Direktlänk till inlägg 28 februari 2008

Linsuttagningskris.

Av Persilja - 28 februari 2008 08:02

När jag kom ner till köket denna morgon och såg in i dotterns rum med garderoberna mitt på golvet och sönderrivna väggar kände jag bara en stor trötthet. Huuuur ska jag orka ta tag i det där? Men jag måste ignorera känslan. Man måste ha bilden av rummet när det är klart innanför ögonlocken. Se framåt...

Apropå ögonock, sonen fick linser igår. Vi var till optikern och tränade på att sätta in dem och det är mycket svårare än det kan se ut. Iallafall för en nybörjare. Han blinkar ju hela tiden! Jag som haft linser i 25 år kan ju stoppa in fingret och vispa runt hursomhelst, jag är totalt okänslig i ögonen, men han bara blinkar och blinkar.

In kom de till slut och så skulle de ut efter tre timmar ungefär.

Han skulle vänja sig sakta att ha dem.

Han ringde mig på tjejfesten vid åtta. "De gååår inte att få ut!!!"

Jag försökte lotsa honom via telefon men han lyckades inte få ut dem. Jag sa att han kunde ha dem inne tills jag kom hem då så skulle jag ge assistans på plats.

Vid tio ringde han igen. "Jag mååååste ta ut de nu! du måste komma hem!!!"

Snäll och öm moder som jag är lämnade jag festen för att assistera sonens linsuttagning. Sen satt vi därhemma och jag visade om och om igen hur man gör men han fixade det inte. Till slut plockade JAG ut dem ur hans ögon.

Jag ser framför mig hur våra redan hysteriska morgnar kommer att se ut framöver. En stressad och ilsk tonårsson som sitter och försöker trycka in linserna under tidspress. Jippi!

Tjejfesten var för resten jättemysig som vanligt. De andra stannade längre. Jag var den enda som inte drack vin, men har man bosatt sig i en håla en mil från stan får man ju skylla sig själv. Nästa gång blir det hos mig och DÅ kan jag dricka vin också.  Och få ont i huvudet...för det får jag nästan alltid efter våra tjejfester. Men det brukar vara värt det! 


 
 
Gry

Gry

28 februari 2008 09:26

Typiskt.... du får lägga linsförbud nästa gång du ska ha lite egen tid. Och med tanke på att du har "inspelningsdag" idag, så kanske du ska tacka sonen, fniss.

Jag har förresten gjort en Persilja....fniss, skapar visst nytt uttryck här. Tycker du ska vara stolt. Nu skapar vi en ny folkrörelse tycker jag. Våga blotta er!

Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se