Direktlänk till inlägg 17 april 2008

Längtar till imorgon!

Av Persilja - 17 april 2008 18:29

Jag mejlade ju mama och fick nyss detta svar:


Hej Pernilla,

Jag postar tidningen till dig i dag.Bästa hälsningar
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Jennie Andersson
Ekonomi/redaktionsassistent
mama


Hurra! Nu gäller det att posten sköter sitt jobb!!!!

Längtar till posten i morgon!!!!


 
 
Eva i Halmstad

Eva i Halmstad

17 april 2008 19:48

Håller tummarna.
eva.

http://evaihalmstad.blogspot.com

 
Ingen bild

Lucia

17 april 2008 21:17

Kan knappt vänta till tisdag nu! Förstår din iver så väl : )) Mest av allt vill jag läsa vad de skrivit om er men självklart också se bilderna. Hoppas din tidning kommer imorgon så att du får lämna lite förhands info till alla oss nyfikna. Kram på dig!

 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

17 april 2008 21:20

OOiiiii !!! Persilja - jeg vil også se med !! Men jeg tror ikke man kan købe svensk mama her i DK. Kommer du mon til at lægge billeder af bladet og tekst her på bloggen ?? Det håber jeg.
Hvor er det kult at du er med, men det forstår jeg jo - du har din helt egen stil, og den er virkelig stilig *smil*

Måske det også er noget der kommer med alderen. For at drage din kommentar fra mit indlæg om sundhed ind her. For den selvsikkerhed og tryghed du fortæller om, er lige netop det jeg mener. jeg mærker det jo selv, på mig selv. Og det er en god følelse at være egoistisk i den henseende. Både på det personlige plan udvikler man sig, såvel som på det mere "overfladiske" plan. Som feks. stil og bolig.
Må også bare lige rose dit computerhjørne. Der ser hyggeligt ud - kan forestille mig der kan være trængsel om maskinen, med barn, hund, og måske også manden. Sjovt at se hvor du sidder og spreder dine tanker.

Ha en god weekend,
klem Maria

http://marias-sted.blogspot.com

 
pjöllermaja

pjöllermaja

17 april 2008 21:24

läste reportaget om dig i mama, blev så inspirerad och impad..och va snygg du va...fniss!
gonatt!!

http://pjollermaja.bloggspot.com

 
Gry

Gry

17 april 2008 21:56

Lyllo dig ;-)

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

17 april 2008 22:21

Du - i morgen er det helligdag, men på lørdag skal jeg tage i Netto igen og se om der er flere bøger tilbage. Så køber jeg een og sender dig den :-)

http://marias-sted.blogspot.com

 
therre

therre

18 april 2008 04:24

Kul! Kan du inte scanna in o visa oss bilderna här i bloggen? Jag läser ju inte Mama :P

http://www.therre.se

 
Gry

Gry

18 april 2008 07:55

Måste kommentera det du skrev hos mig. Ja, självklart är det så att självklart kan önskemålen se olika ut hos krisdrabbade. Och helt sant som du säger att det värsta är når folk håller sig borta.... Det jag menar är att man inte ska förvänta sig att den drabbade vill prata mycket om det som hänt, vill ha sällskap hela tiden, vill ha blommor, vill si eller så. Det är så olika hur sorgen och skräcken yttrar sig, så det är liksom inte läge att analysera och lägga för mycket i beteendet hos den drabbade, om du förstår.... Sen är det med maten jätteviktigt, och tyvärr någonting som glöms bort. Har även sett någon mera kommentera hos mig, och jag har hört av flera drabbade, att det att bara säga "säg till om du vill ha hjälp med något... är meningslöst. Du ber inte om hjälp. Föreslå någonting i stället (som att ta hand om barnen en dag, handla, andra praktiska göremål...)

Tja. Det finns mycket att säga om det här... Även det med blommor, som någon mera har reagerat på hos mig. Tjejen har ett barn som haft cancer och de upplevde också blomhavet som en förestående begravning.

Viktigt att tänka på att många inte fungerar rationellt vid kris, och att som anhörig eller vän inte ta åt sig eller som jag sa, analysera allt som sägs och görs. Bara finns till....det är nog det viktigaste.

Kramis Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Jenny

Jenny

18 april 2008 07:58

Tjohoo!!! Vad kul!!! Jag har precis startat en ny prenumeration av tidningen så jag hoppas jag får den i lådan idag!!! Det är ju så mycket roligare när det är reportage om någona man "känner". Du förstår vad jag menar... :) Jag är övertygad om att det kommer vara kanonbra!

Ha en härlig helg! Kram Jenny

http://www.mywhitecottage.blogspot.com

 
Emma Var Dag

Emma Var Dag

18 april 2008 09:07

Jag vill oxå ha den nuuuuuu!!
Kram E

http://www.emmet.bloggagratis.se

 
Jenny

Jenny

18 april 2008 09:23

Kul att du gillade mina glas! De har jag köpt i en butik som heter Epok som ligger i Linköping. De kommer från Housedoctor. Håller med dig, formen är annorlunda och vacker i sig. De är väldigt tunna i glaset och såna glas älskar jag att dricka ur!

Kram igen!

http://www.mywhitecottage.blogspot.com

 
Lotta

Lotta

18 april 2008 10:11

Härligt reportage! Kul att läsa.

http://allabeckarsma.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se