norra Europas galnaste dockskåp nu.

Det är inga likadana väggar.

Det är galet roligt!Jag tapesterade golven också.

Jag bara klistrade och klistrade. Och jag insåg att detta är jag! Så här skulle jag GÄRNA ha det hemma också!

Jag har haft planer på att göra en lapptäcksvägg. En vägg där jag inte har en tapet utan rutor med alla möjliga tapeter huller om buller. Jag tror att det skulle bli så coolt! Men det är ju inte bara jag som bor här så jag får liksom lägga band på mig hela tiden!

Här är en liten vitrinskåp från ikea som fick sig en släng av tapetklistrarsjukan också. Lite mer sansat eller hur. Jag målar nog vitt runt omkring.

Men vad färglöst och tråkig den ser ut! Hahaha!

Fast den kanske ska fyllas med färgstarka saker så då kan ju det sansade vara på sin plats.

Dottern då, vad tyckte hon om sitt nya dockskåp? Jo hon sade så här: Mamma, jag tror nog inte att jag ska använda mitt andra dockskåp så mycket längre. Jag vill nog mest leka med det här! Så det var väl ett bra betyg! Högsta möjliga rentav.

Imorgon får hon möblera när klistret torkat.

Då återkommer jag med bilder på det.

Men NU ska jag sova. Nu har jag tagit mig de där extra timmarna som jag efterfrågade.

Men klockan ringer 05.40 imorgon. Hujedamej!

Förresten, imorgon har äldste sonen samt hans tre kompisar förlagt sin prao hos mig. Jag ska sätta dem i arbete. De trodde att de skulle få ta det lite lugnt, men se de ska få känna på hemarbete. De ska få gräva ur all jord ur växthuset! Japp! Det gäller att vara smart! Skotta ur och köra bort all gammal jord. Följa mig och hämta sand eller grus eller vad jag nu ska ha och så lasta in den. Härligt med 4 stycken 13-14-åringar. Stark och frisk arbetskraft. Finfint!


 
 
kardemomme

kardemomme

20 maj 2008 22:52

Du har virkelig fortjent noen timers søvn etter denne dagen.HJELP Du har jo gjort mer enn mange greier i løpet av et helt liv haha!! Har du sett reklamen for Duracellbatterier? Hahaha!! Men visst er det herlig å komme inn i et sånt kreativt lune! Dukkehuset ble 100% Persilja!!! Jeg kunne gjerne bodd i et sånt hus!! Og den fine rosa tapeten i skapet..Det kommer til å bli så fint med noen av alle de fargerike tingene jeg har sett at du har!!! Det ER så gøy å klikke seg inn på siden din!! Nå må jeg nesten ta kvelden jeg også, men jeg gleder meg til å kikke inn til deg i morgen!! God natt:)

http://husetvedbekken

 
Johanna

Johanna

20 maj 2008 22:53

Men jösses, människa!!! Var det solstrålarna som gjorde detta med dig!? Vilken energikick, vilken kreativitetskick! Så härligt och så fint allt blev! =)

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Gry

Gry

20 maj 2008 22:59

Perfekt att få gå lite amok på lotsashem ;-) Inte lätt att få alla att gilla samma saker i ett riktigt ett! Men vilket roligt dockhus hon fick din dotter. Egentligen är det bra att visa att det inte finns några gränser (öppenbarligen, haha..). Varför ska ALLT vara så pnuttinuttigt och se likadant ut? Inte behöver väl Sköna Hem att flytta in i barnens leksaker!! Eller?? Jag bara undrar... ;-)

Sov gott! Fast det behöver jag väl inte uppmana dig till efter en sånnhär dag, fniss.

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

21 maj 2008 02:00

Jag stod och pillade på ett dockskåp på Syster Lycklig idag och viskde till tyska lillasystern att jag ville ha ett, och det var inte ens hälften så fint som det där! Härligt att du börjar börjar blomma ut :)

http://www.mittlillahus.blogspot.com

 
therre

therre

21 maj 2008 05:38

Ja, det där var mer ett dockskåp i din stil ;)

http://www.therre.se

 
Ingen bild

Persilja

21 maj 2008 06:56

Kardemomme: Vi syns!

Johanna: Ja, det kanske var solen...eller frånvaron av den? Eller bara nån allmän knäpp!

Gry: Nä, det är lite sorgligt om dockskåpen är så fina att mamma inte vill att de ska leka där. Fast nu är ju dotterns så fint så jag tror inte hon får leka, nej jag tror jag ställer in det ivardagsrummet. Mouhahahah! Skojaba!

Lisa: Tänk om jag skulle köpa gamla dockskåp och pimpa. Tror du nån skulle vilja köpa??? Men vad fan sa du att jag gjorde sa du??? ;D

Therre: Japp!

