Direktlänk till inlägg 24 april 2008

Ååå, vilket flyt jag haft hela veckan!!!

Av Persilja - 24 april 2008 19:32

När jag har mycket om mig och kring mig hinner jag inte med Pomsi lika mycket som jag brukar. Då blir han sur. Eller kanske mera deppig. Han ser så ledsen ut! Det skär i hjärtat. Och så surar han lite. Ignorerar mig och går ifrån mig när jag vill kramas och framför allt blänger på mig! Kolla in blänget!

Äsch, hans ögon GÅR inte att fånga med en kamera. Men lita på mig, bakom all den där pälsen är det bläng! Surt bläng!

Han är suuuur. Matte har inte tid att leka och busa och gosa och gå låååånga promenader.


Men så har tapetseringen blivit klar också! Nu är väggarna klara! Här sätter tapetserarmästaren den absolut sista biten på plats.



Medan vi tapetserade kom posten. 9-årige sonen hämtade och jag fick ett spännande postpaket ända från favoritlandet Danmark.

Jag väntade ända tills pappa åkte hem innan jag öppnade postkuvertet och se vad som fanns inuti. Så vackert inslaget. Båda presentpapperen träffade precis rätt på min smak!

Helt underbart! Och som om inte det räckte var insidan ännu bättre:

Flot Skrot. En bok jag länge tänkt köpa, men blivit för snål.

Och en bok att öva danskan på-hurra!!!

Tack snällaste raraste underbaraste Fröken Fryd!!! Om du visste vilken glädje du spred ända ner från Danmark. Nu spädde du ännu mer på min kärlek till landet!!!


Idag har varit en höjdardag! Fint väder, tapetseringen klar, nu är det bara piffet kvar förutom lite bättringsmålning. Det roliga alltså.


Maten var superb trots att jag själv lagade den.

Slängde i hela chilisar så att de bara var att fiska upp sen, eftersom ene sonen klagat på att han inte gillade att tugga på chilin, och den är lite som paprika, den blir lite seg och pappersaktig i skalet. Men den släpper ifrån sig mycket smak så här också.

BÄST idag var att barnen genomdrivit en städdag. Nyp mig! Det är SANT. Så många gånger jag försökt med det och så många gånger det misslyckats. Nu kom de själva med förslaget (tre av fyra) och genomdrev det dessutom idag. Jag har städat köket, 7-åringen hallen, 11-åringen badrummet, (toastol, duschkabin och allt), 9-åringen vardagsrummet och just nu städar 13-åringen övervåningen, sitt rum och även brorsans rum där han brukar sitta och se på teve och fika. Och allt är tiptop! Nästan! Hurra!!!!!

Kan det bli så mycket bättre???

Om en stund ska jag hämta sonen på skejthallen.

Maken har varit bortrest hela denna vecka. Och här har hänt massor! Ett samband månne...? Hehe!

 
 
Ellasmamma

Ellasmamma

24 april 2008 22:02

Grattis till all din energi, visst är det underbart. Jag tror det har med solen att göra, man liksom vaknar till och upptäcker att det går göra saker utan att bli knäckt. Vänter med spänning på bilder från dotterns rum.

http://ellasmamma.blogspot.com

 
Gry

Gry

24 april 2008 22:13

Ha,ha... sura pommis... stackarn! Min lilla vovsing blängde inte särskilt glatt på mig förut idag. Han såg nästan lite dum ut egentligen.... Det kliade nog där bak, varpå han sätter ändan ner på balkonggolvet- av träbrädor- och hasar sig iväg. "Men sluta Charlie, du får ju stickor i röven" sa jag, hi,hi... Då fick jag också en sånn där blick. Men Hallå.... tänk lite då krullis! Fniss... Då kände jag att klok som en pudel inte alls stämde på min ;-)

Så spännande med rummet. Du måste visa NU!! Lyckost som fått sånna fina böcker ;-) Snälla bloggvänner du har! Jag har inget annat att ge dig än en varm kram! Kraaaaam Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Storeflittig

Storeflittig

25 april 2008 01:08

Hei hei! Så kjekt med forsterkniger til tapetseringen, du hviler ikke akkurat:)

Jeg er litt sånn oppi eksamenslesing, så har ikke lest innlegget om antligen hemma før nå. Jeg måtte le nå, for jeg har vært en svoren fan av programmet - egentlig fordi det er så innmari få interiørprogrammer, så de vi har må jeg jo bare se... men etter at LULU kom! Da har jeg sluttet å se hele greia. HAHAHA snakk om sexy dame? Tror ikke det. Jeg blir så flau når hun er på skjermen (på hennes vegne) at jeg må skru av. Altså: jeg har også pupper. Store flotte tilogmed, i alle fall da jeg ammet HEHE, men jeg har ikke noe ønske om at folk skal titte ned i navelen min fordet. Det blir bare flaut og motsatt av sexy.

