Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

Alla tävlande i ett inlägg.

Av Persilja - 15 februari 2008 23:19

Har nu försökt samla alla tävlingsbidrag jag fått in i ett inlägg.  Har jag glömt någon så får ni hojta till! Det känns som att jag måste avsluta tävlingen snart för att kunna hantera det. Det blir så många annars. Men jag ger er veckan ut! Nästa lördag sätter jag stoppdatum.

Så pimpa på nu alla som känner sig manade! En vecka på er har ni!

HÄR kan ni se alla tävlande.  
 
Gry

Gry

16 februari 2008 08:40

Du har ju startat rena folkrörelsen, Persilja :-D Vilken strålande idé!! Jag känner mig som en vinnare redan- med så fräscht och snyggt sopskåp!!

Måste tillägga att vi har ett stort skafferi där vi samlar tidningspapper, i fall någon undrar om vi inte sorterar soperna alls. Plasthinken på bilden är till glödlampor och batterier!

Ha en skön lördag :-D Kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

16 februari 2008 08:55

Gry: Ja, egentligen är jag ju anstäld sopspion, dom och böter till alla fuskare kommmer senare. Sch, säg det inte till nån bara! Mouhahaha!!!!

DEMENTI: Ovantstående var ett SKÄMT!!!
(Plats för skratt!!!)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se