Direktlänk till inlägg 29 mars 2008

Rödhåriga.

Av Persilja - 29 mars 2008 00:24

Har sett en film som heter "Min frus förste älskare". En svensk parentes. Men Marika Lagerkrantz var med och hon är en favorit. Alla rödhåriga skådisar blir lite favoriter eftersom jag identifierar mig med dem. Fånigt, jag vet, men ett faktum. Jag vet inte varför jag känner samhörighet med de rödhåriga. Det är väl det att vi hör till en slags minoritet men det är ju egentligen ytterst fånigt eftersom det inte har ett smack med hur vi ÄR att göra. Här har vi Anna Azcarate (Luleskådis)


Marika Lagerkrantz



Nicole Kidman


Julia Roberts


Susan Sarandon


Kirsten Dunst (bara rödhårig i spiderman tror jag???) 


Och hjälp mig nu, vad heter denna utmärkta komedienne??? Hon är så bra! 

Och rödhårig!  

Jag känner viss samhörighet med dessa bara för att de är rödhåriga. Kanske det att jag vet hur det är! Hur det är att vara uddafigur i ett gäng med ickerödhåriga. Man sticker ut. Kanske präglar det personligheten nånstans att känna den där "jag är udda" känslan. Äh, jag vet inte. Trötta tankar av en trött rödhårig, (med massa gråvita strån). Nu lägger jag ner. För jag har inget att säga! Förresten; både Nicole och Marika har blivit blonda på sistone. Vilka svikare va! Och Marilyn Monroe blev en evig blondin fast hon var rödhårig från början. Kanske är det roligare att vara blond...?



 
 
mamma millan

mamma millan

29 mars 2008 02:34

Hihi..jag som just blivit ofriviligt rödhårig!!! uppmuntrande att se all snyggisar ju!!!!;)

http://www.mamma-millan2.blogspot.com

 
Johanna

Johanna

29 mars 2008 06:24

Har du sett Harry Potter? Hon som spelar "Ginny" i de filmerna hade platsat i ditt senaste inlägg! Rödhåriga personer, oftast kvinnor, har en alldeles särskild karisma, och det är så vackert med det där röda håret!

http://pantarholmskajen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

29 mars 2008 06:40

Mamma Millan: Hur blir man OFRIVILLIGT rödhårig??? Vad gick "fel"?

Johanna: Jaa, just det! Det hade hon! Och även Ron och hans bröder! Haha

 
Susanne

Susanne

29 mars 2008 07:36

ha ha vid första ögon kastet trodde jag att det var du som höll i micken.... var tvungen att läsa vidare för att förstå-- ett arabiskt talesätt " akta sig för rödhåroga kvinnor med gröna ögon de är magiska" vad man ska akta sig för vet jag ej ,kanske du? ;)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Victoria

Victoria

29 mars 2008 08:36

Rachel Molin heter hon väl hon längst ner tror jag. Glöm inte den vackraste av alla Julianne Moore - hon är outstanding tycker jag. Sedan finns det ju Debra Messing, oförglömlig i Will & Grace. Det är verkligen något specielt med rött hår - tur det finns toning.....

http://vintage-victoria.blogspot.com

 
Gussilago

Gussilago

29 mars 2008 08:42

Hej!
Nä blondiner har inte ett dugg roligare.
Hårfärgen spelar nog ingen roll kan jag tycka till en början.....men när jag funderat en stund så har jag en mmycket god vän som är rödhårig och hon har verkligen en speciell karisma. Hon är en underbar person......min sambo är också rödhårig och han är också en underbar person......men jag hade förmodligen älskat honom lika mycket om han var blond eller mörkhårig.
kram

http://gussilago

 
Garbo

Garbo

29 mars 2008 08:46

Rakel Molin heter hon som du har sist i raden...
Jag tillhör oxå skaran rött då vi har den röda genen i oss efter Far min så mina brorsbarn är rödtottar båda två och jag har nästan hela mitt liv fuskat till mig rödare färg,var från början blond timotejblond från födslen men har röda pigment i mig så därför passade jag så bra i rött och som alla röda så tål man inte heller solen blir bränd irriterad och har väldigt blekt skinn.
Numera är jag mörk då jag hittade sonens svarta hårfärg ;)...fast jag tål fortfarande inte solen...

Ha en skön helg!
/Kram

http://garbo.webblogg.se

 
Yvonne

Yvonne

29 mars 2008 09:00

Åh den filmen!
Som jag skratta när de kom in i lägenheten o hon gömmer sej i skafferiet...han ska göra kaffe och man satt där och tänkte...nej NEJ! Inte in i skafferiet...för där står ju hon....! Å han öppnar, till skafferiet....!
En bra film överlag!

http://trissemojs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

29 mars 2008 09:18

Susanne: Vet du! Hon är jättelik mig! Så jag förstår att du tog fel. När vi möts på gatan flinar vi lite åt varann.

Victoria: Yes Rakel Molin. Coolt namn också! Kul att du är i bloggafraten igen!!!

Gussilago: Nä, hårfärgen borde ju inte påverka...men man vet ju aldrig så kanske en blondering skulle vara på plats. hehehe Så blir man lite mindre het i humöret (vilket alla fördomsfulla alltid antyder...)

Garbo: Tack för Rakel! Nå, du som provat; vad var roligast, viit, svart eller röd?

Yvonne: Ja, vilken maximal otur hon hade!!!!

 
Anna

Anna

29 mars 2008 19:26

Rödhåriga är de vackraste jag vet. Jag skrev om det häromdagen i min blogg... Jag har till och med försökt göra mig till en rödhårig en gång men det är inte samma sak som att vara en äkta vackra rödhåriga kvinna. Sedan 25 år tillbaka är Anna på Grönkulla är min idol.

http://www.annastilla.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

29 mars 2008 19:43

Anna: Anne på Grönkulla! Det var längesen! Nu måste jag ju kika in på ditt rödhåriga inlägg-det hade jag missat!

 
Jacky Wang

Jacky Wang

4 september 2008 10:12

Dear Sir /Madam,

We are professional human hair extension manufacture factory at north china since 1990. Welcome to browse our websit:www.haifair.com and find more details.

We are able supply you high quality human hair skin wefts, clip in hair extensions, wigs, toupees and pre-bonded hair extension in nail-tip, I-tip, U-tip, V-tip etc. Our keratin glue are durable. The hair we use are Indian human hair or Chinese human hair (pre-bonded, remy, intact cuticle), all hair quality are free tangle and long lasting.

Should any of these items be of interest to you? Please kindly let us know the length you need. We will be happy to give you a good quotation upon receipt of your detailed infomation.

Best regards
Jacky
Qingdao Haifair Co.,Ltd
Email:hairweaves@haifair.com
Tel: 0086-532-85766813
Fax: 0086-532-85988537

http://www.haifair.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards