Direktlänk till inlägg 13 mars 2008

Min kloka kropp!

Av Persilja - 13 mars 2008 09:22

Ja! Där var den siste friluftsdagsungen ut genom dörren. Om inte 11-åringen varit sjuk hade det varit fyra matsäckar och varmt klädda ungar med full utrustning som skulle ut genom dörren. Nu var det bara tre. Skööönt. En ska pimpla de andra ska åka skidor. Snowboardkillen är sjuk. Han är arg över det.

Här är det en bild från nätet på pimpelfiskare här i vår stad Luleå.

Härligt va!

Här brukar vi åka båt på somrarna. Det är jättemysigt att komma in till stan vattenvägen! Känns som att man är turist i sin egen stad bara för att man kommer en ovanlig väg.

Luleå är en riktig hamnstad. Många fartyg anländer dagligen. Själv är jag uppvuxen i ett av husen som skymtar bakom, nåja , lite längre in och till vänster, men jag har lekt mycket vid hamnen och malmkajen. Det var spännande att samla på pellets som ramlat utanför när man lossat järnvägsvagnarna från Kirunagruvan.

Nu tänker jag lägga mig på soffan och ta igen några timmars förlorad sömn. Om jag kan. Jag brukar inte slösa tid så, men nu mår jag pyton, har nerverna på ytan överallt på kroppen (som jag alltid har när jag har eller ska få feber). Börjar få huvudvärk igen! Så nu är det nog bäst at jag lyssnar på min kropp. Den börjar bli desperat och tar till allt tydligare tecken för att jag ska fatta. Budskapet är: Jag är sjuk. Gå och lägg mig!

Så nu lyder jag min kloka kropp!

 
 
Susanne

Susanne

13 mars 2008 10:23

krya på dig!

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Gry

Gry

13 mars 2008 11:19

Nu behöver du nog ta hand om dig själv lite, Persilja :-)


Vem är baraGARY?? fnisss.....Han dyker alltid upp när jag ska skriva in URL, hi,hi...

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Plingen

Plingen

13 mars 2008 13:24

Uch, huga! Har bassiluskan hoppat ner i halsen på dig? Hoppas du friskar på dig fort! Skickar massor med energi från "södern"!
Kram

http://plingen.blogspot.com

 
Liz

Liz

13 mars 2008 13:37

Usch, inte kul med huvudvärk. Har själv tagit två Ipren för en stund sedan, och 1 liter kaffe. Känner mej helt däckad!

http://www.metrobloggen.se/lizwennberg

 
Gry

Gry

13 mars 2008 13:43

Så konstigt när det är så tyst hos dig...:-( Hoppas du inte blir riktigt utslagen nu. Eller kanske du håller på? Aha....Mm...I de röda och vita färgburkarna, kanske :-)

Ha,ha....eller som du brukar säga Mouhaahhahaha....fniss..//Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Mynta

Mynta

13 mars 2008 13:55

Vadå slösa tid? Det gör man väl inte om man ska ta igen förlorad sömn? Speciellt inte heller om man är sjuk. Unna dig detta nu. Sömn är otroligt helande. Krya på dig.

http://livetenligtmynta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se