 
Lotten

Lotten

21 maj 2008 07:48

Vilket härligt färgglatt dockskåp. Förstår att dottern är nöjd ;-) Ha en bra dag!

Kram Lotten

http://http;//ornnastet.blogspot.com

 
Dubbelörnen

Dubbelörnen

21 maj 2008 07:57

Duracell är också min första tanke! Kan man lägga in beställningar på dockhus hos dig ;). Snacka verkstad inne hos dig!!

Kan det vara ljuset som har den effekten på dig *skrattar*. Vet inte om ni har så mycket till sol men såg på solfilmen att Kiruna nu bara hade ett par timmar av solfrånvaro...

Det är nog det jag saknar allra mest, fast ljuset blir även längre här hos oss ;).

Förstår precis hur du känner när jag läste din kommentar inne hos mig. Det är läskigt att släppa taget o samtidigt så är man så stolt när de vågar själva.

Sonen vill nu in i lumpen o ska mönstra i juni. Håller tummar o tår att han inte ska bli antagen... fast ändå inte... *skrattar*

Kramar

http://karljohansgarden.blogspot.com

 
trollpackan skrattar!

trollpackan skrattar!

21 maj 2008 08:00

Ja, det blev ett "piggt" dockhus! Man skulle nog bli glad av att ha det så hemma;)
Klart det är bra med frisk arbetskraft, de ska utnyttjas till fullo;)
Ha så kul nu!

http://trollpackan

 
Hanna

Hanna

21 maj 2008 08:18

Oj, vad coolt! Vilken energi du har! :-)

http://www.vardagsmammans.blogg.se

 
Victoria

Victoria

21 maj 2008 08:42

Jag sällar mig till beundrarkön här och kan bara instämma med föregående talare: Jättefint alltihopa, dockskåpet, täcket, giraffen - hur coolt som helst!

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Esters mamma

Esters mamma

21 maj 2008 09:27

Persilja, att pimpa dockskåp och sälja är ingen dum idè. Jag har tittat på blocket efter dockskåp en längre tid *att uppfylla sina egna drömmar genom barnen* och det går att få tag på såna riktigt billigt. Skulle kunna tänka mig att köpa ett sånt fint hus som du har gjort.
Hoppas att det går bra idag för dig och killarna i växthuset, kan du skicka hit dom sen så får dom gräva upp en slänt :-)

http://estersmamma.blogg.se

 
Helena

Helena

21 maj 2008 09:35

Toppen med gratis arbetande barn... Min dotter har för övrigt arbetsdag i hemmet i morgon då hon ska göra operation dagsverke och samla in pengar till skolor i Bolivia. Krävs lång planering av modern för att nyttja dotterns arbetskraft till max. Det får nog bli en rejäl genomgång av bilen , tvätt , dammsugning , dammning och vaxning . Det kan väll va värt 150:- pix att få gjort ?!!!

Apropå PMS har jag gjort en pms lista hos mig .. Kolla in och se om du känner igen ngt..

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
synne

synne

21 maj 2008 10:49

Här har det hänt nått....
En massa glada färger som bara strålar energi....
Varför törs man inte alltid följa det man känner....
Den giraffen blev så fin på väggen. Passar där.
Hoppas du får sol idag med. Såg din lilla glimt mellan plättarna....
kramis.

http://nabolandet.blogspot.com

 
Maria

Maria

21 maj 2008 12:52

Gud, vilket coooooolt dockskåp! Den som hade haft ett sånt när man var liten o snacka om att du fick den absolut bästa komplimangen från din dotter :)

http://galtoroad

 
Definitivt preggo

Definitivt preggo

21 maj 2008 17:08

Herregud så coolt! Och herregud så jag längtar efter att få pyssla dockskåp och giraffer på väggarna. Är det okej att börja inreda barnrum i vecka 8 i graviditeten?

http://definitivtpreggo.blogspot.com

 
Helén

Helén

26 maj 2008 09:44

Jisses, vilket häftigt dockskåp!! Lilltjejen fick ju ärva ett gammalt efter kompisar... kanske man skulle ge sig på nåt liknande?!

Förresten, vad är det för hållar du har till rullarna? Letar efter nåt sånt att förvara alla rullar med presentpapper i.

http://vardagsliv.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

20 maj 2009 09:50

Hääääärligt dockhus! Snyggast i hela världen, tills jag gör ett då förstås, mooaahahahahaha! Jag har varit jätte sugen på att fica till ett dockskåp i flera år men har hindrat mig själv eftersom Gulliganerna inte riktigt är där än. Jag hittade ett Lundby på Myrorna för en hundring, plockade givetvis upp det och begav mig till kassan, men ändrade mig. Tiden är inte inne än och jag tror att när den tiden kommer så hittar jag ett då. Så under tiden får jag njuta av din vackra skapelse :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se