Direktlänk till inlägg 28 mars 2008

Buhu! Pomsi är kvar på sjukhuset!

Av Persilja - 28 mars 2008 11:14

Oerfaren hundägare som jag är blev jag helt tagen på sängen där på veterinärkliniken. Fick komma in till doktorn och berätta om vilken tass det gällde och sen tog de med honom och sa åt oss att sätta oss i väntrummet. Jag trodde han skulle få hjälp direkt och komma ut så jag satt och spanade efter honom. Så kommer sköterskan ut och säger att vi kan komma tillbaka i eftermiddag, vid klockan tre.

VA??? utbrast jag!? Får jag inte stanna? Får jag inte vara med honom?

Nä men han får vara här och vänta och så tar de honom så fort det blir en lucka, sa hon. Jag blev plötsligt pinsamma mamman som började grina. Fast det såg de nog inte. Jag tog dottern i handen och skyndade mig ut och så lipade jag.  Buhuhuhuhu! Stackars liten! Vad han ska vara olycklig! Vad han ska bli orolig! Buhuhuhuhuhu!

Sen samlade jag mig och tänkte att nu får jag väl fan skärpa mig! Inte ens dottern som är lika blödig som jag tyckte att det var så hemskt. Men jag fick sån separationsångest!!!

Nu tänker jag att han säkert fick nåt lugnande och får sova mest hela tiden så han hinner nog inte gråta så mycket.

ÅÅÅÅÅåååå, vad det känns tomt efter honom!

Ååååå vad jag längtar tills de ringer eller klockan är tre.

Nu gruvar jag mig redan inför den dagen han verkligen ska lämna oss på riktigt fast det (mest troligt) är många år kvar tills dess.

Usch för den dagen!!!!

Jag förstår mig verkligen inte på såna som skaffar hund och ledsnar och lämnar bort dem efter nåt år. Jag skulle aldrig klara av det. Blir alldeles för fäst och är alldeles för blödig. Tänker mig så mycket in i hur djuret ska reagera.

Nä, en gång in i detta hus; alltid kvar. ÄVEN om jag kanske är allergisk mot Pommac så kommer han alltid att bo hos oss. Jag får väl i så fall flytta ut i härbret eller nåt. (Eller skaffa allergimedicin!)

 
 
Mynta

Mynta

28 mars 2008 11:44

Puss på Pommactassen från mig!
Visst doftar en varm hundtass jättegott?
Har alltid gillat den doften.

Ja jag vet; jag är lite udda.

Du ska se; han kommer att vara glad som en lärka när han kommer hem! Tyck nu inte synd om honom - du måste peppa honom och stärka hans självförtroende när han kommer hem!
Tror jag. Eller nåt sånt hade nog nån hundkännare sagt. Vad vet jag.
Pussa honom i alla fall...

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Gussilago

Gussilago

28 mars 2008 11:53

Tänk vilken tur Pommac hade som just fick er till familj och dig till Matte.
Precis så här ska det va :-)
Man ska känna för vovven precis som för resten av familjen....det betyder att vovve mår bra ;-)
Och när han nu lämnar er (om många många år) så gör han det lycklig o det är gott att veta.
kram

http://Gussilago

 
Charlotte

Charlotte

28 mars 2008 12:28

Åh stackars lilla Pommac och stackars matte. Det är bara 2½ timme kvar nu. Hoppas det gick bra för honom att taggen var lätt att fixa ut ur tassen. Jag förstår dig, jag avskyr att lämna djur hos vetrinären. Lider med dig.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Eva i Halmstad

Eva i Halmstad

28 mars 2008 12:54

Du klarar de, tänk så roligt Pommac har de, en massa nya mäniskor som gör allt för att han ska ha de bra och inte ha ont, och sen när han kommer hem, så kommer han vara så saknad och ompysslad. De är ju för hans bästa.
Jag vet inte hur jag skuller reagerat själv men jag antar att jag varit likadan som du, men de är alltid lättare när man sitter brevid.
Och de är väl klart att du inte är allergisk mot honom, de är nog en liten envis virus eller basilusk som gillar dej bara. Inte kan de vara pommacs fel inte.
Ha de jättegott på dej och krama om Pommac lite extra från mej när du hämtar honom.
Eva.

http://evaihalmstad.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

28 mars 2008 13:10

Mynta: Måste genast lukta!!!

Gussilago: Jo, det är så man måste tänka! Man ska ju inte undvika kärlek för att det gör ont att mista den!

Charlotte: Ja! Buhu! Och nu är det mindre än två timmar kvar och varför ringer de aldrig!!!

Eva: Ja, han som älskar andra hundar och människor har det säkert bra. Jag vet! (Buhuhuhuhu) Snaaaart får jag hämta honom, det hade kunnat vara såååååå mcyket värre!!!!

 
kicki

kicki

28 mars 2008 14:45

Hur går det för er, nu snart är kl tre, hoppas nu att vetrinären ringer då så att du inte behöver sitta och vänta vid telefonen, det är för jobbigt...men du är säkert som mej, ringer och kollar hur det går...jag är så himla orolig så fort det händer nåt med djuren eller resten av familjen så jag fullkomligt pepprar dem med telefonsamtal...dumt kanske men jag blir ju lugnare, hoppas få höra hur det gått för Pommac nu...kanske har han tratt på sig...stackarn...lilla pommac...
Styrkekramar...

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
synne

synne

28 mars 2008 16:16

Ta det nu alldeles lugtn Persilja. Det är så man gör. Har du inte sett vetrinärprogram på tv?
Allt går bra med Pommac, men han kommer protestera mot halskragen, det kan jag lova dig hehe.
Men han blir bra det lovar jag dig.
Kanske skulle gett matte det lugnande istället hehe....
Han har det fint.
Ta hand om 35 kilos bebisen när han kommer hem, men bär inte för mycket på honom bara. Dom blir fort bortskämda ;D
Jättekram från Synne :D

http://nabolandet.blogspot.com

 
Lisa

Lisa

28 mars 2008 19:34

Då Bodil höll på att dö så ville de att jag skulle lämna henne där och komma senare, men jag vägrade och satt med henne i knät på golvet i ett litet rum som de inte använde. Och tur var ju det för hon dog ju sen. Och hade jag lämnat henne så hade hon dött ensam. Men nu hade ju Pommac "bara" en sticka. Men nästa gång han ska dit så är du förberedd och stark!

http://mittlillahus.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards