Direktlänk till inlägg 31 januari 2008

Killfröken.

Av Persilja - 31 januari 2008 23:14

Jag måste slå ett slag för en blogg som är så underbar!  Här kan man läsa om alla guldkorn som trillar ur barns munnar. Han lyckas förmedla dem på ett så gulligt sätt. Man blir smått lycklig över att tänka sig att denne lärare (eller snart lärare???) ska vistas bland allas våra barn. Lyllo dem!

 
 
Killfröken

Killfröken

31 januari 2008 23:33

Det är väl klart att du får läka till min blogg. Särskilt när du skriver så snällt. Det är nästan så att jag rodnar här borta...

Jag har alltid med mig en liten antecknignsbok men där skriver jag mest upp saker jag ska komma ihåg att fråga min handledare. Blogginläggen kommer ur minnet.

Förresten, jag har tänkt fråga dig ett tag: Är det möjligt att specialbeställa saker från verkstaden du bedriver?

//Killfröken

http://www.killfroken.se

 
Ingen bild

Persilja

31 januari 2008 23:49

Killfröken: Bra minne då med andra ord. Du kan mejla mig så får vi se. Kanske. Jag syr helst inte på beställning, eftersom jag inte är en sömmerska,utbildad eller så, jag syr helst först och säljer sen så behåller jag skaparglädjen. MEN det beror liksom på VAD och hur fria händer jag får, hur kul det verkar. Så mejla mig om du vill- persiljekvist@gmail.com

 
synne

synne

1 februari 2008 03:40

Har varit inne och läst killfrökens blogg. Helt otroligt rolig.
Den kommer jag besöka flera gånger.Tack för tipset Persilja.
Kram i natten.
Synne:)

http://nabolandet.blogspot.com

 
Ellasmamma

Ellasmamma

1 februari 2008 10:32

Har mailat di om kommentaren.

http://ellasmamma.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Persilja - 2 september 2009 15:42

HÄR finns jag nu!   Om ni vill komma i kontakt med mig under min SkönaHem period går det bra att mejla på persiljekvist@gmail.com   Jag vet att det känns konstigt med den nya bloggen, men ni måste orka vänja om er! Tänk på mig som måste skriva och v...

Av Persilja - 1 september 2009 21:13

Vet ni, mina kära läsare, att nu är det mitt sista inlägg här på denna blogg. Jag ska nämligen flytta!!!   I våras fick jag frågan om jag ville prova blogga hos Sköna Hem och frågan kom precis när jag hade en inspirationssvacka så jag tackade ja på ...

Av Persilja - 31 augusti 2009 10:09

Idag blir det en bildkavalkad. Mitt bildsinne är starkare vissa dagar. Jag går med en bildblick och tittar på mitt liv. Ser vackra vyer överallt. Totalt pmsfri så att säga. Allt är vackert, till och med stök... En underbar sjuka!    Tvätt som inte s...

Av Persilja - 30 augusti 2009 20:37

Jag har syhörna i vardagsrummet, nu igen. Jag har valsat runt i hela huset för att åter landa ungefär där jag började som nyinflyttad. Nu ska jag försöka bli kvar där. Åtminstone tills vi renoverar vardagsrummet. Det är verkligen konstigt hur man ka...

Av Persilja - 29 augusti 2009 21:57

Nu kan man se min Man på bild. Hämta förstoringsglaset Tant Grön. Och Grattis på FÖDELSEDAGEN! (Kanske var det igår, men i efterskott i så fall.)   ...

Presentation

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Fyrabarnsmamman med Blogkeen
Följ Fyrabarnsmamman med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se