Liker den rødprikkete stolen by the way:)

http://flittiglisene.blogspot.com

 
Ingen bild

Yoko

25 april 2008 06:48

Amen skärp dej!
Kolla in Cesar Millan
eller lämna dogen till
nån som fattar att den
inte ska ligga som en
sur matta och glo eh!
Kom igen, du kan fan
bättre. Ta ditt ansvar
nu morsan!
Peace ;)

 
Ingen bild

Persilja

25 april 2008 06:58

Ellasmamma: Det kommer snart!

Gry: Analsäcksinflammation, har jag ju lärt mig att det kan vara. haha!

Storeflittig: Lulu verkar inte vara nån storfavvo hos nån...konstigt att tv4 vill ha henne!

Yoko: Nu är det ju så att det är i två dagar han "lidit" och det får han ta. Jag tror inte att han vill bli bortlämnad.

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

25 april 2008 09:26

Hunden tåler nok å være inne noen dager,,,, vår hund har heller ikke vært mye ute siste to uker, siden vi har ligget i influensa. Hun får heller ta det igjen nå når vi er bedre...ble med ene datteren på fjellet i flere timer i går,,,og ute med henne og kjæresten noen kvelder tidligere i uken.... Det hender at man ikke kan prioritere verken barn eller kjæledyr enkelte dager.

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Mynta

Mynta

25 april 2008 09:38

Pommac kan inte ha det bättre än hos dig och din familj. Jag tror inte han är "sur". Det är nog bara du som projicerar ditt dåliga samvete över på honom. Han kan vara glad över att ha en sådan kärleksfull matte som mitt i övrig villervalla kan skänka honom ömma tankar & korrekt omvårdnad.

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Anki

Anki

25 april 2008 10:36

Grattis till all energi! Hoppas den håller i sig till nästa vecka för då behöver jag din hjälp ;)

http://hundgarden.zoomin.se

 
Lisa

Lisa

25 april 2008 11:18

Folk som inte har husdjur fattar inte att dom faktiskt har så många känsloyttringar som dom har. När jag har lämnat bort Bosse tex. över en helg för att åka bort och sen hämtar honom så är han skitsur och bara går iväg och surar i nån dag, just för att jag lämnat honom. Och när min mamma är här som är mkt strängare mot honom än vad jag är så kommer han och skvallrar till mig då han tex. inte får gå ut på kvällen. Det ser skitkul ut! Men både Pomsi och Bosse är så bortskämda att de kan få ta att få ligga och ha det tråkigt i några dagar, de får så mkt kärlek och skoj ändå!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Kicki

Kicki

25 april 2008 12:15

NU har du fått mig att fundera på något..du sådde ett frö hos mig nämligen..att måla skänken i någon fräck färg! Har aldrig tänkt tanken för skänken har känts oberörbar om du förstår vad jag menar.Fick den efter min mamma bortgång och att måla den fanns inte med på kartan! Men varför inte? Undrar bara om man skulle ångra sig..

Skön helg-

http://iverashus.blogspot.com

 
Helena

Helena

25 april 2008 13:32

Hallå , en sur Pommac , huvaligen . Du får väll ta till lite mutor. Lite hund godis kanske skulle vara till pass när matte inte har tid med honom. Du vet hundar kanske är som människor, har en benägenhet att vilja tröst äta när det är tråkigt.

Nu väntar jag på fler avslöjande bilder från dotterns rum... Trevlig helg . Kramis

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

25 april 2008 20:26

Hej.

Fint posten kom frem - det gik jo hurtigt.
Jeg morede mig da jeg pakkede den, for tænkte du skulle få et lille danskkurs i morsom form. Bogen der er med, er virkelig sjov og forunderlig - hvis man kan li den genre da. Det ved jeg ikke om du kan, men nu får du i hvert fald chancen.

Jeg glæder mig til at se datterens færdige rum nu - blir spændende.
Ha en fin aften,
klem Maria

http://marias-sted.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards