Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Hurra!!!!

Av Persilja - 28 februari 2008 09:15

Åååh! Hurra!!!

Var in till B en runda för att se hur det går med spisen de sätter in och hittade där en länk till fotograf Linda Wikströms sida. Såååå fint! Ni måste gå in och titta!!! Hon tar så fantastiskt fina bilder! Klicka på Portofolio och sen högst upp där det finns en liten pil. Då kan ni bläddra bland hem som (alla?) finns i Norrbotten. Jag blir så stolt att vi har så mycket fint här!

Och mitt bland alla dessa fantastiskt renoverade hem finns två bilder från vårt!!!! Gissa om jag fick glädjefnatt! Vilken ära!!!

(Våra bilder kommer direkt efter de fyra sista vackra hästbilderna.)

Tack B och Linda nu kom min renoveringslusta tillbaka!!!

Jippi!


 
 
Ingen bild

Annika

28 februari 2008 09:31

Men åh vilka vackra fotografier! Hon fångar stämningar väldigt vackert och framförallt l e v a n d e!!! Och du...där ser man din systers otroligt vackra målning riktigt tydligt. Jag är tok-kär i den!!!!

 
Gry

Gry

28 februari 2008 09:32

Såååå vackert! En fantastisk fotograf är hon. Underbart porträtt också.

Är det din man på bilden direkt efter hästarna, och sen några bilder från ert hem? Tyckte jag kände igen lite Persilja-färger, hi,hi.. Jättefint, och kul med proffsfotografier!

Lycka till med renoveringen! Kör hårt så länge inspirationen finns kvar. Den kan göra underverk :-)

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

28 februari 2008 09:34

Annika: Ja, den målningen har följt mig överallt vart jag än bott. Ibland har den fått det trångt! ;D

Gry: Nej det kommer hästar två gånger. Det är efter de sista hästbilderna våra bilder kommer.
En stor grön tavla och ett lejonhuvud på grönt ikeatyg.

 
therre

therre

28 februari 2008 10:58

Haha. Sekt vad koden jag fick skriva in här för att publicera min kommentar *s*

Jättefina bilder! Så fint och ljust bilderna hemifrån dig blev! :)

http://www.therre.se

 
Marydel

Marydel

28 februari 2008 12:22

Hej, minns inte om jag frågat om det var ok att jag länkar till din blogg på min? Sorry om jag missat det...frågar nu, är det ok?

Kram till dig och alla färger!! :)

http://marydel.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Persilja

28 februari 2008 12:46

Marydel: Jag tror du har frågat och jag svarar samma som då; klart du får!!! Tack!

 
kicki

kicki

28 februari 2008 17:11

Ja vilka vackra bilder, och vilket hem du har Persilja, jag älskar dina hemsydda kuddar och dina underbara färger..
Ha det bra och lycka till med renoveringen på dotterns rum..

http://kickilettenstrom.blogg.se

 
Gry

Gry

28 februari 2008 18:51

Ja, nu hittade jag. Och jag ser ju tydligt att det är hos dig. Soffan mm kände jag igen :-) Kul!!

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se