Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

Lycka i det lilla.

Av Persilja - 14 mars 2008 20:03

Kommer precis från 9-åringens basketsträning. Det var första gången för honom. Han har hoppat in i ett lag som tränat i två år. Själv har han tränat hemma endast. Som han längtat! Han tyckte det var såååå kul. I Kiruna fanns ingen basketträning. Så hurra för Luleå! Alltid nåt som är bra, när ångern över flytten sveper över en.

När jag kom hem nyss hade 11-åringen städat vardagsrummet. Maken hade kommit hem precis från sin arbetsresa och stod och diskade undan det som jag lämnat när jag for iväg till basketträningen och min nya omöblerade matplats med kökssoffan och den söta nya duken på bordet, allt det sammantaget gjorde att jag kände sån glädje. Ibland behövs det inte mycket för att man ska känna lycka!

Det gäller att suga på de stunderna!

Gjorde tidigare idag ett makalöst fynd på återvinningen idag. En riktig "tantlampskärm". Har haft en gammal bucklig skärm på en loppisfyndad lampa och har letat en ny att byta ut den buckliga med. Plötsligt fanns den där! Inte alls den jag tänkt, långt ifrån vad jag sett framför mig, men ändå kändes den perfekt! Jippi. Älskar gamla fransar. Hade sett framför mig en röd eller grön och så blev det pastellblå! Så här såg den ut före:

Det var en fin skärm också men den har fått en och annan boll på sig och var alldeles bucklig. 


 
 
peace

peace

14 mars 2008 21:46

Hej du flitiga bloggare! Jag ligger lite efter i läsningen hinner inte med i svängarna...Hoppas att du känner dig kry snart. Det finns bara ett sätt..lyssna till kroppen den kanske behöver VILA. Jag vet att vila kan vara svårt men ibland nödvändigt även för en mamma. Pappor brukar vara bra på att vila sig både i tid och otid;) Kram Peace

http://peacebloggagratis.se

 
Maria / Frøken Fryd

Maria / Frøken Fryd

14 mars 2008 22:06

Stilig lampeskærm !! Og så må jeg bare sige at dit køkken ser helt og aldeles hyggeligt ud.
Det er så levende at læse din blogg. Kan se for mig hvor herligt det må have været at komme hjem til manden der stor og ordnere, og sønnen der havde ryddet :)

Maria

http://marias-sted.blogspot.com

 
Mynta

Mynta

14 mars 2008 22:09

Så mycket finare hela lampan blev med den nya skärmen! Nästan obehagligt; men jag har faktiskt en likadan lampfot (Känns dumt att säga om golvlampemodell...) ute i vårt garage!! Den väntar på att få ny sladd (vill försöka få tag på en sån där gammaldags "vävd" svart sladd, du vet...), samt lite ny färg. (Det är SVART färg som åsyftas - tycker om svarta detaljer). Lampan är ännu ett av mina hundratjugotre passionsprojekt...
Sedan ska jag bara hitta rätt lampskärmsskelett som jag kan klä med något roligt tyg!

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

14 mars 2008 22:12

Peace: Ja, vi mams har inte lika lätt att komma till ro...

Maria: Tack för gullig kommentar!!!

Mynta: Nä, vad skoj! Jag hade också tänkt sy en skärm men när jag letade skelett hittade jag denna och föll...

 
synne

synne

15 mars 2008 04:50

Vad skönt att maken kommit hem nu när du inte är riktigt kry.
Lampskärmen var ju jättefin. Tänk att någon annans skräp kan ditt/mitt finaste fynd....
Hoppas halsen blir bättre snart. Bafusin är en bra hjälp.
Go bedring nu.
Kram Synne :D

http://nabolandet.blogspot.com

 
maria

maria

15 mars 2008 08:33

Hej
Lampan blev väldigt fin. Vad underbart att komma hem och barnen håller på att städa. Kan inte det hända här hemma också.

http://mariasrum.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

15 mars 2008 08:45

Synne: Ja, det är så bra med återvinning!!! Så mycket skatter som räddas undan onödig sopdöd!

Maria: I ärlighetens namn måste jag erkänna att 1: Det är ytterst sällan (men det kändes skönt att skiva som om det var varadagsmat ;D)
2: Sen låg det bakom ett mindre utbrott innan jag lämnade hemmet då jag klagade på att han satt där i röran och inte lyfte ett finger och att jag själv var så trött på att alltid måsta göra allt osv...ingen fömaning om städning dock men budskapet gick hem iallafall.)

 
Ingen bild

Carina

15 mars 2008 09:34

Mina barn(två av dom)hade för allra första gången städat hela lägenheten(till och med toan)och diskat alla disk när jag kom hem. Jag hade inte ens gnällt innan(bara de senaste tio åren). De fick bli belöningar och mycket beröm. Carina

 
Ingen bild

Gry

15 mars 2008 09:49

Men det är ju min lampfot och skärm ju....Skicka hit genast!!

Fniss


Kram GRY

 
/B

/B

15 mars 2008 10:01

Gud vad kul att han gått med i ett basketlag! är det Gladan?

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

15 mars 2008 12:06

B: Jäpp Gladan, är nån av dina killar där???

 
/B

/B

15 mars 2008 15:47

Nä, alla våra grabbar spelar med Höken, det är vårt närmsta lag, de tränar ganska mkt i Kronanhallen.

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

15 mars 2008 16:16

B: Aha! En av två träningstillfällen är i kronanhallen.

 
/B

/B

15 mars 2008 17:03

Då lär han träåffa på mina grabbs, för har de inte träning hänger de där rätt ofta iaf.
:-)
Och du kan ju kika över på en kaffe här medan du väntar på träningen!

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Ingen bild

Persilja

15 mars 2008 17:09

B: Åh, tackar för inbjudan. Än så länge är jag dock en mycket intresserad åskådare. Tycker det är jättekul att sitta och titta på när han spelar. Han kan ju ungen! Och alla andra småkillar är så duktiga. Så jag njuter faktiskt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se