Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

Segheten ska snart vara över!

Av Persilja - 31 mars 2008 10:24

Mejlade Bloggagratis för att kolla vad segheten berodde på samt för en prognos för hur länge det ska pågå och fick detta svar:


Hej

Snart så är problemen över.
Vi håller på att strukturera om databasen i samband med utvecklingen av nya
bloggsidan.

Mvh
Fredrik


Så det ser ju lovande ut, och så får vi en utveckling. Spännande att se vad det kan vara...


 
 
synne

synne

31 mars 2008 11:30

Jo, man känner igen sig i det där med pms faktiskt.
Det funkar så, eller ska man säga funkar inte.
Kämpar med en lätt huvudvärk idag. Har haft mycket runt mig och en del stormar och orkaner i det sista med styvsonen. Man han är myndig nu så det får ha sin gång.
Hoppas att bloggagratis kommer igång snart.
Ha en fin dag du vänn i norr.
Kram Synne :D

http://nabolandet.blogspot.com

 
trollpackan

trollpackan

31 mars 2008 14:42

Vad skönt om det blir ordning på det igen! Jag kan ju bryta ihop för mindre...Hmm...en utveckling! Vad spännande!

http://trollpackan

 
chatarina

chatarina

31 mars 2008 21:39

Suck... du kan iaf att göra inlägg... blogg.se informerar att man SNART kan logga in igen... undrar hur länge det är?
Bara för att man för en gångs skull råkar ha tid, lust och nått vettigt att läga ut ; )

http://gardet.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se