Alla inlägg under februari 2008

Av Persilja - 6 februari 2008 23:10

Woaw, vilket nytänk! Blommor på röret! Suveränt!!!!

Kolla in ÅSas tävlingsbidrag!

Av Persilja - 6 februari 2008 13:35

Och här kommer Ankis bidrag till pimpa sopskåpstävlingen! Tävlingen pågår! Pimpa sopskåpet! Skicka länk till mig!

Vad har du att förlora? Du vinner ett rent och fräscht sopskåp hur det än går! 

Av Persilja - 6 februari 2008 09:08

Detta är jag och maken för över 20 år sen. Vi är kring 20 år, lite drygt kanske.

Att vi har 25 år framför oss som par vet vi nog. Det visste vi från början. Konstigt, men med honom visste jag. Det fanns liksom inte några funderingar. Inga tveksamheter. Det var vi.

Vi har haft ett bra liv.

Det hade varit roligt att där och då få kika in i vardagen nu. Vad förvånade vi skulle blivit.  Jaså. blev det så. Jaha! Jag minns inte vad jag tänkte då. Jag har aldrig varit en sån som haft framtidsplaner. Aldrig. Drömmar har jag haft, men planer nej. Jag har låtit vindarna och ödet och känslorna föra mig framåt genom livet. Levt väldigt mycket i nuet. 

Det har inte alltid blivit rätt, men inte så tokigt heller.  Jag blickar ständigt framåt, men inte med ett mål i sikte utan mer att jag ser nya vägar.

Målet ser jag sällan. Jag ser en ny väg och undrar vart den leder. Mer så.


Ibland önskar jag att jag varit mer målmedveten. Haft ett mål som jag följt och satsat på och förverkligat. Men å andra sidan tror jag inte det hade gjort mig lyckligare. Rikare, alldeles säkert, men inte lyckligare.

Och är det inte så det är; den enda skyldighet en människa har är att vara lycklig. Det ska vara den enda strävan.

Det som är intressant är ju att det finns lika många sätt att bli lycklig på som det finns människor. Det finns ingen patentlösning. En del kanske behöver prestera för att känna sig lycklig, andra kanske behöver sitta ner och höra fågelsång för att känna lycka.

Det finns inget rätt och inget fel.

Och ingen annan människa kan göra dig lycklig. Det är inom dig du finner svaret. Okej, en djup kärlek till en annan människa kan naturligtvis göra dig lycklig, men den människan kanske rycks bort och då är man istället djupt olycklig.  

Jag tror att det är viktigt att lyssna till den lilla rösten inom dig och höra vad den säger. Vad är kärnan för dig? Vad behöver du? 

I dagens stressade samhälle som snurrar så fort så fort är det lätt att tappa bort sig själv.

Jag vet nog inte riktigt vad jag behöver.

Jag är en jägare som ständigt ser nya skogar att utforska. Är det det som gör MIG lycklig eller är jag på fel kurs? Det är inte lätt.

Jag tror att det är det jag har här och nu som är rätt för mig. Men det ändras ju hela tiden.

Det kanske är viktigt att låta det ändras. Följa med i rörelserna. Flyta ovanpå vågorna och bara njuta. Inte fundera så mycket. Lita på att livet hjälper till.

Lita på att livet vill mig väl.

Jisses så flummig jag blev nu då!

Förstår någon mina djupa tankar?

Det är skönt att djupdyka inåt ibland. Reflektera.


Av Persilja - 6 februari 2008 08:56

Kolla in senaste sopskåpspimpningen! Hurra! Bravo Charlotte!

Det rullar på! Du är väl med? Använd fantasin och det du har hemma och pimpa du också. Förutom att du kan vinna denna tävling (med än så länge hemligt pris...) så vinner du äran och framför allt ett fräscht sopskåp som du njuter av att källsortera i.Pimpa, fota, lägg ut och kommentera eller mejla bilder till mig så är du med!


Av Persilja - 5 februari 2008 21:02

Titta! jag har adopterat ut ännu en väska! Den ser ut att ha kommit rätt!!!


Av Persilja - 5 februari 2008 20:16

MÅSTE visa 9-åringens alster! Han ville låna orange tyg och satt sen hopkrupen på golvet och pysslade och  pillade. Länge tog det. Sen fick jag se:

Detta knåpade ungen ihop!

Jag bara skrek! Det är ju FANTASTISKT!!!! MEN vad duktig du är!!!!!

Han är verkligen helt otrolig!!!!!!

Han har klippt och ritat på tyget. Ögon, armar och ben är lösa. Det ligger bara löst på. Vet inte hur vi ska kunna limma det. Det är så smått!

Jag tror jag trycker in det mellan glas och ram bara.  

Av Persilja - 5 februari 2008 20:12

Jag är INTE klar-fy sjutton vad mycket jobb jag skaffade mig! Men jag är halvvägs. Nu är det bara alla småpryttlar jag måste få ordning på. Men jag har flyttat alla tyger. Nästan alla- några fick stanna i skåpen i vardagsrummet.

Få se hur länge det ser ut så här! Detta är alltså hyllan i sonens rum. Jag lånar två och han har en. 

Så här såg det ut i vardagsrummets syhörna före flytten:

Och så här ser min nya läshörna ut:

Har bara ställt stolen där. Inte piffat eller nåt. Hyllan jag hade tyger i har jag fyllt med DVD:er.

Jag är nöjd!

Visar mer bilder efter piff.

Nu åter vänder jag till Bygglov! 

Av Persilja - 5 februari 2008 15:32

Kolla in Stinas fina sopskåp!

Vill du också vara med?

Pimpa, fota, lägg ut och kommentera hos mig!

Så är du med! 


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se