Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Min totally festliga lördag!

Av Persilja - 29 mars 2008 22:21

Denna "hippa" (säger man ens hipp nu för tiden) fyrabarnsmamma ägnar lördagkvällen åt att se en film (Jane Doe) och somna framför teven. Jane Doe är en knarkare i New York som åker till Atlantic City för att sluta knarka men knarkar ihjäl sig.

Fyrabransmamman; zzzzzzzzzzzzzz

Har fått hosta igen och är så förbannat trött.

Och så PMS på det.

Mer behövs inte för att sänka energierna till sovnivå.

Mollys rum står orört.

Det har gått troll i renoveringsfarten.

Allt står still.

Energin är slut.

Jag är slut.

Har varit på skejthallen i fem timmar och insupit skejtatmosfär.

Pommac fick följa och han kutade i ramperna så fort han fick chansen, men annars fick han sitta/ligga i vårt "fikarum" som består av en brummande kyl fylld med smaksatt vatten sponsrat av nyckelbryggeriet, ett skänkt köksbord, en skänkt skinnsoffa och en skänkt gungstol. Plus några stolar, en kaffebryggare och ett marmorsoffbord.

Skönt att vistas i en totally ostajlad miljö för ett tag.

Inget är valt, allt är bara andras avlagda grejor.

Rätt skönt.

Rätt befriande för en inredningsnörd...

Sinnena får vila.

Man fokuserar på annat.

På livet just där och då.

Jag är väldigt närvarande när jag sitter på skejthallen.

Kanske jag borde skänka bort allt vi äger och har och börja på nytt.

Då kanske energierna skulle återvända.

Eller så kanske det räcker att bli kvitt viruset.

Hörde om en som var trött i fem veckor efteråt.

Jag är snart den jag hörde om.

Trött. ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Och hur är det nu? Får jag en timme mer eller mindre att sova på i natt? ÄR för trött för att tänka.

Klockan ställs i allafall fram vet jag. Trädgårdsmöbler fram på vår-liksom klockan. Det kan jag. Men blir det mer eller mindre? Öööh! Aj!!! (tänkte nu,  inte skönt), jag kom fram till att jag får sova mindre. Så nu skyndar jag mig i säng.


 
 
Johanna

Johanna

29 mars 2008 23:36

Skönt att Pommac mår bättre igen!!

Tänkte på en sak, har du kollat så det inte finns några allergiska barn i skejthallen?
Vore ju synd om voffslingen orsakade en anafylaktisk chock eller nåt! ;)

Kram och Godnatt!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
storeflittig

storeflittig

30 mars 2008 01:57

hei! måtte le da jeg leste du har vært i skatehall, jeg er litt yngre enn deg, men må innrømme at jeg aldrig har vært i skatehall..

litt av det å være menneske er å få lov til å hvile ut når en er sliten! det er jammen noe godt med det også, glad å lese at vi er flere som føler det sånn.

fortsatt god helg!

http://www.flittiglisene.com

 
Susanne

Susanne

30 mars 2008 07:13

Ha ha sådär sover jag varje kväll.. hm kan vara det att man tänker för mycket som mattar ut en!?(ler)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
synne

synne

30 mars 2008 08:00

Låter som du haft en helfestlig dag.
Kul för Pommac att han fick följa. så synd om den "lille" att ligga själv hemma.
Man blir trött efter flunsan. Själv var jag seg i 3-5 veckor....
Så du vet vad som väntar menar jag hehe....
Ha en fin söndag. Kram Synne ;D

http://nabolandet.blogspot.com

 
trollpackan fundrar

trollpackan fundrar

30 mars 2008 08:10

Hmm..ja...det behöver ju inte bli mindre, beror ju på hur länge du sover;)
Men, vilken tid är den "riktiga" tiden? Hmm...får fundra på det där..
Ha en bra dag!
kram!

http://trollpackan

 
Ingen bild

Persilja

30 mars 2008 09:16

Johanna: Ja, jag har intervjuat de 83 medlemmarna innan. Det är nog så också att en som har allergi har svårt att skejta i en så totalt dammig miljö som en skejthall är. Det är betongdamm som yr i luften hela tiden.

Storeflittig: Jag hade inte heller varit i en skejthall förrän barnen drog dit mig!

Synne: Jo, jag har börjat ana att man får va seg länge.

Trollpackan: Nä, det är ju tur att det är söndag, men med hund och barn brukar man inte få "nytta" av de sovmornar som kan bli av klockomställningar. Nu blev det ju dock tvärtom...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se