Direktlänk till inlägg 13 februari 2008

El-lycka och annan lycka!!!

Av Persilja - 13 februari 2008 21:12

När jag skrev rubriken fick jag plötsligt ågren över att vi plötsligt kommer att förbruka ännu mer el! Usch, inge kul! Jag som försöker lära barnen att vara sparsamma med elen!

Jaja, när nyhetens behag lagt sig kanske vi inte använder så mycket som nu.

För nu går den varm...

Här är det nioåringen som lyser.

När vi åkte från affären sa han "Det här är den BÄSTA dagen i hela mitt liv!!!!" 

Konsumtion kanske ändå ÄR lycka??? Hahaha!

Nej! Det är ju spelglädjen han är glad över! 

Själv blev jag glad över ett traderafynd som kom med posten idag. En tapet från 60-talet som jag vann för en hundring. Det var en liten chansning eftersom den var inplastad och fotot var suddigt och smått. Det angav bara färgen i princip. Men JIPPI! vad fin den var!!!

Har inte bestämt var jag ska ha den ännu...


Men ALLRA ALLRA  gladast blev jag när sonen kom hem från skolan. Han hade gjort en alla hjärtans present på slöjden till mig. Han kunde dock inte hålla sig till imorgon och det hade inte jag heller kunnat hålla mig till.

Se sån klenod jag fick!!! Smärta!!!!!

 
 
Stina

Stina

13 februari 2008 21:31

Gud så fin bricka! Jag bara lääängtar tills jag får ta emot detta-har-jag-gjort-i-slöjden-paket.

http://www.phellor.blogspot.com

 
Anna

Anna

13 februari 2008 22:01

Vilken lycka med en elgitarr. Sonen (4½) här hemma hade tuppat av om han hade fått en sådan. Han kör luftgitarr för det vilda framför spegeln. Gulligt värre!

Hoppas bara att ni orkar med ljudet nu då ;-)

Kram

http://anna-panna.bloggagratis.se

 
SerineX

SerineX

13 februari 2008 23:20

Woaw, så flott presang fra sønnen. Kunstnerisk og fin med både mammahjertet og sønnehjertet. Og Tradera-tapeten var utrolig lekker. Både mønsteret og fargen. Man blir glad av å se på den!

http://www.fliff.weblogg.no

 
Ingen bild

Persilja

14 februari 2008 06:51

Stina: Det ÄR de bästa presenterna! Man blir så stolt så man nästan spricker!!!

Anna: Kan nog vara bra att vänta tills de är större och inte leker sönder den. Men mina har nog önskat en elgitarr i fem sex års tid.

 
Ingen bild

Persilja

14 februari 2008 06:52

SerineX: Ja, vilken fin tolkning du gjorde med mammahjärta och sonhjärta!

 
Åsa

Åsa

14 februari 2008 07:48

Vilken fin present du fått till alla hjärtans dag, det om något är väl kärlek..
Mitt barnbarn som är fem år, han ritar teckningar med hjärtan till mig och det står alltid hans och mitt namn på dem och jag blir alltid lika glad.
Ha dé!

http://tantraffas.blogg.se

 
Gry

Gry

14 februari 2008 08:40

Vilken fin bricka du fick, åh...man blir så rörd och glad över sånna presenter från barnen. Oslagbart! Jag har fått ett papphjärta i lager-på-lager, hänge i rödglittrig piprensare och med bokstäverna LOVE (också böjt i piprensare) på baksidan. Dottern hade gjort det till mig i skolan ;-)

Men vilket ös ni har hemma nu! Värsta rockfestivalen, ha,ha...Tycker de har gjort sig förtjänade av den. Jag ser i ditt svar till någon att de har önskat sig i flera år. Ser på greppet att sonen verkligen kan spela också, så det är klart att han ska få utvecklas!

Ha en riktigt fin Alla hjärtans dag, och mys riktigt gott med familjen!

kram Gry

http://www.baragry.blogspot.com

 
elaina

elaina

14 februari 2008 16:38

Åååh,
visst blir man alldeles varm i hjärtat när man får så´na fina gåvor!
Dotras högsta önskan numera är ett marsvin, betydligt tystare än det trumset hon tidigare önska sig...
;0)

http://elaina.bloggagratis.se/2008/02/14/510275-la

 
Kícki

Kícki

15 februari 2008 18:29

Vilken FIN present! Att de jobbat och haft i åtanke att mamma ska få den, alldeles underbart!

Tapeten sen! Vilket fynd!! Den var verkligen så snygg!

Har du något tyg att sälja mig? Vill ha till lampskärmarna, du sådde ett frö hos mig *ler*

http://iverashus,blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se