Direktlänk till inlägg 2 februari 2008

En mer stilren väska.

Av Persilja - 2 februari 2008 13:59

En ny väska skapad. Fick inspirationen i gårkväll. Den blev väldigt bra, men är inte så mycket "jag". (Jag sydde den med tanke på en bestämd person.) Däremot sa min äldste son, som gillar det med lite mera stil, att det var den snyggaste jag gjort hittills. Denna är redan bortlovad...hoppas mottagaren blir nöjd!

Jag har gjort ganska många väskor och aldrig samma två gånger. Det skulle vara tråkigt. Både för mig och för bäraren. Nej, en Persiljeväska ska vara unik.

Köparen ska se den och tänka "Det där är ju precis jag!" Så ibland måste jag gå utanför mig själv och försöka tänka nytt. Det är roligt!

Gå in på Persiljas Verkstad så får ni se några nyheter!  Fast jag skapå bio nu, så de kanske inte syns förrän senare idag.


Ps Ni får förlåta mig att jag ägnar så mycket plats åt att göra reklam för mig själv. Men jag måste!!! Det är ju enda stället jag kan göra reklam kostnadsfritt!

Ni får väl springa och sätta på kaffe eller nåt... 



 
 
Anna

Anna

2 februari 2008 14:41

Åh, den var allt fin den med!
(även om MIN är finast!)

Ha en bra lördag!

http://anna-panna.bloggagratis.se

 
Jenny

Jenny

2 februari 2008 20:00

Väskan är jättefin - den som ska få den blir säkert superglad. Klart som korvspad att du ska visa upp dina väskor på din blogg! Det är jättekul att se dom :)

http://hallongumman.blogsome.com

 
Ingen bild

Persilja

2 februari 2008 20:32

Anna: Kul att du valde din!

Jenny: Vad kul att du tycker det. Kan tänka mig att det blir lite tjatigt för en del.

 
Clara

Clara

3 februari 2008 20:43

Jösses....nu har jag läst alla dina inlägg sedan jag var här inne sist....attans..du är såååå flitig båda bakom tangentbordet och symaskinen!!!!
Dina senaste väskor är kanon....alla dina väskor är KANON...I love them all....but you already know that :) När du säger att denna är till en redan bestämd person så undrar jag...är det...näää, du menar väl inte...OM det är så.....isåfall har du träffat MITT i PRICK...den är perfekt!!!! Nu jäklar får Clara sätta fart...jag har varit på dop idag och gissa hur många bilder jag tog....300 ! är man crazy...eller kanske lite fotofixerad :)
I love all your artwork Persilja....Nä minsann nu ska Clara fixa lite länkar på sin blogg....hihi.....Bli glad....använd en väska från Persiljas Verkstad...kraaaaaaaaaaaaaammmmm
Kul grej ....att du fått bloggvärlden att pimpa sina sopskåp.....men Claras får förbli "opimpat" för nu måste jag syyyyy...och du vet vad jag ska syyyyy, eller hur!?

http://claraslinneskap.blogspot.com

 
Ingen bild

Persilja

3 februari 2008 21:55

Clara: Nej Clara! Den här är bortlovad till någon annan men DIN är också klar (nästan) men jag visar den INTE! Det ska bli en överraskning!!!!
Kraaaaam!

 
Clara

Clara

4 februari 2008 08:29

Det var ju "nästan" lite tur det....för jag blev ju nästan lite frustrerad där ett tag....tänkte för mig själv: Jösses, hon är redan klar...och jag som inte ens har börjat:) Vi tar det lugnt och när det är klart så mailar vi...OK!
Kram på dig nu ...och du...det var ju tur att du inte slog dig fördärvad när du ramlade ner från stolen...vad klumpiga vi är som bara ramlar hit och dit :)

http://claraslinneskap.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards