Alla inlägg under februari 2008

Av Persilja - 18 februari 2008 19:07

Jag skulle ha varit med i Mamas februarinummer men det är uppskjutet. Det kommer mest troligt i juninumret istället. Jag blev jättebesviken för jag ville verkligen ha det undanstökat. Nu tycker jag att det såg jättekonstigt ut hos oss då. Och i juni kommer jag att tycka att det är helt galet konstigt.

Det är kul att få vara med men lite läskigt också. Om jag hade haft ett jättefint hus som vi renoverat och gjort snyggt så att man "stod" för allt- då skulle det väl mest kännas kul. Men nu bor vi faktiskt i ett renoveringsobjekt och har inte renoverat nånting så det känns lite mycket läskigt. När "mama-teamet" var här i september (?) hade vi bott här i fyra månader och hade inte bott in oss så mycket. Så det blir som det blir...

Men det hade som sagt verkligen varit skönt att få ha sett det redan nästa vecka som det var tänkt. Men så flyttades det fram...

Nu får jag våndas till slutet av maj!

Sen hade det också varit bra för mig att få den gratisreklamen nu istället.

Men det här var också ett lyxproblem.


Av Persilja - 18 februari 2008 09:26

Snacka om lyxproblem.

Jag lider av att tre bra program går på tv samtidigt idag.

Det jag brukar se är "Design Simon &Tomas" på tv3 klockan 20.00 Eftersom jag är inredningsknarkare kan jag inte låta bli att se ett program där man får hälsa på hemma hos folk. Allra roligast är nog "före"momentet. Simon&Tomas pimpningar är ganska förutsägbara även om det blir snyggt ibland. Men de säger så konstiga saker som att "man måste ha ett dussin av varje av tallrikar och glas, att det är det fulaste som finns att duka med udda glas och tallrikar. Vilket århundrade kommer de ifrån känns det som...?

Been there done that, överskattat jag lovar! Ha dina uddaglas istället och uddaporslin. Dukningen blir vacker, levande och avspänd och gästerna slappnar av!

Men det är helt klart sevärt. De är rätt söta när de smågnabbas som det äkta par de  är.  Och många hem de kommer till är så coola redan innan.

Det andra programmet som är sevärt är Anna Pihl samma tid på fyran. Danska serier äger!!! Och Anna Pihl är så söt och go och det är mycket snygg inredning där också...

(som alltid i danska serier och filmer).

Men det som jag VET att jag inte kan missa ikväll är den svenska serien Kungamordet som börjar i kanal 1 klockan 20.30 (Varför kan den inte börja kl 21.00???)

Marie Richardsson. Jag säger bara en av våra bästa skådisar! Har läst boken och det är en av de starkaste skildringar av en misshandlad kvinna jag någonsin läst. En FANTASTISK bok. Hanne Vibeke Holst skriver alltid bra men i Kungamordet glöder hon. 

Är serien bara hälften så bra som boken så får den inte missas. Reine Brynolfsson spelar svinet till make, (oj, så jag hatade honom när jag läste boken, det sitter nästan kvar än, stackars Reine som ska spela honom!) Alexandra Rapaport och Susanne Reuter  gör andra roller. Jag lovar denna serie kommer att ta strypgrepp på er. 

Så Hur löser jag detta?

Jag tror Anna Pihl får ryka. Det är ändå en långkörare som man kan avvara lättare. Då kan jag se början av Simon & Tomas och kolla in på nätet sen hur det blev pimpat.

Sen satsar jag allt krut på Kungamordet. Högtidsstund!!! 

Av Persilja - 18 februari 2008 06:47

Någon med macdator därute som använder firefox, som kan hjälpa mig?

Hur sjutton klickar man hem bilder från nätet? Det funkar inte. Får inget förslag att jag kan spara bilden. Hela sidan går att ladda hem, men BARA en bild ur en sida??????????????? 

Av Persilja - 17 februari 2008 22:28

Min kära bloggvän IT-mamman har till min stora glädje bestämt sig för att delta  trots att hon har fullt upp med 40-årsfest och nytt jobb och en massa annat kul. Kul!

Spänningen stiger!!!

VEM ska vinna!!! 

(Och vad sjutton ska jag hitta på i pris nu då...jag hade ju inte riktigt väntat mig att tävlingen skulle växa så här...) 

Av Persilja - 17 februari 2008 22:07

Jag har bestämt mig!

Det blir för svårt att vara allsmäktig domare i sopskåpstävlingen.

Det har kommit in så många bidrag och det ena är finare än det andra. Det är fantastiskt vilken rörelse jag startade. Så många hushåll som fått snygga sopskåp!!! Oj, vad det ska sorteras bra efter det här!


Jag har bestämt mig för att ni som läser ska få rösta på det finaste. Ni får lämna en kommentar till mig och säga vilket ni tycker bäst om. MEN det får ni inte göra förrän alla bidragen kommit in. Nästa lördag vid midnatt stänger tävlingen. Ni har alltså 6 dygn på er att pimpa om ni vill vara med.

Röstningen börjar efter midnatt på lördag.

Man får bara rösta en gång och man får inte rösta på sig själv. Man får heller inte rösta "anonymt". Däremot under sitt bloggnamn eller ett påhittat namn, om man inte har en blogg.

Det här ska bli såååå kul!

Men vi väntar till söndag så att alla får chansen att vara med!

Här kommer reglerna en gång till för er som läser om detta för första gången;

1.Pimpa ditt sopskåp. Gärna utan några större kostnader. Använd fantasin och ta vara på grejor du redan har.

2. Fota både före och efter pimpningen.

3: Lämna kommentar hos mig att du vill vara med.

4. Mejla bilderna till mig. Min mejladress står under min presentation.


Senast lördag vid midnatt måste bidraget komma in.

Eftersom denna tävling vuxit ganska mycket har jag blivit lite snurrig av alla sopskåp. Jag kan ha missat någons bidrag. Så kolla igenom detta inlägg och lämna en kommentar om jag inte lagt in just dina bilder. Har du inte mejlat dem så gör det.

Här kan man se alla sopskåp både före och efter.Av Persilja - 17 februari 2008 13:07

HÄR är ett nytt bidrag. Och HÄR ett annat!


Av Persilja - 17 februari 2008 11:15

DU som ville ha en väska i grönt/blått marimekkotyg! Jag har tappat bort dig i min digra mejllista. Så om du känner igen dig  gå in på min Verkstad för nu finns väskan där. Jag lovade mejla dig när jag lade ut den!

Av Persilja - 17 februari 2008 10:55

HÄR kommer min gladväska jag skrev om.

FLER hittar ni HÄR.

Solen skiner, här är mega kaos och jag sitter fortfarande i morgonrock fastnitad vid datorn. NU ska det bli skärpning. Jag ska nu skjutsa 11-åring till skatehall. Handla ost. Gå hundpromenad. Hälsa på vän som har kiosk i byn och blogg för den delen; ni kan hälsa på hos henne här! Det är mycket på gång där!

Jag ska STÄDA (fy, vad tråkigt men jag måste). Jo, jag MÅSTE; jag ska skona er från bildbevis men ni har sett det förr, det BEHÖVS!!! Men hellre städa än laga mat, det får maken göra. Sen blir det väl nån tur till att hämta son och så tvätta några maskiner och gå fler hundpromenader och sen är tyvärr dagen slut. Söndagarna går alldeles för FOOOORT! När jag var yngre segade söndagarna sig fram. Men NU rusar de.Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se