Direktlänk till inlägg 22 mars 2008

Påskafton.

Av Persilja - 22 mars 2008 08:32

Nä, nu känns det som att det fick alldeles för stora proportioner detta med "negativa" kommentarer. De var ju inte ens särskilt negativa, bara lite syrliga.

Men det blev ju ändå en intressant diskussion på kommentarsspåret. Tack för alla snälla kommentarer de har ju med blytyngd övervägt den eventuella negativa stämning jag hamnade i på långfredagsmorgonen. En sak är klar, i vuxenbloggvärlden är standarden hög. Det tog mig drygt ett år att få en "negativ" kommentar och bara det är ju fantastiskt med tanke på hur det ser ut i internetvärlden i övrigt.

Detta med besöksstatistik är lite knasigt måste jag säga. Jag är definitivt beroende av att se att det varit någon här, men samtidigt har jag nog aldrig tittat hos någon annan hur många som varit in. Det känns totalt ointressant. Jag läser ju inte en blogg för att någon annan gillar den. JAG är ju den som ska gilla den. Det är klart, man hittar väl lättare till en välbesökt blogg eftersom det länkas mer och så, men det är väl isåfall enda fördelen. Min egen statistik håller jag ögonen på för att det ändå är (för mig) ett slags mått på min förmåga. Visst, jag borde kunna frigöra mig från detta, men ärligt talat är jag fast där. Jag tycker det är buskul att ha många besökare!!! Det gör mig lycklig! Bättre än så är jag inte, det erkänner jag!

Men jag jagar inte besökare på något sätt. Jag hinner inte läsa så många bloggar och jag hinner inte kommentera så ofta. Några listor där man kan registrera mig har jag inte, det är en okänd värld för mig.

Jag skriver (har ganska stor skrivklåda) och har gjort det flitigt i över 15 månader så det är väl hela hemligheten. Lång och trogen tjänst helt enkelt. Någon genväg finns nog inte för vanliga dödliga. Martina Haag till exempel sägs ha 10 000 besökare per dag!!! Där kan man snacka om statistik!!!

Men nu lämnar jag det för det känns överspelat.


Gårdagen bjöds på god påskamiddag hos mamma och pappa. Lite kortspel fulländade dagen. Sen avslutade vi kvällen med att se på Solstorm. Måste se den ett varv till eftersom vi satt och hackade sönder historien med att sitta och peka ut kända miljöer. Den är ju inspelad i Kiruna och man kände ideligen igen sig. Även statisternas ansikten var bekanta.

Idag på morgonen hade påskharen varit här med paket. Och påskägg. Paketen innhöll träningsredskap typ basketkorg, balansplatta, fitnessboll.En bra motvikt till godisäggen!

Själv ska jag gå ut i solen och blåsten och vandra över isen. Vill gärna omvandla min mjuka vackra degmage till en vacker muskelstark mage. Någon som känner till en skön genväg? Tycker träning är så tråkigt och att äta mindre ännu tråkigare. Det är nog samma sak där, lång och trogen promenadtjänst ger resultat. På lång sikt. Och då blir det bestående. Jag vet.

Ska sen göra iordning en massa plockmat. Laxbakelser, tonfiskcroustader, janssons, osv. Mums! Det får bli en lååång promenad haha!

Har börjat morgonen med att mumsa på allt godis jag blivit bjuden på ur påskäggen. Sen har jag stått på balansplattan och försökt hitta perfekt balans. Jättebra, man måste använda magen för att räta upp kroppen lagom mycket för att få balans. Bra mot hösäcksförmycketdatorsittandehållning.



 
 
Gry

Gry

22 mars 2008 09:10

Jaha, det var därför påskharen var här redan igår....han skulle ända upp till dig med en massa grejer. OK, då vet jag :-)

Smart att ge bort lite träningsattiraljer! Något som även är bra för oss vuxna (eller egentligen kanske vi behöver det mera.....).

Ha en skön påskafton med massor av god mat och annat gottigott. Tänk inte på kroppen en dag som denna. Det kan du göra nästa veckan när frossandet är slut....

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Yvonne

Yvonne

22 mars 2008 09:24

Lägger in en bild till dej på min blogg, då jag inte kan lägga in den på kommentarer hos dej. Denna bild får visa vad jag som läst både dina inlägg varje dag och så även igår....det syns att du ger possitiva rungar på attnet. JAG gillar din blog!!!
Kram i Påskatider!
m v h

http://trissemojs.bloggagratis.se

 
Charlotte

Charlotte

22 mars 2008 09:25

Vintern kom även till huvudstaden och jag skulle behöva motion... men vem orkar gå ut? Tänkte fråga dig, hur får du bilderna att hamna mellan det skrivna? När jag lägger in bilder så hamnar de bara överst. Glad Påsk och ha en trevlig vinterdag.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

22 mars 2008 09:29

gry: Men jag tänker bara på kroppen på julafton, påskafton och min födelsedag då vi alltid går på resturang, så det blir kanske lite väl sällan om jag ska hoppa över idag? ;D Haha! Oj, vad påskharen får flänga! Kram!

Yvonne: Ska genast kika! Tack för snälla ord!

Charlotte: Jag ska gå in hos dig och förklara NU.

 
Yvonne

Yvonne

22 mars 2008 09:34

Jag igen....var snäll och förklara det samma med bilderna även för mig!!! Vill ju få ti9ll detta jag också!!!

http://trissemojs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards