Direktlänk till inlägg 5 maj 2008

En vanlig morgon i fyrabarnskaosets värld.

Av Persilja - 5 maj 2008 09:22

En urstressig morgon! Ojojoj så TRÖTTA alla var. Det är livsfarligt med såna här korta små lov. Ute blåser storm och inga varma vindar alls. Plöstligt fick jag leta fram vantar och mössor till alla. En miss i planeringen.

Men det beror väl endast på att jag inte hunnit fängsjiat hallen ännu eller hur?!

Allvarligt, hallen skulle behöva mer än feng shui för att komma i ordning. Den furumörka gamla pärlsponten skulle verkligen få sig ett lyft av en målning och lite mer förvaring skulle inte skada. Skåpen som fanns där tills nyss blev räddad till vardagsrummet. Räddad är verkligen ordet för den mådde inte gott där i hallen bland alla smutsiga skor och stövlar och hundpälsar, precis där bestämmer sig Pommac alltid för att ruska på sig. Så i hallen behövs det något mer tåligt än en tapetserad skåp. Denna skåp står alltså inte där i hallen längre, utan är numera flyttad till vardagsrummet där den får stå mer i värdighet...

Notera dottern som blir som en vålnad på bilden för att hon rör sig så snabbt. 

 
 
Helena

Helena

5 maj 2008 09:56

Håller fullkomligt med, så segt att få i väg de små liven till skolan. Även om helgen för oss inte erbjudit några sov morgnar så har det inte behövts att ha bråttom. Men nu är de i väg å huset är lugnt så när som på tvättmaskinen som dunkandes gör sitt jobb..

Feng shuia på du , lycka till. Kram till dig

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
therre

therre

5 maj 2008 10:35

Alltså, det där skåpet har jag alltid tyckt varit skitsnyggt!

http://www.therre.se

 
Kardemomme

Kardemomme

5 maj 2008 11:11

Heisann :) Jeg er en ivrig norsk leser av den kjempefine bloggen din. Har blitt så inspirert at jeg opprettet min egen blogg nå i helgen.Må jo kaste meg på bloggbølgen jeg også:)Ser at vi er jevnaldrende og skjønner at vi liker mye av de samme tingene.Huset ditt er jo helt superinspirerende!Mitt hus har vært nesten hvitt en lang stund nå men etter å ha studert alle bildene i din blogg tror jeg at jeg må begynne å innføre mer farger snart :)Veldig koselig altså! Jeg lager også vesker. De fleste er strikket og tovet men jeg både hekler og syr.Håper du har tid og lyst til å besøke meg på bloggen min i huset ved bekken :)

http://husetvedbekken

 
Kardemomme

Kardemomme

5 maj 2008 13:20

Huff, nå sliter jeg litt her med å finne ut hvordan jeg skal svare på dine spørsmål, men jeg vil veldig gjerne linkes videre/anbefales til så mange som mulig :) Tusen hjertelig takk for snille kommentarer! Tror jeg kommer til å kose mg glugg ihjel her i bloggland :) PS! Skoskapene ved tavla rommer papir,tegne og malersaker og ellers alt man måtte ha av hobbyting til store og små :)Jeg oppdaget også at vi har maken kaffekanne :) Skal skrive litt mer om ting som opptar meg når jeg kommer skikkelig i gang her..Måtte få hjelp av min datter på 10 år da jeg skulle legge over bilder her, men nå er jeg igang tror jeg.. :) Klemmer fra huset ved bekken også :)

http://husetvedbekken

 
Emmeline

Emmeline

26 maj 2008 10:24

Tudelu:)

Jeg fikk tips om siden din og dette skapet fordi jeg skal i gang med noe lignende hos meg. SÅ fint det ble:) Skikkelig kult og inspirerende. Tusen takk for titten:)

http://www.emmelines.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se