Direktlänk till inlägg 19 april 2008

Äntligen hemma slakt!

Av Persilja - 19 april 2008 23:58

Ja, så har man lipat sig igenom en amerikansk snyftare. Suck. Blir så trött på mig själv. Lipar precis där filmskaparen planerat att jag ska lipa.

Nåja, ett rejält grin kan man ju behöva ibland.

Idag har jag hängt tvätt ute för andra dagen. Då är det vår! Visserligen har jag fått plumsa i snön för att nå strecket men likväl. En heldag på skejthallen har jag också haft. Nej, jag skejtar inte jag är bara en skejtarmorsa som hjälper till att driva hallen. Idag satt jag och skrev där. Bara tankar som rann ut ur min hjärna och så försökte jag formulera mig så bra jag kunde.Hade med mig en blyertspenna, en pennvässare och ett sudd och en skrivbok. Häpp!


Är det någon fler än jag, by the way, som reagerat på tv4:s program "Äntligen Hemma". Hur kan det ha blivit så framgångsrikt egentligen??? De har ju en massa underliga programledare. För det första Martin Timell, jag menar har han inte spelat ut sin roll för länge sen? Vill vi verkligen ha mer Martin Timell som nynnar på en melodi??? Som skrynklar ihop ansiktet till ett russin innan han skrattar ett gnäggande bräkande skratt!

Och den menlöse Bosse Trädgårdsmästare. Han är som Byggare Bob. Jag får precis samma känsla för Byggare Bob som för den mannen. Och blir det snyggt det han gör? Blir det originellt? Det blir snällt och rejält och harmlöst och bara meningslös utfyllnad. Och så deras paradnummer LULU! Lulu med the bigboopies. Va? Nästa gång ni tittar på programmet måste ni titta på hennes kroppspråk. Det går endast ut på att vrida sig och posera så att bullarna kommer i fokus. Och kameramannen zoomar till och med in hennes barm! Sist visade hon ett par stolsdynor hon klätt om. Då stod kameramannen (det MÅSTE vara en man!!!) och filmade henne när hon satt på huk vid sin stolsdyna och VAD hamnade i fokus och i jämnhöjd med stolsdynan. Japp! Hennes runda klot.

Dessutom putar hon med läpparna så att man undrar hur hon kan prata över huvud taget.

Närå, jag är faktiskt inte avundsjuk nu. Jag är helt övertygad om att det är fuskelifejk eftersom hon i övrigt är så pinnsmal. Så det är nog både silikon och botox både här och där...(Ajajaj vad jag är elak!)

Me don´t like Lulus stajl. Men det fattade ni nog.

Ja, då har man ägnat kvällen åt att bitcha upp sig och begå helgerån på ett all time high program...

Men fy så ofin jag var nu! Jag har redan ågren.

Men det är faktiskt så att jag bestämt mig för att bli lite elakare. Jag känner mig alldeles för snäll och menlös och måste hosta upp mig lite. Vad passar inte bättre då än att ge sig på nåt man själv hänger med näsan framför varje tisdag. För visst tittar jag. Varje gång. Missar det inte.

DET om något är väl underligt!!!?


 
 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

20 april 2008 08:26

Håller fullständigt med.....Å sen så gillar jag inte heller Isabelle Halling, eller jo, hennes personlighet gillar jag men det hon gör blir så fuuuult...........BLÄÄÄÄÄ
=(
Mina barns kompis brorsa har varit med förut i Ä.Hemma; Tomas.
Minns inte vad han tillörde dock... ;)

Det "roligaste" var väl ändå när hon Lulu gjorde ett sovrum som skulle vara eldigt å förföriskt....jag tror att hon fick orgasm när hon höll på.... (det är sant att jag tror det!!!!)

Nä, jag har slutat att se programmet..... Däremot gillar jag NYTT LÄGE på trean. Karin Myrenberg är så cooool o snygg o duktig.......

Nu måste jag ladda med lite gröt innan jag ska rolla!!
Hej å hå!

http://www.mariakoden.blogg.se

 
agata

agata

20 april 2008 08:40

Haha! Jag tycker samma om Äntligen hemma-gänget, men nog sjutton tittar jag så ofta jag kan.
Annars är mitt favoritprogram Bygglov. Fint resultat och sympatiska deltagare.
Jag ser fram emot Mama-reportaget. Spännande!

http://agata99.blogspot.com

 
Anna

Anna

20 april 2008 08:53

Det fanns faktiskt en tid när jag tittade på Äntligen hemma. Trädgårdsavdelningen sköttes då av en tjej som hade dreadlocks och ögonskuggor i starka färger. Henne gillade jag.

http://www.annastilla.blogspot.com

 
Charlotte

Charlotte

20 april 2008 08:56

Hurra för Persilja, kunde inte sagt det bättre själv. För varje ord håller jag med dig om och jag ser på programmet VARJE TISDAG- men nästa gång ska visst Ernst vara med! Lulu retar gallfeber på mig, inte för att jag är avundsjuk på hennes utseende utan för att jag tycker hon är fel person i det här programmet. Var det hon som svt har köpt upp och som ska ha Sommartorpet i år?? Framför Mija hon kan väl få leda sommartorpet för då skulle det nog bli ordning på torpet och roligare.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

20 april 2008 09:57

Mariakoden: Ja, hahaha! Jag minns det pinsamma inslaget! Hon var nog beredd på en trekant där mouhahaha!!!!

