Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Senil, eller bara slarvig.

Av Persilja - 31 mars 2008 17:53

Det var nåt som verkade bekant!

Hrm, jag kanske börjar ha för många böcker helt enkelt...

Men när det kommer till rensning så är böckerna det som jag alltid sparar. Böcker är rikedom för mig. Det sista jag slänger. Jag är kär i mina böcker!

Gry tipsade om en bok som hon läst som var bland det bästa hon läst och såna tips måste jag ta till mig. Beställde boken och har hela tiden tyckt att den sett bekant ut, men jag har tänkt att det är för att jag sett den hos så många bloggare...

Så kom den med posten och känslan av att den var bekant höll i sig och blev starkare. Så idag kände jag att jag måste leta i min knökfylla hylla och ja, nu förstår jag varför den var bekant. 

Jag hade den ju!

Seniliteten kryper närmare.

Men pappa och mamma; ni har en bok som väntar på er! När ni kommer kan ni ta den ena! Den lär, som sagt, vara väldigt bra!!! 


 
 
Louise

Louise

31 mars 2008 18:44

Min mamma gör precis likadant med böcker och tidningar... det gör att jag får utökat bokföråd/tidningsföråd med jämna mellanrum. Inte mig emot. Ville bara tala om att du inte är ensam. Kram

http://solros.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

31 mars 2008 19:37

Du är rolig du men visst är det lätt gjort om man har många böcker (tänkte skriva för många men för många kan man bara inte ha)jag har lyckats med att få två exemplar av en av böckerna i Expressens klassiska bokserie! Så går det när man inte kan skilja på måndag och tisdag...

http://charlottas.bloggagratis.se

 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

31 mars 2008 19:40

Hallå...... Blogg.se funkar inte så bra just nu.....Det känns som att man går igenom en avgiftning....Kanske man snart inte beroende av att blogga.....?!?!
Haha, så där brukar jag åxå göra; Köpa böcker som jag redan har utan att veta om det......

Det finns så många bra böcker...men såå lite tid...=(

Ha re bäst! Ses snart i en blogg nära dig=)

http://www.mariakoden.blogg.se

 
trollpackan hummar!

trollpackan hummar!

31 mars 2008 20:35

Du visar tydliga symtom på Alzheimer´s Light. En åkomma jag själv lider av;)

http://trollpackan

 
Kaela

Kaela

31 mars 2008 20:43

Håller helt med dig.
Jag har tre passioner som alla börjar på B:
Barn - kommer nog först- jag har ju fem stycken, äben om de börjar vara gott och väl vuxna nu så är de ju mina barn.
Och börjar dessutom ge mog barnbarn.
Böcker är nog en klar tvåra- och blommor- sist men ändå - verkligen inte minst!
Kul blogg du har!

http://kaela.bloggagratis.se

 
Mynta

Mynta

31 mars 2008 21:29

Jag är precis likadan!, Gjorde nästan exakt samma grej för några veckor sedan. Lånade en pocketbok på biblioteket till min man; samma som jag köpt åt honom någon vecka tidigare...
Man blir liksom lite rädd för sig själv, ibland...

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Louise

Louise

31 mars 2008 21:36

Tack!!! Vad glad jag blir. O tack för tipset, nu är den direkt klickbar =)
Kramar

http://solros.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

31 mars 2008 21:38

Hej
Den där boken är en av mina riktigt stora läsupplevelser. Fast får jag säga det nu när du har två böcker och allt, jo jag säger det ändå, som ljudbok. Det är Jonas Karlsson som läser och han är helt fantastisk, men jag är säker på att den går alldeles utmärkt att läsa också.

http://mariasrum.blogspot.com

 
Lyck-Annas

Lyck-Annas

31 mars 2008 22:34

Roliga du!
Jag har något som kanske passar dig
http://www.boknordstestet.se
Jag själv blev inte mycket till boknörd!

http://lyck-annas.blogs.se

 
Victoria

Victoria

31 mars 2008 22:49

Men vad bra, då är det inte bara jag som börjar bli senil :D! Kom i fredags hem med tredje (3:e) påsen pärlor i exakt samma nyans!! Av alla pärlor som finns att uppbåda i Panduro Hobbys sortiment väljer samma tre gånger och kommer inte ens ihåg det - katastrof!

http://vintage-victoria.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se