Direktlänk till inlägg 20 maj 2008

Intern blogginfomation!

Av Persilja - 20 maj 2008 11:56

Mejlade bloggagratis och undrade om det inte skulle kunna gå att få klickbara bilder hos oss också och fick svaret att det kommer i den nya versionen nu i vår!

Jippi!!!!!

Bra va?

Nu behöver vi inte gå till blogspot eller andra värdar utan kan stanna här på mysiga lilla bloggagratis!

 
 
kardemomme

kardemomme

20 maj 2008 12:43

Så bra!!! Tenkte å spårre om du får til å legge tekst på selve bildet..På bildanpasseren ligger det i menyen, men det forsvinner når det blir lagt i selve bloggen..Er det meg som ikke har skjønt poenget eller funker det rett og slett ikke??

http://husetvedbekken

 
Emma Var Dag

Emma Var Dag

20 maj 2008 12:52

Jag e lite trög, men vad menar du med klickbara bilder? Att man kan få dem i större format på skärmen??? Kram kram

http://www.emmet.bloggagratis.se

 
Gry

Gry

20 maj 2008 13:01

Ja, för all del! Håll er till er bloggagratis.... ;-) Men där kan man ju inte ha sluten blogg!!!

Kramis

http://www.baragry.blogspot.com

 
Pysselmamman Ulrica

Pysselmamman Ulrica

20 maj 2008 13:25

har en ide i mitt huvud över en sak jag skulle behöva ha sydd tror du att du är intresserad, ingen jättegrej utan en liten skyddsväska för min almenacka så den inte tar stryck i min handväska plus att väskan ska innehålla en liten fäste för en penna, fast jag är galen i prickigt har du några prickiga tyger :) ska lägga upp en bild på min blogg över min kalender så förstår du varför jag vill ha den skyddad svara gärna där om du är intresserad kanske måste jag ha en matchande handväska också
kram Ulrica i Lyon

http://pysselmamman.blogspot.com

 
Andie

Andie

20 maj 2008 15:34

Det låter ju jättebra ju. Hoppas att de kommer lägga till några fler funktioner så att man kan pysslar lite mer med sin blogg. Jag är lite sugen på att göra en header men det går ju inte direkt på bloggagratis. Men annars trivs jag jättebra med min blogg på bloggagratis.

http://www.andie.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

20 maj 2008 19:23

Pysselmamman Ulrica: Du kan väl mejla mig!
persiljekvist@gmail.com

Kardemomme: det ska gå, det var länge sen jag provade, det är ganska begränsade valmöjlighetre om jag inte minns fel, typ uppe/nere och svart/vitt

Emma: Just precis!

Gry: Vi håller ihop vi! haha!

Andie: Jo, det är roligt att kunna göra snyggt. Skicka dina preciserade önskningar snarast till dem så kanske de programmerar inte dem!

 
Tant Grön

Tant Grön

20 maj 2009 07:16

Var det de klickbara bilderna som kom denna våren mån tro?

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se