Direktlänk till inlägg 18 februari 2008

Dagens ilandsproblem!

Av Persilja - 18 februari 2008 09:26

Snacka om lyxproblem.

Jag lider av att tre bra program går på tv samtidigt idag.

Det jag brukar se är "Design Simon &Tomas" på tv3 klockan 20.00 Eftersom jag är inredningsknarkare kan jag inte låta bli att se ett program där man får hälsa på hemma hos folk. Allra roligast är nog "före"momentet. Simon&Tomas pimpningar är ganska förutsägbara även om det blir snyggt ibland. Men de säger så konstiga saker som att "man måste ha ett dussin av varje av tallrikar och glas, att det är det fulaste som finns att duka med udda glas och tallrikar. Vilket århundrade kommer de ifrån känns det som...?

Been there done that, överskattat jag lovar! Ha dina uddaglas istället och uddaporslin. Dukningen blir vacker, levande och avspänd och gästerna slappnar av!

Men det är helt klart sevärt. De är rätt söta när de smågnabbas som det äkta par de  är.  Och många hem de kommer till är så coola redan innan.

Det andra programmet som är sevärt är Anna Pihl samma tid på fyran. Danska serier äger!!! Och Anna Pihl är så söt och go och det är mycket snygg inredning där också...

(som alltid i danska serier och filmer).

Men det som jag VET att jag inte kan missa ikväll är den svenska serien Kungamordet som börjar i kanal 1 klockan 20.30 (Varför kan den inte börja kl 21.00???)

Marie Richardsson. Jag säger bara en av våra bästa skådisar! Har läst boken och det är en av de starkaste skildringar av en misshandlad kvinna jag någonsin läst. En FANTASTISK bok. Hanne Vibeke Holst skriver alltid bra men i Kungamordet glöder hon. 

Är serien bara hälften så bra som boken så får den inte missas. Reine Brynolfsson spelar svinet till make, (oj, så jag hatade honom när jag läste boken, det sitter nästan kvar än, stackars Reine som ska spela honom!) Alexandra Rapaport och Susanne Reuter  gör andra roller. Jag lovar denna serie kommer att ta strypgrepp på er. 

Så Hur löser jag detta?

Jag tror Anna Pihl får ryka. Det är ändå en långkörare som man kan avvara lättare. Då kan jag se början av Simon & Tomas och kolla in på nätet sen hur det blev pimpat.

Sen satsar jag allt krut på Kungamordet. Högtidsstund!!! 

 
 
m a r i a k o d e n

m a r i a k o d e n

18 februari 2008 09:59

Men så kul att nån mer lider av samma problem.....
Jag kommer nog att se Anna Pihl....Kungamordet går i repris å eventuellt kommer det på köpdvd snart...
Jiiises alltså vilka problem man har...hahaha...
Hoppas du har det bra!
Kram

http://www.mariakoden.blogg.se

 
Gry

Gry

18 februari 2008 10:11

Jag väljer att inte välja....Tänkte yoga och sen läsa vidare i min bok (som det för tillfället verkar som jag aldrig ska komma igenom, och det beror INTE på att den inte är bra...)

Kram, kram

http://www.baragry.blogspot.com

 
Ingen bild

Lotta

18 februari 2008 10:34

Jag har samma problem som du. Men det värsta är att jag inte ska vara hemma i kväll, så jag missar alltihop!!!
Håller med dig om att Simon&Tomas är roliga att både se och lyssna på. Men det är inte så ofta som det faller mig i smaken, det dem gör.
Förresten, TACK, för en underbar bloggsida. Är inne varje dag och hälsar på dig!!

 
Charlotte

Charlotte

18 februari 2008 10:36

Du får spela in det ena och flörta med en annan som kan spela in åt dig... jag ska spela in Kungamordet...fast det beror helt på maken som är SUR som en äktiskgurka för att det plötsligt med digitalteve är krångligt att spela in, tacka för det när han kopplar sladdar hit och dit... blä sådant gillar inte jag. Men jag måste bara se Simon & Tomas även om dom i mitt tycke är lite väl extrema.

http://charlottas.bloggagratis.se

 
Gry

Gry

18 februari 2008 11:53

Vi är inte bloggdårar utan bloggMONSTER, ha,ha....

//Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Ingen bild

Lucia

18 februari 2008 12:50

Håller helt och hållet med. Det är ju hur fint och charmigt som helst att duka med udda porslin. Ju brokigare desto bättre : )
Alla tv-program som är på måndagar går bort för min del, har min yoga då. Den börjar ikväll efter ett alltför lååååångt uppehåll så det ska bli supernice. Äntligen ska jag få lite kontakt med mitt inre igen, mina chakran måste balanseras, speciellt nu i vårtider, jag blir så speedad annars : ))

 
synne

synne

18 februari 2008 13:04

Det där problemet är välkänt. Vad ska man välja.....
Men jag hade nog gjort som du tror jag.
Hoppas de löser sig.
Kram Synne.

http://nabolandet.blogspot.com

 
/B

/B

18 februari 2008 13:57

Jamen tack! Där la du upp min planering för kvällen.
:-)
/B

http://lyckligagatans.blogg.se

 
Helena

Helena

18 februari 2008 14:17

Jaru det blir till att sätta på inspelning. Själv kan jag inte se ngt av programmena direkt, ska på bokträff med mina kompisar. Där har vi faktiskt nyligen läst kunga mordet som var super, så det ska bli spännande att se hur den gör sig på tv.
Har försökt göra inlägg förut hos dig men inte lyckats, få se om det går bra idag. Har fått tydliga instruktioner av Bara Gry.
Läser dina fantastiska inlägg och är en stor "fan" av dig.Titta gärna in till mig om du har tid. Min blogg görs för övrigt om till sluten from i morgon, så e du sugen att hänga med, lägg bara in din mail adress så ordnar jag till det.Mvh Helena

http://minblogg-jag.blogspot.com

 
Ingen bild

gerd

18 februari 2008 18:40

Har inte ens fattat att dom är ett par.....

 
Ingen bild

Persilaj

18 februari 2008 21:38

Mariakoden: just ja, repris! Smart!

Gry: Yoga är nog såååå mycket bättre för kropp och själ. Det kommer nog att krypa efter det hemska som händer i Kungamordet.

Lucia: Jag förstod väl att du var en frände!
Ååå, jag måste nog börja yoga jag med. Har täntk och tänkt men kommer mig aldrig för. Tror det passar mig.

Synne: Det gör det hlet säkert! ;D

B: Finfint!

Helena: Bokträff lät som nåt för mig! Har alltid velat vara med i en bokcirkel där man läser samma bok, träffas, drivker vin och pratar bok! Nu är jag bara med i ett gäng som träffas dricker vin och pratar...inte så dumt det heller! Tack för berömmet!

Gerd: haha! Otroligt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards