Direktlänk till inlägg 3 april 2008

Vad ska jag skriva om-bloggtorka!!!

Av Persilja - 3 april 2008 19:52

Efter kvällens hundpromenad fick jag ett tokryck och flyttade en hel skåp. Den har stått i hallen förut men då hallen jämt är belamrad med icke upphängda ryggsäckar, icke bortställda skor osv så har skåpluckor och lådor sällan kunnat öppnas utan att man fått flytta undan en massa saker först. En ständig irritationskälla. I vardagsrummet var problemet att jag såg alla sladdar som hängde bakom månbordet där vi hade teven. I och med skåpflytten löstes två problem. Nu kan jag fylla alla luckor med gamecube och annat som hör till teven. Som ni ser har vi världens minsta teve. Vi får sitta nära nära varann för att se nåt. Men det är helt okej. Vet inte hur jag skulle möblera med en sån där stor platteve. Barnens högsta önskan ("alla har en sån"), men jag vill inte ha in en sån, så jag håller önskningen stången så länge jag kan.En blixtbild här, den förra blev väl nog så mörk!

Jag har fått en arvtagare i bloggvärlden och jag känner att jag kan dra mig tillbaka som bloggare snart för dotterns blogg är en höjdare!!! (Fast jag är kanske inte riktigt objektiv?)

Kika får ni se!!!


 
 
Maria

Maria

3 april 2008 21:01

Hej
Vilken gullig liten smal Tv ni har. Ser ut att få plats nästan var som helst. Vår är liten men tjock precis som datorn. Och de får verkligen inte plats var som helst.

http://mariasrum.blogspot.com

 
synne

synne

3 april 2008 21:36

Hälsa sonen att inte alla har platt tv.....sitter och ser på en 28 tums vanlig vi...
Det går bra.
Tycket att det där skåpet blev bra och så får du använda alla lådor.
Smart lösning.
Nu ska jag ta ut brödet ur ugnen. Sätta på te och fika kvällsmat.
Jättekram från Synne :D

http://nabolandet.blogspot.com

 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

3 april 2008 22:06

Det er godtnok fint det skab, wow siger jeg bare. Har du selv lavet det ? Jeg elsker alle farverne og de forskellige mønstre.

Må også kommentere på det andet billede du viste med alle billederne du har hængt op, det er organiserert kaos, og jeg er helt vild med det. Mums :-)

Bloggtørke... Hmmm.. Kan godt se du har noget at leve op til, med datterens blogg. Hvor er hun sød. Kunne godt lide hendes aprilsnar, ha ha ha.

Og tv... Vi har et 37 tommers fladskærm. Manden elsker det, jeg lever med det ! Han ville have haft det endnu større, men der holdte jeg veto - nix makker, det vil jeg IKKE !

Ha en fin aften Persilja
Klem Maria.

Ps: kan jeg sende dig en invitation til min blogg her til weekenden, jeg vil meget gerne have dig med ?

http://marias-sted.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

3 april 2008 22:31

Maria: Det är en ikeaskåp som jag tapetserat med överblivna tapetrester. Det blev skoj och jag minns mina olika boenden!
Den som spar hon har!
Jag vill jättegärna få komma in i din blogg!!!
Kram på dig!

 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

3 april 2008 22:39

Hej igen

Det er jo det, spør man ikke, ved man jo heller ikke *smiler*.
Jeg sender dig mail til weekenden engang.

Åhhh, det skab blir bare bedre og bedre. Tænk sig alle de minder du må få, når du sider og kigger tv nu fremover. Herligt.

Nu vil jeg finde sengen, weekenden lurer jo lige om hjørnet.

Klem Maria.

http://marias-sted.blogspot.com

 
Anitha

Anitha

3 april 2008 23:15

Jag måste bara hålla med de andra - jag tokgillar ditt skåp! Funderar på att göra något dylikt med den ohyggligt tråkiga garderoben som ska stå i dotterns rum efter att jag renoverat klart. Kanske rent av skulle försöka mig på att skära till en sån där giraff eller nåt att sätta på dörren...hmmm, måste fundera på om jag klarar av det. Hur som helst - jätteläckert skåp!

http://femman.bloggagratis.se

 
Jonas

Jonas

4 april 2008 06:41

Jag tycker det är skit kul när barnen bloggar, kul att dom blir fler.
Ha en bra dag!

Registrera era bloggar på TopBloggz http://jomari.topplista.com

http://jomari.se

 
Gry

Gry

4 april 2008 08:21

Puh, du är kvar! Jag blev lite orolig i går då det inte fanns en massa inlägg från Persilja!! Gott att det "bara" är bloggtorka. Du kan bara våga dig att lägga ner!!! ;-)

Skåpet är så underbart. Jag skulle gärna vilja ha likadant.... Men du, hälsa sonen att vi är en till familj som inte har flashig TV, utan vi har en gammal tjockTV som till och med krånglat sen första början... inget som vi kunde åtgärda på garantin, tyvärr. Ibland blir folk gröna i ansiktet, men det är ju lite spännande! Ha,ha... tänka sig Reinfeldt eller någon annan politiker se helt spyfärdig ut när de pratar om propositioner hit och dit, förstår dom!!

Nej, nu är det bloggstop för mig! Ha en trevlig helg, så hörs vi framåt tisdag kväll!

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Helena

Helena

4 april 2008 11:22

Vilket praktiskt skåp med massa plats för förvaring . Det går ju alltid åt och inget man kan få för mycket av. Kul att barnen börjat blogga. Förstår att det är konkurrens om datorn nu ! Kram Helena

http://minblogg-jag.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards