Direktlänk till inlägg 29 februari 2008

Basket, vin och taxi.

Av Persilja - 29 februari 2008 14:59

Tack för fina "ordningstips"! Tog till mig bland annat Charlottes med hårda plastmappar som vi investerat i nu. Nu är det bara att hoppas på magiska under!

Köpte nya "mama" som kom ut idag bara för att se vems hem som var med istället för vårt. Men det var inget inredningsreportage alls denna månad så de hoppade helt sonika över det. Det rymdes väl inte.

Kör "taxi" idag, fram och tillbaka känns det som. Vid sju ikväll ska vi på basket och se Plannja mot Uppsala. SEN, när jag kommer hem ska jag ta mig ett välförtjänt glas vin. Det är jättesällan jag kan dricka vin eftersom vi bor som vi bor och man nästan alltid måste vara redo chaufför, så när jag väl köper hem en flaska brukar jag satsa på en lite dyrare och bygga upp förväntningen skyhögt. Nu har jag varit sugen sen tjejfesten i onsdags när jag satt och såg på de som drack vin, så nu längtar jag massa! Så ikväll njuuuter jag nog! 

Just nu känns det dock typiskt nog som att jag har huvudvärk på gång. (Jävla skit!!)  

NU ska taxin på en körning...igen


 
 
Tiina

Tiina

29 februari 2008 15:20

Låter skönt. Hoppas det smakar bra och att du får avnjuta det i lugn och ro... Lite choklad till hade varit pricken över i... :o) Hälsningar en som just nu försöker bryta dåliga "går och småplockar allt gott"-mönster, så här blir det inga sådana "utsvävningar" på nån vecka ännu. Bygger istället förväntningarna som du sa.

http://alandsskargard.blogspot.com

 
Helena

Helena

29 februari 2008 18:06

Jo bilen den går varm mest hela tiden, men man får vara glad att de har aktiviteter som de gillar de små liven. Skulle inte vara gladare över att de satt hemma och sunkade framför datorn hela dagarna.
Tankar bilen på full tank 1 gång i veckan, usch en riktig miljö bov e jag ! Huvaligen.
I kväll blir det bara mannen å jag i soffan. Dottern ligger i hårdträning med sitt lag inför DM i chearleeding å sonen är på party.
Jag behöver inte hämta dem i kväll så det får bli ett glas vin till mig oxå.
Kram kram Helena

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Gry

Gry

29 februari 2008 18:45

Ha,ha...jag kör tvärt om...Brukar nästan alltid ha lite rött vin på fredagskvällen, men den här blir det inget.... Bor mitt i stan, så jag kan inte klaga. Nu är det däremot hockeycup hela helgen, och vårt lag (ha,ha...jag är med) är arrangör. Inte för att jag inte kan ta mig ett glas i kväll, men är helt enkelt inte sugen.

Tycker de gångerna vi köper dyrt vin, så får vi bara huvudvärk. Måste vara något med tanninerna, fniss....

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
maloppa

maloppa

29 februari 2008 20:15

Har nog samma dilemma, ngn måste köra för att vi ska kunna åka o hälsa på ngn så ikväll öppnade vi en flaska vitt till sushin som jag faktiskt gjort själv! Det var jättegott och jag känner mig lite mallig för tom makens son som inte ens äter fisk tyckte det var gott....
Ang slarvige sonen har vi en snart 18 årig likadan och tipset om tavla är super. Vi har sedan en månad en whiteboard där alla har varsin rad på kylen. Där skriver jag varje söndag upp vad som gäller för veckan med träningar, städdag, kompisar osv. Barnen har själva börjat fylla på där det som de behöver komma ihåg eller som vi behöver veta, kan ju vara bra för hela familjen och inte bara för honom....
Mappsystemet låter jättesmart, hoppas det fungerar.

http://maloppas.tradgardsblogg.se

 
synne

synne

1 mars 2008 03:24

Hoppas du får tid att njuta vinet. Ska faktiskt ta ett glas ikväll här med. Då är barnen hemma. Dricker inte alkohol när vi har barn hemma. Låter som man super rejält, men vi dricker sällan nått med alkohol även om barskåpet är fullt.
Men maken och jag har som policy att INTE smaka alkohol när vi har barn här, för man vet ju aldrig vad som kan hända. Han är dessutom den enda med körkort.
Men ikväll blir det nog ett glas vin, eller en konjak till fikat.
Ha en fin lördag.
Kram Synne ;D

http://nabolandet.blogspot.com

 
Dockmamman

Dockmamman

1 mars 2008 07:52

Hoppas att du slipper huvudvärken så du kan få roligt, förut så fick jag jämt migrän endera fredag eller lördag så många många ggr fick jag ställa in det jag planerat eller så blev det lugnt eftersom man kan inte smaka på starkvaror när man tagit medicin men det gör inget för medicinen är så stark så jag blir full av dom *Ler*

Ha en trevlig helg

http://stickmonster.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se