Direktlänk till inlägg 11 mars 2008

Femhundravallen!

Av Persilja - 11 mars 2008 12:00

Jag spräckte 500vallen igår. Fascinerande!!!

Jag började blogga för drygt ett år sen och hade en liten men trogen läsarskara. Flera av er hänger med än, det vet jag, för jag hänger hos er också och det är jätteskoj! Men att det är så många som kommer hit till mig och läser idag är tokgalet roligt! 

JAG; en 45-årig fyrabarnsmorsa, utan eget liv (haha) med tvätt och disk och barnrelaterade tankar på agendan och ett väldigt händelselöst liv utan större utsvävningar, vad är det som gör att ni vill hälsa på här? Kanske är det en tröst att gå in hit och se och tänka, "ja fy sjutton, jag har det iallafall roligare än hon!" Eller så är det att jag trots mitt till ytan trista liv har ganska kul varje dag. Jag lever det lilla livet och trivs med det. Och trivs inte med det vissa dagar. Kanske är det att jag skriver lite som det är. Jag romantiserar inte min vardag.

Ja, jag kan bara gissa. Nu fiskar jag inte beröm här även om det verkar så! Jag bara förundras och gläds på samma gång!

Det är iallafall fascinerande och jag skulle hemskt gärna få ett gruppfoto på er 500 som var in igår! Tänk! Vad coolt!

Sen tror jag det är så att när man börjar ha så här många besök då får man mycket gratis. (Masshysteri eller flockbeteende som jag ju egenligen ogillar.) Fok går kanske in på Bloggagratislistan och hittar mig på (idag) andra plats över "populäraste bloggarna" och då går man in av nyfikenhet. 

Det här med läsarsiffror är ju egenligen stressande. Så länge de ökar är det kul, men när de plötsligt dalar. Då blir man ju knäckt och tänker nu skriver jag dåligt eller tråkigt och så vidare. Och vad har det för betydelse egentligen??? Alltså EGENTLIGEN.

Tänk om man fick en krona per besökare...DÅ skulle det ha stor betydelse! 



 
 
Edith

Edith

11 mars 2008 12:25

Jag förstår precis varför du har så många besökare. Själv är jag beroende av att kolla in till dig ex antal gånger per dag. Jag hade ingen koll på hur mycket besökare du hade! Imponerande! Eftersom jag brukar gå lite emot strömmen, så kanske jag skulle sluta besöka dig och gå till Skrivkramp i stället, ha,ha...

Kram Edith

http://http:.//www.skrivkramp.bloggagratis.se

 
Anki

Anki

11 mars 2008 13:12

Är också beroende av din blogg( är in några ggr/dag)Du är jätteduktig på att skriva och hitta intressanta vinklar i det lilla. Kanske du skulle prova det här!
https://www.vulkan.se/Home.aspx

http://kiosken .zoomin.se

 
trollpackan

trollpackan

11 mars 2008 15:13

Åh, vad kul! Grattis!
Det är klart att det är kul med många läsare, men det är som du säger: det har ju inte någon egentlig betydelse. Det gäller ju inte livet menar jag..
Ha det bra!

http://trollpackan

 
maloppa

maloppa

11 mars 2008 17:11

Ja, varför vill vi läsa om ditt liv?
Kan det vara för att jag känner igen mig i en hel del av det du skriver? Kan det vara för att du är så otroligt inspirerande med din kreativitet? Kan det vara för att du brottas med föräldrarollens bra och dåliga sidor precis som jag? Kan det vara för att du visar en ärlig och totalt osminkad sida av ditt liv? Kan det vara för att du skriver om ämnen som berör?
Ja, för mig är svaret ja på alla frågorna. Persilja - du är beroendeframkallande, fortsätt i samma anda. Grattis till 500!

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
Ingen bild

Persilja

11 mars 2008 18:09

Edith: Nä, sn'älla stanna!!! Bereoende av dig också!

Anki: Kul tips!!! Vågar jag?

Trollpackan: Nä, det är rätt ointressant egentligen! Ändå kollar jag varje dag. Det är lite "farligt"...beroendeframkallande drog.

Maloppa; Goa rara du! Puss!!!

 
ugglan

ugglan

11 mars 2008 20:23

Grattis till 500 besökare. Jag tycker inte alls att det är konstigt. Du skriver på ett härligt och inspirerade sätt och om saker som berör oss alla.
Jag är in hos dig minst en gång varje dag. Jag är glad så länge du orkar dela med dig av ditt liv.
Hälsningar Ugglan

http://ugglan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ellen

11 mars 2008 20:50

Fargerik blogg på mer enn en måte!! Og det "lille livet" berører jo alltid de store spørsmålene på en eller annen måte.

Jeg har tipset andre om denne siden allerede, og gjør det gjerne igjen. :)

 
Susanne

Susanne

12 mars 2008 07:49

japp man blir lycklig att läsa din blogg för som mången nämt man känner igen sig! samt i ditt liv fins trygghet, kreavitet och humor precis vad man behöver!

http://supermamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards