Direktlänk till inlägg 31 mars 2008

It sucks!!!

Av Persilja - 31 mars 2008 08:59

Blogga-gratis-servern verkar också lida av pms för attans vad segt det går!!! Tar minuter att logga in och ladda hem sidan. Hoppas ni besökare slipper det eländet.

Tänkte jag skulle illustrera hur mitt sinne påverkas av pms.

Börja anteckna! Jag förstår att detta blir årets matnyttigaste inlägg!


En vanlig situation.

Jag slår upp ögonen på morgon när mobillarmet ringer.

Med PMS: Ååå, nej, en ny dag. Vill inte vakna. Vill inte sova. Vill inte. Ta bort allt. Blääääääää.

Utan: Trööött...men titta solen skiner, och idag ska jag ju...

En annan situation:

Följer barnen till skolan:

Med Pms: Fyfan vad alla ser snygga ut. Perfekta morsor och farsor. Åå, vad trevligt de har, de känner varann, det är bara jag som är ofräsch och inte känner en kotte, jag haaaatar den här byn!!!

Utan: Nämen heeeeej, hur är läget, vink vink till alla bilar, stanna och prata med alla jag möter, fan vad fräsch jag är-jag äääger! Ååå vilken mysig by vi bor i.

En annan situation:

Vid symaskinen: 

Med PMS: Det kommer aldrig att bli nåt av det här. Det blir så fuuult och det är ett skämt och ingen jävel vill ha nåt så asfult. Mycket rikitgt jag syr fel.

Utan: Hm...det här tyget är sååå coolt-jädrar vilken snygg väska det ska bli-och kolla det hääär tyget, det blir ju värsta fickan. Tänk om man skulle sälja in sig i New York... 


På väg att sova:

Med PMS: Vilken jäkla skitdag. Och inget har jag att läsa och sovrummet ser ut som ett rövhål och sängen är alldeles knölig och äääää vad det kliar på benen.

Utan: Såååå skönt att få sova. Guud så myyyysigt, åååå min skööööööna säng. Imorrn ska jag....

 

Det här är den verklighet jag lever i ungefär var tredje vecka. Det tar mer eller mindre tre fyra dar i anspråk. Så en vecka per månad kan jag räkna bort i skittid. Fast när jag inte har pms kan jag ju se det positiva i att halka ner i dessa bottenlösa djup också. Det finns ju någon slags mening kanske. Jag kanske inte skulle sväva så himla högt över marken som jag faktiskt gör annars. När jag har blivit av med alla de där hatäckliga pesthormonerna så kan jag lyfta till oanade höjder och kanske är det så att det krävs det ena för att få det andra? Eller?

Tänk om det inte alls är så. När jag har PMS tänker jag ju inte så. Då känns ju de där sköna stunderna som självbedrägeri som bara är en enda stor bluff. Den sanna människan är ju den negativa skit jag är under pms. 


Jag är fascinerad av hur psyket funkar.

Ännu mer fascinerad är jag av att det finns kvinnor osm INTE lider av pms. Sen finns det ju människor som tror att det är inbillning också-

Till de vill jag bara säga; välkommen in i min hjärna.  

 
 
Ulle

Ulle

31 mars 2008 09:27

Joru....så där är jag oxå. Men jag tror jag är det 3 av 4 veckor... Iaf om man frågar min stackars man. ;)

Segt att mkomma in här på sidan ja. Likadant är det där jag bloggar, på blogg.se. De byter server eller nåt så jag kan inte ens logga in.

Men du, New York vore väl toppen! Där skulle du sälja så du inte hann med. Men hur man går tillväga ska du inte fråga mig. *tss* Nä, nu ska jag kanske ta tag i min lediga dag? Ledig dag kan betyda två saker, städ eller pyssel. Vet inte vilket jag ska prioritera idag. ;)

KRAM!!!

http://lillaunika.se

 
charlotte

charlotte

31 mars 2008 09:42

INBILLING??? Hahaha...välkommen i klubben säger jag till dom som tror det. Känner igen mycket i det du skriver... var nog därför hyllan for ner och sendan dagen efter slog sönder sopskyffeln för att jag råkade knuffa till hyllan... det kommer att gå åt skogen idag trots att solen strålar och det är 7 grader varmt ut. Jag är aldrig klumpig annars. Och tåget det är säkert 1 timme försenat, eller trasigt eller... nä jag vill inte.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Johanna

Johanna

31 mars 2008 10:47

Usch, det måste verkligen vara jobbigt att dras med en sån pms! Jag har hört att en del blir hjälpta av att äta p-piller, men det vill du kanske inte göra? Jag är själv inte så pigg på att göra det.
Jag vågar knappast säga det, men min pms består enbart av lite svullen mage och så blir jag lite känsligare för vackra saker, då börjar jag gråta. *fniss* Jag är lyckligt lottad med andra ord.
Kämpa på! kram!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Annie

Annie

31 mars 2008 12:11

Jag tror att om man ska nå riktiga hööööjder här i livet, så måste man ner i det mörkaste bråddjupet för att få ett rejält avstamp.... om det nu måst vara var 3:e vecka.

http://peek-a-boos.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se