Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Vårtecken...fast fejkat.

Av Persilja - 20 maj 2008 14:09

Snabbaste säljaren ever??? Idag kom mitt traderafynd. Strålande service!

Visst passade det bra???? Det var sååååå fint. Ett riktigt kap! Kärleken består när jag ser det i verkliga livet. Det var sååå mycket större än jag trodde också. Ett överkast. Jag tänkte mig ett täcke nere vid fotänden typ. Jo, måtten stod där, men jag tog liksom inte in dem i min hjärna.

På återvinningsmarknaden, dit jag följde en vän igår, fyndade jag en filt som jag inte kunde motstå. Fast jag inte gillar gult! Men jag gillar gult och rosa!

Så den får ligga där och se somrig ut. Ser ni att det lyser lite sol! Det har faktiskt varit sol här idag. Såpass att den värmde lite också! Man kunde sitta ute och fika UTAN yllefiltar! Haha!

Och för att ytterligare förvirra värmen och solen hit upp så har jag fått direktimport av Gnesta syrener!

Det är mina föräldrar som varit ner till min syrra med familj.

Härligt! De är minst några veckor bort här.

 
 
Grly

Grly

20 maj 2008 14:40

Skitsnyggt!! Nu börjar rummet hitta sin form, eller?

Skynda dig till Tradera! Jag såg flera tyger för dig där! Bla flodhästtyget som dottern har i sitt rum!!

Kram

http://www.baragry.blogspot.com

 
kardemomme

kardemomme

20 maj 2008 15:15

Det var da utrolig så fort det gikk!!! Og så lekkert som det ble!! Helt perfekt i fargene!! Det gule stoffet ble jo så fint på benken din! Jeg har ikke vært så glad i gult selv på mange år men jeg har plutselig fått dilla på gult og lilla i år..Rene vitamininnsprøytningen :)

http://husetvedbekken

 
Kicki

Kicki

20 maj 2008 17:27

Grattis till fint fynd! Det är en så underbar känsla när man hittar något fyndigt sådär och till bra pris!

Vadå gillar inte gult*S* Det är ju jättefint och titta vad fint det blev i soffan!

http://iverashus.blogspot.com

 
Tove

Tove

20 maj 2008 18:12

For et flott rom! Utrolig stilig tapet:) Og kjøkkenbenken din, morsomt å se hvordan du bytter ut stoffer/ mønstre/ farger der, og det blir like kult hver gang! Du er så utrolig flink med farger, er så gøy å se hvordan du kan leke deg med farger og lykkes så perfekt hver gang:)

http://lykkeoglykkeliten.blogspot.com

 
anna

anna

20 maj 2008 19:01

Men gud vad fint det blev, lapptäcket blev pricken över i tycker jag.

http://salhuset.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

20 maj 2008 19:25

Grly eler vad du nu heter: Det kostar 59 för tre meter på IKEA...och jag har mer...
men tack för tipset!

Kardemomme: Ja! Lila och gult är också fint!

Kicki: Jag vet ju att du älskar gult! Men hos dig är det rätt! Kanske hos mig också på rätt sätt och rätt nyans...

Tove: Tack för berömmet!!! Suger åt mig!

Anna: Ja det är så fint! Men pricken över i var nog giraffen ändå! ;D

 
Gry

Gry

20 maj 2008 19:32

Baragary här....det är ju GARY jag brukar heta när fingrarna har för bråttom ;-)

Ojdå, det gäller att ha koll... Kan bli lite onödigt dyrt annars,haha.. Jag såg tyget, tänkte på dig, och fick jättebråttom då auktionen gick mot sitt slut ;-)

Men hu vad fint det blev i dotterns rum!!! Borde kanske kommentera det där i inlägget ovanför, men jag vill inte skriva baragary mera idag..

Förstår att du är nöjdnöjdnöjd! Känner du inte en viss avundssjuka gentemot dig själv! Eller är det bara jag som får sånna skumma känslor när jag är riktigt nöjd med någonting?

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

20 maj 2008 19:40

brygry gnyt: äh! du fattar: 1. du får kommentera VAR du vill för du kommenterar alltid så rart så man får ju spader
2. du får kalla dig VAD du vill för du är snabb och man kan ju inte kräva allt av folk
3. Nu ska jag ta en kopp grönt te så nu blir det inget reply på ett tag. Kram!

 
Ozzy har syrener i hela lägenheten

Ozzy har syrener i hela lägenheten

20 maj 2008 22:07

Här har de snart blommat över :( Du har ditt fina kvar :) hurra för syrener!

http://clownozzy.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se