Agata: Bygglov äger. De är så sköna personligheter, såna man vill ha hem. Ä-H gänget skulle jag aldrig släppa in, tänk Lulu här-uäääh!!!

Anna: Ja, henne gillade jag !!!

Charlotte: Varför glor man ändå??? ÄR man så inredningsberoende? Det är nog det, inredningsknarkare...

 
Andie

Andie

20 april 2008 10:15

Ha ha... vilket roligt inlägg. För även jag tycker att Martin Timell är ganska så överspelad. Och har ni tänkt på att nu för tiden får Martin aldrig renovera något själv utan alltid har hjälp? Kan det bero på det rykte han har i stockholm om att han inte är så duktig som hantverkare kanske?? Nå väl så är det lite konstigt att detta program har överlevt så pass länge.

http://www.andie.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

20 april 2008 10:43

Ja du, det undrar jag också varför jag varje tisdag jäktar hem efter sonens fiollektion för att se ett program som retar upp mig var gång. Gammal vana kanske? Jag har alla nummer av tidningen utom ett... de ska jag spara i evighet i alla fall.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingela

Ingela

20 april 2008 12:02

Har slutat titta på inredningsprogram. Jag försöker mest att bara stå ut just nu.

För övrigt är det en hälsokur med en riktig "flännfilm" ibland. bra för både bihålor och känsloliv.

http://www.kuoksik.blogspot.com

 
lilla my

lilla my

20 april 2008 19:02

Inte behöver det väl gå så långt som att man måste bli elak för att kunna vara ärlig....Det går ju inte att tycka om alla..Snälla bli inte det.Det finns så många andra som är det.Du är så bra som du är,men du kanske menar att mera stå upp för vad du tycker???Ha en skön kväll

http://myslivochhem.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

20 april 2008 19:14

Andie: Det har verkligen överlevt sig själv!

Charlotte: Man hoppas väl hela tiden. Ibland glimmar det fatiskt till men inte ofta!

Ingela: Nä, sluta titta på inredningsprogram gör jag nog aldrig...till det är jag för skadad.

Lilla My: Jag ska försöka vara som jag är, men nog är jag elak när jag kommenterar folks läppar och skratt och menlöshet. Det är vad jag kallar elak iallafall. Så ärlig vill jag egentligen inte vara. Min vanliga princip är att hålla tyst om jag retar mig på sånt. Men igår flög väl fan i mig...!

 
Lisa

Lisa

21 april 2008 10:27

Ja, herregud vad jag håller med dig! Jag kan inte förstå att jag faktiskt spelade in Ä H på video de första säsongerna, nu ids jag inte ens se det. Och den Lulu är ju så kåt på Timell som bara fnissar så fort hon är i närheten. Men det på trean då med vad dom heter engelsmannen och blondinkillen. Dom gör ju så grymt fula förvandlingar att det bara skär i hjärtat. Varför finns det inga inredningsprogram med inredningsARKITEKTER, jag menar inredare kan ju vem som helt kallas sig. Och Roomservice är inte heller nått bra nått mer. Det är bara Bygglov som är ganska okej, förutom att gubben där har sån himla sned kvinnosyn.

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Mellan

Mellan

21 april 2008 12:26

Ja ja äntligen samma tankar om Äntligen Hemma som jag....särskilt LULU...öhhh..måste man ha så där vita läppar ;-)
Hare och Kanin

http://mellan.blogspot.com

 
MILLER MÅLARKLUDD kan skriva en del oxå

MILLER MÅLARKLUDD kan skriva en del oxå

22 april 2008 08:25

ha ha ha ha
Ang. LULU så måste jag hålla med dig, hon e värsta linsLusen, hon oserar nog och hoppas på att hon ska bli upptäckt av nån STOR FOTOGRAF, hon vill nog gärna vara modell.
Hon e väl vacker och så, men det känns liksom lite FÖR mycket LULU!
*fnissillifniss*

http://www.miller.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

22 april 2008 10:15

Jag har slutat titta på Äntligen Hemma! Började bli lite trött på det och när äldste sonen inte längre frågade efter "bygga" (som han kallade det, så slutade vi titta på det. Jag har såååå svårt för Lulu. Jag kan inte med hennes beige läppar. Hon är brun i ansiktet och så BEIGE på läpparna! Har de inget proffs som sminkar henne? Hon ser ju dööööööd ut! Har också märkt hur Timell blir helt till sig i trasorna när han är i närheten av Lulu!

http://www.annicapannicka.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards