Direktlänk till inlägg 1 april 2008

Lurad idag. Not. Yet.

Av Persilja - 1 april 2008 09:26

Sonen började jiddra om att han hade lov idag. Nej,nej,nej, göbbe lilla-den går jag inte på sa jag och knuffade honom ur sängen, ner för trappen och in i duschen.

Vid frukostyoughurten fortsatte han: men allvarligt morsan vi har lov i dag!

Gå till bussen svarade jag bestämt och pekade med hela handen. Han pallrade sig ut i hallen, packade sin ryggsäck och insåg sen att busskortet var försvunnet. Stress utbröt för en sekund tills jag lovade att skjutsa honom. På väg till skolan sa han igen Men jag är nästan säker på att vi har lov idag. Lärarna har studiedag.

Jamen det ser vi ju isåfall när vi kommer fram till skolan svarade jag.

Väl framme vid skolan sa sonen: Kolla ingen bensbybuss alltså lov.

Lägg av säger jag, den kan ju ha åkt iväg igen. Litet frö av tvekan har ändå börjat gro. Gå in och kolla du, jag väntar här sa jag.

Jag såg barnungdomar som strömmade in i skolan men han hade lyckats dupera mig så pass att jag gått på att de olika lagen kunde ha olika studiedagar, det lät ju vettigt i mina öron.

Sonen kom snabbt tillbaka och sa Nä, inte en kotte vid skåpen, jag sa ju det, vi har lov! Han hoppade in i bilen och jag började sakta rulla därifrån. Han sjönk ihop som att han drog en lättnadens suck tills jag lyfte upp mobilen. Jag bromsade bilen, ringde upp skolan och hamnade i ett lärarrum.

Hej, sa jag, jag har en son i sjuan i lag 3 och jag undrar om det kan vara så att han har lov idag?

Hon som svarade sa, nej men det har de inte. Det vet jag med säkerhet. Jag jobbar nämligen i lag 3 och vi har definitivt inget lov!

Jag skrattade och sa Tack, då vet jag!

Vände mig till sonen som såg pillimarisk ut. Men såg sig slagen. Jag hatar dig! sa han med ett leende på läpparna och lämnade bilen och knatade in i skolan.

 
 
ugglan

ugglan

1 april 2008 19:56

Det var ett bra försök av din son tycker jag!!! Och lika bra av dig som inte gav vika!! MEn visst är det lite roligt med påhittiga barn!!
KRAM UGGLAN

http://ugglan.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

1 april 2008 20:56

MIG skulle han kunna lura hur lätt som helst :)

http://www.annastilla.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

1 april 2008 21:59

Ugglan: Ja, det piggade upp! Bra försök-det var nära att han fått lov idag!

Anna: Jag känner min son, han gör allt för att få vara hemma med mamsen! Haha! Nä, men han är påhittig! Har kört många valser så jag börjar bli skeptisk!

 
MILLER MÅLARKLUDD kan skriva en del oxå

MILLER MÅLARKLUDD kan skriva en del oxå

2 april 2008 08:46

HÄRLIGT JOBBAT!!
SÅ SKA DE TAS!
Kram

http://www.miller.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards