Direktlänk till inlägg 14 mars 2008

Det kom ett paket.

Av Persilja - 14 mars 2008 13:09

Har hela förmiddagen känt mig slut som artist. Obegripligt deppig och väldigt nere. Känt att motgångarna radar upp sig och letat fel liksom. Ni vet, hoppas jag, känslan. (Jag hoppas att jag inte är ensam om såna här svackor-jag vill ju vara normal!)

Åkte och handlade och kände musten som sögs ur mig. Orkar inte laga mat tänkte jag. Måste köpa nåt lättlagat!

(Tack Gud för snabbmaten!)

Handlade lättlagat som kräver minimal insats och körde hemåt. Tankarna virvlade. Allt kändes deppigt. Jag var trött och hade ont i halsen och sömnbristen värkte i kroppen. (Har sovit dåligt för att jag i princip vaknat varje gång jag svalt för att svalget gör så ont och så har 11-åringen varit orolig och haft feber och öronvärk.)

Kommer hem, går in med varorna och knatar sen till brevlådan.

I brevlådan låg inte bara de sedvanliga räkningskuverten som flyger hit i flock dagligen, där låg också en ny Lantliv och så låg där ett grönt paket! Med MITT namn på!

Skyndade mig in och studerade denvackert skrivna adresslappen, kände glädjepirret vakna till liv i min annars sura kropp. I postpaketet låg en svartvit vacker påse med ett silverhjärta:

I påsen ett omsorgsfullt inslaget grönt paket:

Och i paketet låg det här:

En underbar ängel, en duk som fick mitt hjärta att kvittra av glädje och en kort där avsändaren skrivit några söta, snälla goa rara, rader. Jag blev så glad att jag började storböla.

Efter att ha varit så nere var det som att jag var tvungen att tjuta lite för att klara av lite glädje. Tack snällaste Mynta! You made my day!

Jag blev hjärtinnerligt glad. En gåva från en bloggare till en annan!

Lite av mina tunga tankar som kom idag handlade om bloggeriet och vilken ytlig värld det är och att det egentligen bara är en fejkad värld-en pseudovärld. Men det här tvättade verkligen bort det tvivlet (som dyker upp med jämna mellanrum.)

Bloggeriet är ytligt, men det har också ett djup. För mig är det något lustfyllt och till 99 procent positivt.

Såna här tvivel kommer ibland då ickebloggande människor ifrågasätter ens "kontaktnät" på nätet. De fnyser när man relaterar till någon vetskap som man fått via bloggare. Det är som att det inte är på riktigt bara för att man inte ringt eller mötts öga mot öga.

Jag säger till alla tvivlare; välkommen in i bloggvärlden! Vi har jättetrevligt!

 
 
Anitha

Anitha

14 mars 2008 13:33

Åh, vad härligt! Sånt kan verkligen göra den gråaste, tristaste dag helt underbar :-)
Jag hoppas känslan håller i sig resten av dagen också.

http://femman.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

14 mars 2008 14:12

Hej
Vad otroligt gulligt och överraskande. Jag förstå att du blev glad

http://mariasrum.blogspot.com

 
/B

/B

14 mars 2008 14:17

Wow, vilken härligt glad överraskning. Och i rättan stund dessutom.
:-)
Själv blev jag superglad över att Lantliv trillade i brevlådan eftersom jag ligger hemma och mår urkass i flunsan.
/B

http://www.lyckligagatans.blogg.se

 
Charlotte

Charlotte

14 mars 2008 14:33

Vilken trevlig överraskning du fick.

Bloggandet är i mitt tycke ett strå bättre än att vara i med i ett stort forum... men visst jag har min tvivel ibland jag också men det brukar snabbt gå över när jag läst något trevligt i någons blogg. Fram för mer bloggande, de som inte bloggar förstår nog inte vad det handlar om.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Mela

Mela

14 mars 2008 14:33

överraskningar kan verkligen förgylla e dag =)

http://skadeskjutenskata.bloggagratis.se

 
Anki

Anki

14 mars 2008 15:00

skicka ner nån utav ungarna till kiosken. jag har oxå en grej jag vill ge dig! Som jag har beställt utav en jätteduktig bloggare!

http://kiosken.zoomin.se

 
Linda m. 4 barn

Linda m. 4 barn

14 mars 2008 15:04

gud så snällt av Mynta....vilken toppen tjej!
Jag kan känna igen mig i det du skriver att ens vänner i riktiga världen inte riktigt förstår sig på de man pratar med på nätet. Som om de är overkliga låtsaskompisar eller nåt.
Jag själv älskar ju när det är brev i lådan till mig..helst paket. Det är dagens höjdpunkt.
Det är trist när det bara är räkingar eller brev till maken.

http://mammis_3hotmail.com

 
elaina, som "här" visar vilken gardin som åsyftas

elaina, som "här" visar vilken gardin som åsyftas

14 mars 2008 15:10

Det var Dig väl unt!
Vet ju hur glad jag blev när Du skicka till mig gardinen...
=0D

http://elaina.bloggagratis.se/2007/04/04/115603-ri

 
Ingen bild

Malin

14 mars 2008 16:01

Men vad härligt! Ja visst kommer svackorna, ibland pga att en del tycker att man är konstig som bloggar, men de förstår inte vilken glädje och inspiration det kan ge, sen behöver det inte ta så mycket tid, får jämt höra av många: hur hinner du med det, men jag känner att man måste försöka hinna med sånt man tycker är kul och ger positiv inspiration. Sen känner jag ingen press att prestera ngt här, det blir vad det blir och när jag har lust och tid. Kram!

 
Gry

Gry

14 mars 2008 16:54

Ja, den där ytligeheten har ju stöts och blöts endel på den senaste tiden, även av mig. Sen kommer det ju som ett brev på posten (!), ett glädjande bevis på att bloggvänskapen kan vara på riktigt också! Jättegulligt av Mynta! -och du är det värdt!

Känner själv igen den där mistroende blicken, från både vänner och släkt, och som visar att de inte har en aning vad man snackar om.... Men vårt nätverk är inte sämre än något annat nätverk, tycker jag. Tro inte att arbetsrelaterade nätverk är mindre ytliga! Det är mycket sweettalk och klapp på axlarna där, så jag för min del tycker vårt nätverk är minst lika mycket värdt!

kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Ingen bild

Lucia

14 mars 2008 19:03

Men å vilken fantastiskt fin duk och ängeln det måste väl vara du : ) Nu stryker vi ett streck över tvivlen över bloggeriet tycker jag. Det är ju helt underbart att vi har vänner som vi inte träffat irl men ändå känner samhörighet med. Jag längtar verkligen efter att få läsa mina favvobloggar om jag inte hunnit smygkika under arbetsdagen. Ni är så många som är så kloka, fina och starka. Om inte bloggen funnits har vi förmodligen aldrig fått kontakt. Alla möten är viktiga och har något att lära oss så även på bloggen. Punkt slut!
Stor stärkande kram till dig

 
Ingen bild

Anne

14 mars 2008 19:14

Vilken fin gåva!

 
Mynta

Mynta

14 mars 2008 20:48

Vad GLAD jag blir att du blev så GLAD!
Tycker du är ett otroligt gott föredöme när det gäller "bloggeri". Du låter oss följa med dig överallt, utan skygglappar. Generös, oerhört empatisk, kreativ, inspirerande och...och...och helt uunderbar! Du är du.
...blir du mycket ledsen om jag säger att "duken" egentligen är en diskhand- DUK?
Men jag tycker faktiskt den är jättefin som duk också. Se, ytterligare ett bevis på din kreativitet - du ser alltid nya möjligheter...

Krya-på-dig-kramar från mig till dig!

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

14 mars 2008 21:39

Anitha och Maria: Ja, verkligen!

B: Undrar, sa flundran om det är flunsan jag också har?

Charlotte: Håller med!

Mela: Javisst!

Anki: Nämen, ojdå! Får skicka nån av dem i morrn! Vanurå?

Linda m 4 barn: Ja, en toppenpingla!

Elaina: Ja, den ja! Kärleksgardinen! Haha! Hade glömt den!

Malin: Nej, så länge de tinte inkräktar på verkliga livet utan känns roligt då är det ju bara att blogga på. En del känner ju prestationångest och då tror jag inte det är lika kul!

Gry: Ja, jag har fått många fina kontakter som jag aldrig skulle fått utan och just detta att man söker sig till likasinnade, det gör ju att sannolikheten att man trivs ihop är stor!

Lucia: Jag har bloggat så länge så jag har hunnit gå igenom olika faser. Nu börjar jag känna mig så hemta m med detta att jag inte vet hur jag skulle vara utan!!! I love it!

Anne: Ja!

Mynta: Jaha! Fniss-såg hängaren nu! Men den är kanonfin som duk också!


Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se