Direktlänk till inlägg 27 mars 2008

Pommac har ont!

Av Persilja - 27 mars 2008 22:30

Imorgon bitti ska Pommac till veterinären. Han fick en sticka i trampdynan igår och jag har inte lyckats peta ut den och nu haltar han och har ont.

Imorgon ska vi försöka plocka ut den hos veterinären. Eventuellt ska han få lite lugnande också eftersom han är så himla kittlig. Eller iallfall rädd om sina tassar.

Usch, det är lite pirrigt!

Lillbebisen ska till tant doktorn!

35 kilo bebis.

Stickan finns inne i tassen och man ser inte ingångshålet. Som tur är såg jag när han fick stickan för annars hade jag ju inte fattat vad det var som ömmade.

Undrar om han får sån där tratt runt halsen efteråt? Han kommer att fastna överallt och riva ner huset med den.  

Vår veranda har varit skateplats hela sommaren. Sonen har övat och övat och slitit ner brädorna så att det är alldeles flisigt. Inte så bra för barfotaspring och oskyddade mjuka trampdynor. Men eftersom vi inte har någon asfalt har han fått skejta där. 

Nu får jag nog ta fram slipmaskinen till våren och förbjuda mera skejting. Eftersom vi numera är ansvarsfulla hundägare.

Nu ska jag ta mina följeslagare med mig upp i sovrummet och göra gemensam sak.

Jag syftar på Nästäppan och Rethostan. Trevligt kanske inte är ordet, men sällskap är det ju... 


 
 
matte&plastmatte

matte&plastmatte

27 mars 2008 23:09

stackars liten!

http://femtinio.blogg.se

 
Carola m 7

Carola m 7

28 mars 2008 00:24

Hej:)
Stackars lill-vovven, hoppas att det går bra i morgon!
Jag har läst här hos dig rätt länge nu, eller några månader iaf:) och kände att det var dags att säga "Hej", för det känns som att man är inne och smyger annars..
Det är så kul att kika in här, för du har nästan alltid hunnit skriva ytterligare ett inlägg sen sist, och jag brukar kila förbi åtminstone en, gärna två gånger per dag. Som nu ikväll, en gång när jag slökollade på - ehrm.."Du är vad du äter" ;) och sen har jag vikt tvätt, duschat och stökat ikring allmänt, och nu ska jag sova, men väntar in bebisens nattmål(det första..*s*) och då kan man ju ta en runda till bland bloggarna!
Ha det gott nu, I´ll be back:)

http://wetterholm.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

28 mars 2008 07:26

Matte&plastmatte: Hej!

Carola: Hej! Vad skoj att du gav dig till känna! Ska kika in till dig också-men nu måste jag äta frukost så att jag hinner i tid till veterinären.

 
Gry

Gry

28 mars 2008 08:03

Stackars Pommis.... Blir han också sådär orolig bara ni svänger in på parkeringen hos veterinären? Det är så synd om dom då....Charlie brukar skaka som ett asplöv när vi är iväg. Fast efter ett tag lugnar han sig.

Hoppas flisen åker ut utan för stort "apparat" med sövning och grejer ;-) Sen är det väl risk för tratten, ja. Ha,ha... de blir ju så otroligt klumpiga med den på sig. Nästan komiskt att avståndsbedömning och allt bara försvinner helt. Undrar vad de tror själva. "Men va f..n, har ju alltid gått att gena här förut", fniss...

Lycka till!

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Susanne

Susanne

28 mars 2008 08:05

Stackars liten hoppas det går bra hos "doktorn"

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

28 mars 2008 08:36

Gry: Haha! roligt skrivet!!!(Där i slutet.) Nej, Pommac har ännu inga dåliga erfarenheter av vet. han ser det som ett socialt ställe. Han älskar ju andra hundar! Men vi får se om han minns den tråkiga väntan sist.

Susanne: Det gör det nog!

 
Dockmamman i Jämtland

Dockmamman i Jämtland

28 mars 2008 09:35

Hej är lite kantstött både här och där. Man är ledsen för vad som hänt men sedan så är jag ledsen över människor som talar om vad man ska göra och inte göra.

Jag vet att denna människa har jag tydligen besökt och skrivit i hennes blogg några ggr och nu så tyckte hon att min blogg var fruktansvärd.

Mitt självförtroende damp ner till skoskaften av det hon skrev eller det var väl inte det värsta jag vet inte vem hon är och jag besöker era bloggar och så tycker i kanske illa om mig. Om jag visste vem hon var så kan jag låta bli hennes blogg och därför går jag runt nu och skriver och frågar för jag vill veta vem som skrivit, för skriver man kommentarer med inslag av elakt och kränkande material så kan man skriva med adress på blogg, mail.


Förlåt mig men jag måste skriva detta för att jag hoppas att personen svarar och då kan jag välja att inte besöka dennes blogg/Kramar från en liten mus i ett stort hus...

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
millis

millis

28 mars 2008 09:50

Istället för en tratt (som är nästan omöjlig att ha på) finns det nu ett enklare alternativ har jag sett. Det ska visst finnas uppblåsbara kragar att sätta runt halsen. Har ej provat själv men det ser smidigt ut iaf.
Hoppas ni blir av med stickan.

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
CONTAINERGIRL

CONTAINERGIRL

28 mars 2008 10:36

Håper det går bra med hunden!!!
Ja, alt i min containerblogg selges( Bare ikke min matpakke)

Ha en flott dag der ute;)

http://WWW.CONTAINERGIRL.BLOGSPOT.COM

 
Ingen bild

Persilja

28 mars 2008 11:22

Dockmamman: Det är förjävligt! Jag tror dock inte att du någonsin får veta vem det är! En fegis som lämnar anonyma kommentarer kommer aldrig att står upp för det hon/han sagt eller gjort. Skrivit mer hos dig!

Millis: Ååå, det lät ju bra! Ska kolla!

Containergirl: Suck, jag trånar efter den gröna sänggaveln men det kostar väl skjortan att få hit den! Jag får ögonshoppa!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards