Alla inlägg under januari 2008

Av Persilja - 1 januari 2008 13:05

Igårkväll vid 22.30 tiden var vi några på promenad med Pommac i staden och vi mötte inte en själ. En öde stad.

Notera den varierande klädseln. 13-åringen fryser inte alls säger han trots att hans händer blir röda och han går stelt och snabbt. Jag orkar inte tjafsa. Vill han inte klä sig-fine. Han kommer att klä sig så småningom. Och jag är inte en sån mamma som tror att han blir sjuk av det. Däremot kall.

När vi  åkte hemåt vid halv 1 tiden på natten kunde man tro att det var en miljonstad. ALLA verkade ha varit nere vid norra hamnen för att se fyrverkerierna. MÅNGA promenerade men lika många körde bil. Bilkö ut ur staden efter midnatt...Det händer bara på nyårsafton. 

Jag fotade fyrverkerierna från balkongen där vi var och det roar mig enormt att se att det blev så bra. Jag gillar hur det blev. Slutartiden var jäääättelång och det var först efteråt jag kunde se om det blev något. Jag älskar verkligen att fota.

Kanske ett nyårslöfte till vore på sin plats; utveckla mitt fotograferande. Lära mig lite mera. Ta mig till bättre nivåer. Det är en av de roligaste saker jag vet, att fota. Men jag kan inte så mycket.

Av Persilja - 1 januari 2008 01:00

Då var festandet över för denna nyårsafton och jag kommer nog över att jag inte vaknar med huvudvärk imorgon. Jag var chaufför. Har man bosatt sig på vischan så är det inte ofta man kan vara på fest utan bil...


Mina löften inför 2008:


1. Bjuda på middag oftare. Mycket oftare. Inte vänta till födelsedagar, jular, påsk och andra högtider utan ställa till med fest oftare helt utan anledning. Jag vill ha mer party party i mitt liv!!!!!


2. Ta hand om mig själv mer. Hinna ge mig fotvård oftare. Smörja in mig mer. Göra slingor och sånt oftare. Helt enkelt ägna mig åt mig själv mer!


3. Klä mig snyggare. Jag tycker om kläder men ids aldrig klä mig "snyggt". Med det menar jag inte att jag ska ha senaste outfiten och lägga en massa pengar på kläder, utan helt enkelt använda alla de där plaggen jag faktiskt har som är vackra men som jag ratar för att jag är lat och liksom inte unnar mig. Jag tänker alltid att jag tar dem en annan dag. Och så går jag omkring i mina gamla jeans och typ två tre urtvättade tröjor som snart är som min andra hud. Jag gillar att jag inte bryr mig men jag gillar också när jag bryr mig. Det piggar upp mig och jag vill pigga upp mig själv lite mer i år. Skämma bort mig. Ägna tid åt mig själv. Mer "glamour"! Fast lagom. Gummistövlarna och graningekängorna kommer fortfarande att vara mina favoriter men de kan kombineras med siden, sammet och lite stajl... Jäpp!


4. Skriva mera. Sätta mig ner och skriva allt det där jag går och tänker på och inte bara tänka att jag ska skriva. Nån gång måste jag göra det. Och varför inte NU? I år!


5. Våga mera. När det gäller det mesta. Tro mer på mig själv. Våga sånt jag inte vågar. Bli modigare helt enkelt!


Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se