Alla inlägg under februari 2008

Av Persilja - 24 februari 2008 15:29

Rösta på vinnaren!

Se här hur ni gör!

Av Persilja - 24 februari 2008 10:47

Vi har tätt snöfall och yngste sonen är förtvivlad. Han vill ha vår och spela basket. Han har sin basketkorg på verandan och tränar skott där. Dagligen, timvis. Han har inte hittat nåt lag att spela med tyvärr. Kanske till hösten.

Nu går ha ut med jämna mellan rum och sopar argt bort den dumma snön som snabbt målar verandan vit igen.

Dumma dumma envisa snö!!!

Men jämfört med södra Sverige är det ju inget att klaga på. Oj, vilket oväder de haft! 

Av Persilja - 24 februari 2008 08:14

Här kommer några skatebilder. Det är inte alltför lätt att fånga hur svårt det verkligen är att åka skateboard. Det kan se lätt ut om man inte provat. Jag HAR provat, nyfiken som jag är, och jag säger bara att rulla på slät asfalt får mig att känna det som att jag sätter livet som insats. Har ramlat och fått brädan över mig flera gånger enbart av att ha rullat några meter. Tänk då att åka i ramper och hoppa i trappor och så vidare. Det ligger massor av timträning bakom dessa killars och tjejers prestationer. MASSOR!!!

Här kastar sig sonen ut; fy tur man är van att se hans kamikazeliknande åkning ! Det finns en massa beteckningar på alla hopp och åk och säkert har detta ett namn; jag säger inget så har jag inte gjort bort mig:

Och här är det ett av proffsen som gör ett avancerat trick:

Jag fattar inte hur de lyckas landa PÅ brädan igen och rulla vidare!!! 


Av Persilja - 24 februari 2008 07:46

Ja, då var det dags för OMRÖSTNING i sopskåpstvälingen. 21 fantastiska bidrag har kommit in, det ena finare än det andra. Det har verkligen blivit snyggt i allas våra sopskåp. Vinnaren får ett pris som presenteras sen, men alla har ju redan vunnit. Dels har vi fått fantastiska sopskåp, dels har vi fått massor av inspiration.

Röstningen får gå till så att ni mejlar till mig på


persiljekvist@gmail.com


Och så presenterar jag vinnaren sen. Jag tänkte att då ser jag alla som röstar och man kan inte rösta anonymt. (Man har väl inte jobbat med rösträkningen på länsstyrelsen för inte. Allt valfusk måste till varje pris hindras.) Motivera gärna ert val också. Man FÅR rösta på sig själv tycker jag om man nu skulle vilja! Jag menar tycker man att man gjort det snyggaste så tycker man ju!

Man behöver naturligtvis inte ha varit med i tävlingen för att rösta. ALLA får rösta! Men bara en gång, det kan jag förhoppningsvis kontrollera tack vare mejlavsändaren.

Varje mejl kostar 100 kr. Mouhahahaha! Skojaba!

Det är GRATIS till skillnad från melodifestivaler och annat.

Men kom ihåg det här är ingen tävling det här är BLODIGT ALLVAR!

Alla bidrag kan beskådas HÄR!


Så! Börja mejla nu!!!

Vinnaren koras på tisdag klockan 16:00.

Så all röstning måste vara gjord innan dess.

(Måtte detta nu bli administrativt hanterbart!!!!)


Av Persilja - 23 februari 2008 20:54

Har precis kommit in genom dörren efter sista hämtningen från skejthallen. Själv gav jag mig vid halv sju tiden. Sonen med kompis skulle vara till halv tio och då skulle dottern hinna se det hon ville av melodifestivalen. Men så ringde de precis vid åtta och vill absolut komma hem. Och dottern vill inte bli lämnad hemma utan följde gråtande med. Suck. Aldrig kan man glädja alla. Nåja, hon fanns sig och kom över det. Det är ju ändå bara Amy Diamond som gäller för henne.

Skatehallen är nu officiellt invigd av fritidsförvaltningen, som klippte bandet.

Min son ses i knallorange tröja och knallgrön hjälm. Peace ser väl sin son där till höger? Notera enda tjejen till vänster. Det är en mycket killdominerad sport tyvärr. Två tjejer till fanns där dock idag men de var äldre och satt lite coolt på sidan. Det har varit en härlig dag. Full fart hela tiden. Bygget av skatehallen har tagit cirka två månader. Sista dagarna har de jobbat på natten för att få allting klart. Maken kom hem klockan tre i förrgår natt. Men allt hanns klart precis i sista stund.


Och HÄR kommer en bild bara för dig Peace:


Nu ska jag slappa. Dricka en kopp te framför brasan och vila öronen. Bullret i skatehallen är öronbedövande!!!

Av Persilja - 23 februari 2008 12:15

Hela denna dag vigs åt skatehallens invigning. Vi har varit lite inblandade i förarbetet och nu idag är det GRAND FINAL: Big invigning med duktiga inbjudna skejtare och mingel och annat.

Har med mig kameran så någon cool skejtbild bild kan det nog bli. 

Eller egentligen är det inte bara skatehall utan extremsporthall. Även för bmx:are. Glömmer dem bara för att sonen snöat in helt på skejting. Han var en extremcyklare innan...


Av Persilja - 23 februari 2008 09:03

I min blogg har den som "bestämmer" gjort så att inläggen för ett år sedan kommer upp på sidan. Det är rätt skoj att klicka in sig där faktiskt. Då bodde vi fortfarande i Kiruna och alla mina tankar handlar om livet här där jag är nu ett år senare. Vilken längtan. Vilka planer! Vilka drömmar. Det är nästan inget vi har förverkligat, av det jag drömde om. Dels har vi inte haft tid, dels har vi inte haft råd, men sen har vi inte haft lust heller. Det är inte så bråtom! Då hade vi bestämt att måla och tapetsera om innan vi ens flyttade in. Men vi besinnade oss och flyttade in. Det var nog bra. Vi hinner bo och lära känna huset innan vi gör några ingrepp.

Sen bor man, lever och blir hemmablind. Så det behövs inte göras så mycket. Haha! billigt, miljövänligt och bra! 

Nä, jag tror att lusten för att göra det fräschare kommer med tiden. Vi har inte bott ett år ännu. Jag har aldrig haft särskilt höga krav på att allt ska vara tiptop heller. Jag gillar det som är gammalt och skruttigt. 

Så det får vara som det är tills lusten kommer tillbaka. Först tror jag att man måste lära känna huset. Städa det, vårda det, bo i det, fira högtider i det.

Fast sen läser jag någon inredningstidning, höjer blicken och jämför och vill renovera på stört. Så det växlar verkligen.


Av Persilja - 22 februari 2008 17:35

Måste lätta upp mina "tunga" inlägg med nåt mera lättsmält så här på fredagsaftonen!

På dagarna när klockan närmar sig ett ser det ut så här hos oss.

Pommac ställer sig i utsiktsfönstret och spanar mot vägen. Han känner på sig att det är dags. Hans inre klocka vet att det är dags.

Mycket riktigt. Efter lite väntan hörs det plötsligt något!

Undrar vem det kan vara?

Såja!

Haha! Det var lillmatte. Gnäll, yl, puss på rutan. Hopp ner och SKUTTA till dörren. Jiiiihoooo vad glad han blir!!!

Och efter ett tag droppar lillhusse in och snart mellanhusse och sen näststörsta husse. DÅ kan han lägga sig och sova alldeles lugnt. Men först efter att ha BUSAT med dem alla! 


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se