Direktlänk till inlägg 15 mars 2008

Drömma går ju!

Av Persilja - 15 mars 2008 16:55

Tog en bild i dagsljus också så att man ser min nya tantlampa. NÄSTA sak som ska in i detta hus bör nog vara om inte ny så iallafall i nyare stil. Annars ser det snart ut som att en riktigt gammal tant bor här...

Kolla bara; tant soffa, tantlampa, tantpelarbord och tantskåp! Eller "tant" men gammalt iallafall. Allt jag faller för är gammalt. Det tilltalar till mig. 

Men det ligger så mycket leksaker, skateboards, innebandyklubbor överallt så det är nog ingen som tar miste...ändå.

Men som sagt, det kanske är dags för nån mer modern grej snart.

Vår hall är jag jättesugen på att piffa upp lite. (Ja!!! När jag är klar med dotterns rum!!!!Jag vet!) Jag vill ha massor av färg. Glada ljusa välkomnande färger. Typ så här:

Vardagsrummet är ju inte heller helt fel...

Bilder från ett danskt hem. Jag tror om jag inte minns fel att det är de som äger Rice (den underbara inredningsfirman i Dk) som bor där, men jag är inte säker.  

Ååå, vad det är härligt att blunda och drömma sig bort från sitt eget stök ett tag. När jag läser inredningstidningar så verkar det alltid som att det renoverats stenhårt i flera år. De sliter hårt och får kanonfint. Här slits det ingenting. Och blir aldrig kanonfint känns det som. Men det är okej! Det är halvfint och vi tar det lugnt och det känns väldigt bra! 

Skönt att inte ha så mycket begär nån gång!

Skönt att vara nöjd. 



 
 
Susanne

Susanne

15 mars 2008 17:29

från tant till tant underbar lampa :)

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Anki

Anki

15 mars 2008 18:34

Håll för öronen för här riktigt skriker det tantvarning!!! Du har väl en sån där söt liten sydd toapappershållare med spetsar också?hi hi!

http://kiosken.zoomin.se

 
Mynta

Mynta

15 mars 2008 19:22

Jag tycker ju att det ser helt OK ut. Det är nog bara du som blivit "hemmablind"! En härlig, ljus & glad Persiljablandning...
Känner själv att jag inte vill dras in i någon renoveringshysteri (vet jag att inte du heller vill). Har varken tid, lust eller pengar. Skapar nåt eget av det som redan finns, eller med hjälp av lite målarfärg, loppisfynd eller textil. Mycket roligare - och personligare!! Säger det igen; lampan blev JÄTTEFIN!!

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Lisa

Lisa

15 mars 2008 19:49

Åh, vad snygg lampan blev!

http://mittlillahus.blogspot.com

 
Liz

Liz

15 mars 2008 20:04

Vi har precis tapetserat hallen piggelingrön typ ... bilder kommer så fort jag laddat kamerabatterierna. Det är såååå fräscht!

http://www.metrobloggen.se/lizwennberg

 
maloppa

maloppa

15 mars 2008 22:04

Don efter person, det är åldern bara *fniss*.
Av någon anledning omger jag mig oxå med mer och mer gamla (tant-) grejor *hrm* men jag gillar det. Antar att det handlar om att man med stigande ålder och likaså visdom har mod att skaffa en egen stil som inte ser ut som alla möbelkataloger, dvs ett personligt och kreativt hem.
Jag tror inte de som renoverar sina hus till tiptop är lyckligare än vi som bara drömmer och fixar lite här och där och kanske bara möblerar om istället eller lägger på en ny duk. Vilken tur att alla har olika stil.
Underbara inspirerande o färgstarka bilder föresten...

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Dockmamman

Dockmamman

16 mars 2008 07:10

Mmmmm...

Ja, drömmer gör man många många ggr... Ska försöka göra iordning min 14 årings rum bara det blir varmare ute så man kan ha fönstren öppen.
Har idétorka men blir så inspererad av dig/Ha en god söndag

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Sissi i Norge

Sissi i Norge

16 mars 2008 14:51

Vi bare innom litt og ønske dere en god påske.
Jeg sier ikke noe som helst om at jeg er misunnelig for den vakre lampen..... Du er heldig som har den:)

http://sissi-mor.bloggagratis.se

 
Pippi

Pippi

16 mars 2008 16:40

Jättesnygg lampa! Sedan vet jag väl inte om det är tantigt att gilla gamla saker?! Eller så är det för att jag också är tantig *s* Gamla saker har i alla fall själ! (Saknar fortfarande min Amazon -68 som är den grymmaste bil jag kört). Inredning blir personligt när man blandar gammalt och nytt... I like personligt.

http://langstrump.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards